Şimdi Ara

Vw POLO MU YOKSA ŞAHİN Mİ ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım doğanı vardı araba yürürken stop ediyodu.En sonun yokuş aşağı inerken stop etti tabii haliyle fren tutmadı gitti Audi a3 e çarptı.Allah'tan çarptı yoksa bayır aşşağı uçacaktık.Aman eski araba alırken dikkat hocam
  • Parçası ucuz diye şahin al, sonra servisten çıkmasın ne güzel mantık

Siz kazada ikiye ayrılan şahini görmediniz galiba. Bir bakın derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_80426140/tm.htm
  • Eğer gerçekten Şahin temiz ve orijinal ise, seninde bu arabalara merakın, ilgin var ise al derim. Bu sabah 1997 model kurşun giri Doğan SLX gördüm. Temizdi, orjinaldi. Sürücüsü yaşlı biriydi. Belli ki ilk sahibi. LPG bile yoktu arabada. Hayran kaldım arabaya. Sanayi de oynanmamış, ellenmemiş, dillenmemiş cinstendi. Eh, 38 yıldır arabalar ile iç içeyim. Orijinal mi, değil mi anlarım evel Allah.

Ama, Şahin'de konfor arama. Yaz sıcağında içine binmek ızdırap. Şöyle klimalı ve daha modern arabalara yönelebilirsin.
  • 1970 lerin italyan arabasıyla 90 ların wv sini karşılaştırmak saçma.

(Edit : Cahiller atlar şimdi ne alaka italyan diye. Araştırın sonra yorum yazın)
  • Sen en iyisi wv polo classic sedan 100 beygir olanlarından al 97-2000 model.Neden dersen;
    1-Bagajı büyük Şahinin arka koltuklarının arkasında benzin deposu var bagajı ufaltıyor.Birde tüp oldumu bagajda yer kalmaz.
    2-Şahine göre daha az yakar ve çok kaçar.
    3-Şahine göre çok daha konfor ve yol tutuş sunar.
    4- 2.elleri aynıdır oda satılır oda satılır.
    5-Klima abs airbag'ler mevcuttur.Yazın serin serin yolculuk yaparsın.
    6-Motor daha sessiz olur şahine göre.
    7-Parayı denkleştirebilirsen yeni tip ön göğüslüğü olan modelinden alabilirsin.
  • Fiat regaata yazda bi incele istersen 80 li yillarin arabasi.Corollaya filan bir bak istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar para tofaşa vermek mantıklımı akıl işimi. ne kadar temiz olursa olsun şahine 10 bin tl vermek akıl işi değil. klimalı konforlu polo varken şahinle işin neki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasseven

Sen en iyisi wv polo classic sedan 100 beygir olanlarından al 97-2000 model.Neden dersen;
    1-Bagajı büyük Şahinin arka koltuklarının arkasında benzin deposu var bagajı ufaltıyor.Birde tüp oldumu bagajda yer kalmaz.
    2-Şahine göre daha az yakar ve çok kaçar.
    3-Şahine göre çok daha konfor ve yol tutuş sunar.
    4- 2.elleri aynıdır oda satılır oda satılır.
    5-Klima abs airbag'ler mevcuttur.Yazın serin serin yolculuk yaparsın.
    6-Motor daha sessiz olur şahine göre.
    7-Parayı denkleştirebilirsen yeni tip ön göğüslüğü olan modelinden alabilirsin.

Budur

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunlyy

o kadar para tofaşa vermek mantıklımı akıl işimi. ne kadar temiz olursa olsun şahine 10 bin tl vermek akıl işi değil. klimalı konforlu polo varken şahinle işin neki ?

o yasta pololarin kacinin klimasi calisiyor kompresorleri bitik klimali arac adi klimali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • findnewdreams kullanıcısına yanıt
    hepsininmi çalışmıyor. temiz polo illaki bulunur.
  • 2,5 Yıl oldu polomu alalı, daha klimasına bakım bile yaptırmadım. Aslanlar gibi çalışıyor, buz gibi yapıyor aracı.
  • BENİMDE ŞAHİNİM VAR APACHİ FALAN DEĞİLİM :) PARASINA GÖRE ARABA. POLO HER DURUMDA İKİSİNDEN DE ÜSTÜN. AMA POLODA GÜNEŞ YANIĞI OLABİLİYOR. BANA KALIRSA GEREK 2. EL PİYASASI GEREK USTA PARÇA BULMA YÖNÜNDEN PALİO İLK TERCİHİN OLSUN. ŞAHİN EN SON SEÇENEK HEM ŞAHİN ALACAĞINA DOĞAN AL BENCE
  • Yemin ediyorum konu seneler öncesi sandım. Karşılaştırmaya bak yarabbim.
  • 100 km de ortalama 13-14 litre benzin tüketen en ufak kazada akordiyon gibi büzülen o 4 tekerlekliye o para verilmez.

pololar iyidir de o dönemdeki serilerde boğaz kelebeği problemi çok yaygındır dikkat edilmeli
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.