Şimdi Ara

Vw POLO MU YOKSA ŞAHİN Mİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fearless39

quote:

Orijinalden alıntı: erdlbbr

quote:

Merhabalar herkese simdiden teşekkür ediyorm

En fazla 12bin tl bütçem var 10bin tlye yağ gibi çok temiz daha 83bin kmde şahin buldum açıkçası beni cezbetti . Bir yandanda 98-99 polo araçlar aklımı çeliyor şekli olarak donanımı olarak vs ancak karar veremedm polo hakknda bir bilgim yok siz olsanz hangisini tercih ederdiniz ? şahin poloya göre daha az masraflı bir araç herhangi bir skıntıda büyük maliyetler doğurmaz ama polo için aynı şeyi diyemem o yüzden sizinde fikirlerinizi bekliyorm

12 bin tl param var diyosun şahin alacam diyosun git bi w124 merso al poloyla şahini nabacan.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ilani-dikkatli-okuyun..cok-acil-bu-fiyata-baska-yok-lpg-li-isli-134050716/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-200-e-orjinal-mercedes-takasolur-132084955/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-11000-tl-ye-motor-sanzuman-sifir-mercedes-134343421/detay

Şahin fiyatına mersolar en kötüsü bile arka arkaya 3 şahini çeker

abi düşük model araç istemiyorm orjinallk ön planda :P

Şahin al o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortada neyin tartışması var anlamadım. Mecburiyetten bi dönem tertemiz kazasız 120k km deki Doǧana bende bindim. O 7000tl yi verirken elim titresi yahu 10.000tl den bahsediyosunuz. Ne güzelliǧi var onuda çözemedim ot gibi araba. Bu arabalara hala insanlar nasıl bu paraları verip binebiliyor.

O paraya Astra f, Corsa B, Megane Coupe 1, 2000altı 306 çok rahat bulunur. Parçası ucuz olsun dersen Fiat grubu var Bravo, Brava mis gibi arabalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 15 Ağustos 2013; 22:18:47 >
  • 12'bine 2000 Model SLX 1.6 İE Doğan alırsın. Klimalı vs..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoMinicSS

Ortada neyin tartışması var anlamadım. Mecburiyetten bi dönem tertemiz kazasız 120k km deki Doǧana bende bindim. O 7000tl yi verirken elim titresi yahu 10.000tl den bahsediyosunuz. Ne güzelliǧi var onuda çözemedim ot gibi araba. Bu arabalara hala insanlar nasıl bu paraları verip binebiliyor.

O paraya Astra f, Corsa B, Megane Coupe 1, 2000altı 306 çok rahat bulunur. Parçası ucuz olsun dersen Fiat grubu var Bravo, Brava mis gibi arabalar.

+1
  • 13 bin tl ye düzgün polo bulma şansınız epey yüksek 97-99 arası modellerde.sırf polo diye yorulmuş bir aracı almayın elbette.bence hor kullanılmamış o modellerde bir polo ya da 96-98 toyota corolla türünden bir araç araştırın.aceleye getirmeyin tofaş yerine çok daha kaliteli konforlu bir araca binmiş olursunuz.hayırlı geceler...
  • Öyle bi konu olmuş ki VWciler sus pus

İnadına Şahin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: findnewdreams

o yastaki polo cok sorunlu olur ve bakimi pahalidir orijinal sahin herzaman iyidir

aradığım cevap tamda buydu işte

Aslında sizin karar belli gibi öylesine bi sormuşsunuz

• o yaştaki bir polonun veya benzeri iyi araçların bakımı, tuzlu gelebilir. sorunun özü bu.
  • Doğan slx 1.6ie al keyfine bak derim. Polo parça fiyatı seni üzer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

o yaştaki bir polonun veya benzeri iyi araçların bakımı, tuzlu gelebilir. sorunun özü bu.

herkesiz düşünceleri kendine göre tabi mantık dediğin gibi.
  • soruyu sulandırmadan cevap veriyorum:güvenliğiniz açısından polo tercih etmeniz daha doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: findnewdreams

o yastaki polo cok sorunlu olur ve bakimi pahalidir orijinal sahin herzaman iyidir

aradığım cevap tamda buydu işte

Aslında sizin karar belli gibi öylesine bi sormuşsunuz

Aynen, karar belli sadece yandaş arıyor

• canınsa polo, cebinse guş serisi

• şahine hala 10bin veriyorlar allah akıl fikir versin.Satıcılarda suç aramamak lazım bi led yaptır sislere xenon bir de BBS jant yayları kes +5000tl koy gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

98 polo şahin in yanında teknoloji harikası gibi kalır...

• Alın bir kuş serisi kaza anında ortadan ikiye ayrılıp sürücüyü fırlatma teknolojisine sahip hem
    Tee allahım ya şu arabalara 10000 tl verilir mi ya canınız çok mu değersiz ? İlla polo demiyorum ama astra f, corsa , fiesta... Liste uzar gider
    Size şu kadarını söylüyorum daha 3 hafta önce 2004 model albea aldık 13000'e hiç olmazsa palio albea filan alın.
    Pe suphanallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetiner19 -- 16 Ağustos 2013; 3:45:33 >
  • arkadaşlar neden şahinlerin üzerine sürekli kaza senaryosu üzerinden gidiliyor.
    araç ile abuk sabuk hareketler yapmadıktan sonra hiçbir sıkıntısı yok keyifle binersin hatta geceleri boş kavşaklarda virajlarda minik minik yanlarsın bile neşene neşe katarsın

genelde ciddi kazalar avrupa arabaya biniyom diye gaza gelip aşırı sürat yapanlarda oluyor. insan gibi bindikten sonra ne şahinde ne poloda bişey olmaz, ama ben değişik insanım durduğum yerde duramam illaki bişeyleri kurcalıcam zorlucam dersen at arabasında bile şarampole yuvarlanırsın
  • Adam problemler ucuz meblaya cozulsun demis millet W124 oneriyo. Biraz dikkatli okuyun cevaplayin insanlari kandirmayin.Herkesin beklentisi sadece guzellik konfor falan olsaydi E sinifinin altinda ureten marka is yapamazdi.

Polo sahinden cok daha iyidir, sahin eski teknolojinin arabasi polo ona gore daha konforlu performansli ve kaliteli. Hem yakitida 10 kurusa yakin farkeder, sahin gucu yere vermeden aktarmada yiyor zaten. He poloyu duzeltmesi cok daha pahali olur ama eger sahin temiz cikmazsa o zaman masrafin kralini cikartir.

Cok iyi incelemek lazim ama tertemiz bi sahin binilir aslinda.Fiyat araligini biraz daha yukseltipte Polo almaniz daha mantikli olur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

12.000 liraya haşatı çıkmış polo alırsanız ona bir güzel birde para yedirirsiniz zaten size o araba satana kadar 15e gelir aklınız varsa polo almayın o fiyata

+1
  • MK1 kasa 1.2 Palio + LPG al, hem parçası sudan ucuz hem taş gibi araba.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.