Şimdi Ara

VW polo park sensörü yok !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugun namıdeğer buzdolabı ,polo aldım .

1.2 tsi trendline donanım.PArk sensörü yok ,hızsabitleyici yok ,sis farı yok.allahtan teyp koymuşlar multimedya.

50 küsür para verdik aldık park sensörü yok.(Şimdi diyeceksiniz beter ol niye aldın ,Sadece piyasası iyi ve 3,4 ay sonra kolayca zarat etmeden satmak zorunda olduğm için aldım )

Avrupa yakasında bu işi adam gibi yapan heryer delmeden sökmeden düzgünce yapabilcek tavsiye edebvilceğiniz bir yer varmı ?

• almadan önce araştırmadın mı?
  • Servise yaptırsana bu işi? Alırken pazarlığa dahil bile edebilirdin. Geri kalan laflar boş silah zoruyla satmıyorlar sonuçta. 50 küsür paraya her marka boş araç veriyor.
  • sıfır en ucuz polo;66 bin lira; 50 küsüre nasıl aldınız?
  • arkadaşlar sıfır almadım .2014 model ikinci el aldım.

VW servisi park sensöründe bile öpmeye çalışıyor.o yuzden elektornikçide taktırmak istiyorum
  • Sonradan takılabilen şeyler hepsi takma kafana
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    1.2 tsi 2014 model .

sıfır almadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DSG GOLF PARK EDEMİYORUM YARDIM
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • poloda jant olduğuna şükretmek lazım hatta var mı emin değilim bakmak lazım Birde pejoya laf atan birçok kişi poloya vauvvv diyor
  • malesef çelik jantta yok kapak jant mevcut :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayallet57

arkadaşlar sıfır almadım .2014 model ikinci el aldım.

VW servisi park sensöründe bile öpmeye çalışıyor.o yuzden elektornikçide taktırmak istiyorum

Gitmiş özelliğine bile bakmadan almışsınız, ne güzel bomboş kolayca satılıyor araç, keyfini sürün
  • Alırken bakmadın mı? İhtiyaçlarını karşılamayacaksa gidip niye 50 bin verdin yoksa 3-4 ay sonra 60 bine satma niyetin mi var?
  • şu bakmadınmı diyenlerin sanırım piyasadan haberi yok .Üst paket le arasında 4000 tl fark var.

O pakettede benim ilgimi çeken sadece park sensörü var.Onuda 200 tl ye halledicekken kullanmuycam donanım için neden 4000 fazla vereyim.Binmek için almadım.4,5 ay sonra satıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayallet57

şu bakmadınmı diyenlerin sanırım piyasadan haberi yok .Üst paket le arasında 4000 tl fark var.

O pakettede benim ilgimi çeken sadece park sensörü var.Onuda 200 tl ye halledicekken kullanmuycam donanım için neden 4000 fazla vereyim.Binmek için almadım.4,5 ay sonra satıcam.

burada sıkça rastladığımız durumlar. o paraya o alınır mı vs.

forumda "x" marka model araç önerilir, "30 - 35" e bulursun diye... lakin önerilen araçlar ilanlarda "40 - 45" civarıdır...

burada piyasa biraz geriden takip edilir... (aslında olması gereken de o arkadaşların belirttiği fiyatlardır üç aşağı beş yukarı ama...)

• hayallet57 H kullanıcısına yanıt
    İnan ki Yen'i öğrendim ama şaşkınlık sıfır
  • Vw yeni kasası gelecekken neden o aracı aldınız talep az olur o kasaya yeni kasadan sonra Ho
  • Almasaydınız.
  • 50 bin aldığın araba aslında 25-30bin üstü tamamen vergi siz 25 binlik araba aldınız yani ne bekliyorsunuz adamlar 25 bine sattıkları arabaya cam tavan mı koyacaktı

gayet normal bir durum senden vergileri alanlara söyle niye araba parası kadar vergi alıyorsunuz bizden diye vergiyi düşürsünler

Ek olarak en baz donanım rapid , corolla , megane gibi araçlarda da park sensörü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 2 Kasım 2017; 19:4:21 >
  • Şimdi adam ürünü koymuş masaya... Her şey ap açık meydanda. Gidip buzdolabı niyetine araba aldık diyorsun ya hani; heh işte kabaahat o arabayi satan da degıl ki :) . Kabahat önce devlette sonra sende.

Neymiş 2-3 ay sonra rahatça satmak için aldık. Sırf şu cümle bile vw’nin büyük bir başarısıdır.

Neyse kazasiz belasiz sürün, kolayca satın :) Ne diyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 2 Kasım 2017; 19:5:24 >
  • b segmenti araba almışsın ne bekliyodunuz ki..
  • Hayırlı olsun. Ne kadara aldınzı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.