Bildirim
++VW POLO OPEN AIR TAVAN SIZDIRMA PROBLEMİ++
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kimseden cevap gelmemiş halen -
istanbulda olmadığım için maalesefki bir yer öneremiyorum -
peki başka şehirde tavsiye edebilieceğin bir yer var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: guide
istanbulda olmadığım için maalesefki bir yer öneremiyorum
-
izmirdeyim ben , bi araştırayım bilgi veririm size . -
Sunroof için daha önceden konuşulmuştu bazı arkadaşlar olmaz öyle şey hiç sızdırırmı sunroof demişti, maalesef olabiliyor.
İnşallah halledilir.
Yeni tavan gerektiğini sanmıyorum, tavanın sızdırmazlığı sağlayan kısmında sorun var sanırım, veya eksenel bir bozukluk var tam oturmuyor, iki koşulda da sorun halledilir.
Servis biliyorsunuz Ak Parti hükümeti gibi, hastalığa önlem alacağına bütün kuş neslini canlı canlı yakıyor...
Demekki insanlarda kuş gribi yayılsa, insanları diri diri yakacaklar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oligarşi -- 16 Mart 2006; 10:32:55 > -
Bu arada bu sunroof değil, katlanarak açılan bir branda sistemi var.
quote:
Orjinalden alıntı: oligarşi
Sunroof için daha önceden konuşulmuştu bazı arkadaşlar olmaz öyle şey hiç sızdırırmı sunroof demişti, maalesef olabiliyor.
İnşallah halledilir.
Yeni tavan gerektiğini sanmıyorum, tavanın sızdırmazlığı sağlayan kısmında sorun var sanırım, veya eksenel bir bozukluk var tam oturmuyor, iki koşulda da sorun halledilir.
Servis biliyorsunuz Ak Parti hükümeti gibi, hastalığa önlem alacağına bütün kuş neslini canlı canlı yakıyor...
Demekki insanlarda kuş gribi yayılsa, insanları diri diri yakacaklar...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- opel insignia 1.6 cdti otomatik şanzıman
- egzoz muayenesinden geçmenin püf noktaları
- egzoz spirali bozulursa ne olur
- sahte motor yağı nasıl anlaşılır
- arka panel neresi
- kia ev9 menzil
- zeekr türkiye fiyat listesi
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- byd han ne zaman türkiye"ye gelecek
- yeni skoda kodiaq 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X