Şimdi Ara

VW polo park sensörü yok !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Sadece piyasası iyi ve 3,4 ay sonra kolayca zarat etmeden satmak zorunda olduğm için aldım ) "

Ok by
  • Park sensörü takılır fakat tamponu delmeden malesef takılmaz.Silivriye yakınsanız yardımcı olabilirim
  • Kimsede çıkıp dememiş ki 1.2tsi trendline diye bir model/motor kombinasyonlu araç üretilmedi diye
  • Bak Bir arkadaşım senin gibi hemen satılsın diye Passat aldı Tam 45 günde zor bela sattı.

Ben Bu zamana kadar

Punto : 1 günde
    HOnda : 3 günde
    301 : 15 günde
    Fluence : 10 günde
    Clio symbol : 5 günde

sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Almasaydınız.

Güzel kardeşim ,sıkıntılımısnız ,canınızmı sıkkın.

Aldığım araçda park sensörü olmadığını bilerek aldım,ve çevresinde anlayan takan varmı diye konu açtım sordum.

Bir memnuniyetsizliğim yok neden almamayaım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Kimsede çıkıp dememiş ki 1.2tsi trendline diye bir model/motor kombinasyonlu araç üretilmedi diye

pardon confortline :)

neden trend yazdımı çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayallet57

quote:

Almasaydınız.

Aldığım araçda park sensörü olmadığını bilerek aldım,ve çevresinde anlayan takan varmı diye konu açtım sordum.

Memnuniyetiniz mi yok.Yazdığın yazıyı bir daha oku istersen.O yok bu yok diyen benmiyim.Buzdolabı yakıştırmasını yapmışın.Neyse.Güle güle kullan
  • Ikinci eli cog eyi almasam doveceklerdi mevcbur aldim tarzi bi icerik.
  • Hemen hemen hiçbir B segmenti aracın başlangıç paketinde park sensörü yok şaşırılacak bir durum yok bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayallet57

quote:

Almasaydınız.

Salla. B sınıfının liderini almışsın. Kullanırken de satarken de en iyi seçenek. Park sensörünü artık bakkalda bile takıyorlar.
  • Efsaneye 3 kuruş para yatırınca kendini hükümran sananlara ayar oluyom
  • Güle güle binin maalesef ki haklısınız
  • Yakında dikiz aynalarını bile opsiyon yapacaklar 😬
  • Merhaba park sensörü için tamponu deldirmek istemezsen plakalık park sensörü var ali expres te omlardan alabilirsin ,
  • AYni araci 2015 ocakta 2014model aldik

Kapal jant, cruise yok, bluetooth yok, park sensori yok

Artisi ne peki

Az yakar, motor atik, genel kronik problem yok, kalite algisi segmentine gore bence yuksek

Surus konfor paketli aldigibiz zaman cc ve park sensoru (on arkanolmasi lazim) geliyor

2016 dan sonra da bluetooth geldi

Ama bugun 2. El alacak olsam, lounge modeline bakardim
  • 90 bin liraya satilan comfortline tdi dsg Polo’da da yok.
  • Hayırlı olsun. Guzel aractir. 2004 modelini 11 yil kullandik. Gecen yil bu zaman 31 bine sattik. (Kiymetini burdan anlayin 13 yasinda araba idi). Sensor hallolur, kolay is. Ama tampon delinir ona takilmayin baska turlu olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmett22

Vw yeni kasası gelecekken neden o aracı aldınız talep az olur o kasaya yeni kasadan sonra Ho

Şimdi yeni çıkan kasanın ne olduğuna bakmadan giderler yeni çıktı bu diye ona abanırlar. Halbuki ben gittim test ettim inceledim. Yeni kasa highline önceki kasa lounge/allstar dan daha boş. Arka freni kampana. Hayalet gösterge ve led far opsiyon. Torpido ışığı hâlâ yok. Arka süspansiyon bağımsız değil. Gibi... biz alacaktık vazgeçtik. Aman elinizdeki efsane poloya sahip çıkın. Efsane diyorum çünkü bütün zamanların en çok satan polo versiyonu 5. Nesil polodur. Yenisinde pek bir kalite sezmedim. Galiba emisyon skandalının etkileri belirmeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attragon

quote:

Orijinalden alıntı: ahmett22

Vw yeni kasası gelecekken neden o aracı aldınız talep az olur o kasaya yeni kasadan sonra Ho

Şimdi yeni çıkan kasanın ne olduğuna bakmadan giderler yeni çıktı bu diye ona abanırlar. Halbuki ben gittim test ettim inceledim. Yeni kasa highline önceki kasa lounge/allstar dan daha boş. Arka freni kampana. Hayalet gösterge ve led far opsiyon. Torpido ışığı hâlâ yok. Arka süspansiyon bağımsız değil. Gibi... biz alacaktık vazgeçtik. Aman elinizdeki efsane poloya sahip çıkın. Efsane diyorum çünkü bütün zamanların en çok satan polo versiyonu 5. Nesil polodur. Yenisinde pek bir kalite sezmedim. Galiba emisyon skandalının etkileri belirmeye başladı.

peki ibiza incelediniz mi ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.