Şimdi Ara

Motor kaputu boyalı araç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bulduğum aracın sahibi önceki sahibinin araba garajda durduğu icin çillenme mi yapmış boyasimi atmış ondan sebep temizlik boyası olarak kaputu boyatmış dedi. peki sizde fotoğrafları var mi dedim yok dedi samimiyetine güvendim expertizde yaptırdim dedi. Bende kıllandim nihayetinde kaput boyali olunca düşünücem dedim kapattım. Sizce ön direklerde şasede ve farlarda değişim işlem yoksa alinabilir mi ? birde size danışayım dedim.

• KAput değişsin ne olacak dersiniz ama iş satmaya gelince potansiyel 10 müşteriden 8 i araca gelip bakmaz bile. Türkiye'de maalesef işler bu şekilde gerçekleşiyor. Kaput boyalı aracı ucuza almak lazım, yine ucuza satacağınızı bilerek alacaksınız elbette. Aksi halde pahalıya alıp iş satmaya gelince çok canınız sıkılır ve bir daha kaput boyalı araç almak istemezsiniz.
  • Kaputta çillenme varsa tavanda,bagaj kapağında da olması lazım.Ön panel,far değişmişse kazalı.Şase uçlarına da baktırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 24 Eylül 2019; 20:34:44 >
  • Ben bu şekilde bir araç aldım. Aldığım araç sıfır gibiydi (7000 km de) o zaman boyasız olanlar 22 civarında satılıyordu ben 18.5 a aldım 3 sene bindik sattık. Satarkende boyasız emsalleri 26 27 ediyordu ben 22.5 yazdım 1 haftada sattım
    Uzun lafın kısası fiyat olarak makulse alınır, fiyatı makul tutarakta satılır
  • Pikabın geri geri gelmesi sonucu kaputu değiştirdik ustalar boya olmayacağını söyledi. Bu araç şimdi pert mi ?
    Araç alırken ilk sahibinden olmasına dikkat ederseniz başınız ağrımaz araya üçkağıtçı girmez.
    Başka bir zamanda köpeğe çarpma sonucu tampon boyandı. Bilmeyen birisi önden sağlam bir kazaya karıştı zanneder.
    Motor kaputu boyalı  araç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Pikabın geri geri gelmesi sonucu kaputu değiştirdik ustalar boya olmayacağını söyledi. Bu araç şimdi pert mi ?
    Araç alırken ilk sahibinden olmasına dikkat ederseniz başınız ağrımaz araya üçkağıtçı girmez.
    Başka bir zamanda köpeğe çarpma sonucu tampon boyandı. Bilmeyen birisi önden sağlam bir kazaya karıştı zanneder.
    Motor kaputu boyalı  araç?
    ne yazık ki ölücüler tarafından pert muamelesi görecek. saçma sapan tekliflere hazır olun...

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    hiçte uygun değil fiyatı yani normal sayılır.
  • Rkx kullanıcısına yanıt
    alırsam mutlaka baktırcamda işte sadece kaput boyalı diyor. değişen yok dedi fiyatıda normal yazmış aşağı değildi
  • Hocam tam kapsamlı güvenilir ekspertize sokun A'dan Z'ye neyi varsa bulacaklardır.
  • Tek başına ön kaput boyalı olabilir....Buz düşü, saksı düştü, boya attı... Olabilir…..Ön panel , sağ ve sol ön çamurluk değişmişmi ??? Radyatör değişmişmi ?? Bunlara bakarım..Bunlarda değişik ise önden kazalı vuruk demek...Uzak dururum....Tek başına kaput boyalı ise olsun...Ne olacak ??
  • Yıl olmuş 2019 boyayı dert etme mantığı nedir ?
  • benim kaputta dikkat etmeme rağmen kuş pisliği sonucu yanma mevcut, öyle gezmektense lokal boyatacağım fotoğrafını da çekeceğim. sadece kaputsa dert etmeyin bence
  • Benim aracımda da kaput boyalı. Sağdan ufak bir kazası oldu. Çamurluk ve far değişti. Yetkili servis hiç gereği yokken kaputuda boyamış. Olabiliyor yani dert etmeye gerek yok
  • sadece boya varsa işlem görmemiş ise dert edecek bir şey yok
  • arabanın sadece kaputu mu garajda kalmışta boyası atmış açıklama saçma daha titiz davranın
  • taşkafa T kullanıcısına yanıt
    KAput değişsin ne olacak dersiniz ama iş satmaya gelince potansiyel 10 müşteriden 8 i araca gelip bakmaz bile. Türkiye'de maalesef işler bu şekilde gerçekleşiyor. Kaput boyalı aracı ucuza almak lazım, yine ucuza satacağınızı bilerek alacaksınız elbette. Aksi halde pahalıya alıp iş satmaya gelince çok canınız sıkılır ve bir daha kaput boyalı araç almak istemezsiniz.
  • Kime nasıl güvenecek insan, alıcı dürüst satıcı çakal, satıcı dürüst alıcı çakal.
    Yıllar önce aracımın kaputuna taş ile kazıyarak yazı yazmışlar mecbur boyattık, satarken pert muamelesi yaptılar. Kimseyede birşey diyemezsin belki kötü bir deneyimi vardır diye.
  • iyi bir exper'e götürürseniz anlar ne boyası olduğunu. şase uçlarından, ön tampon koruma barından, radyatörün üretim tarihinden ve ön airbag durumundan aracın kazaya girip girmediğini çözerler.

boyasız olsaydı bunları düşünmek zorunda kalmazdın fark bu.

boyayı takmaya gerek yok diyen arkadaşlar önden kazalı bir aracı kazasız orjinal fiyatına alır mı sormak lazım ?
  • kazasız parçanın güneş yanığı çizik kuş pisliği gib sebeblerden dolayı boyalıysa aynı piyasasında alırım ben o arabayı mis gib boyatmış işte temiz temiz bin.

Sadece kazadan dolayı boyanan parçalar indirim konusu olabilir.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    aynen oyle birde elinde kanıt fotoğraf v.s yok olsa neyse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.