Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerinde olmayan aracı şimdiden almak için sıraya girince şu anki fyatlar mı,teslim tarihindeki fiyatlar mı geçerli oluyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syakincil

Ellerinde olmayan aracı şimdiden almak için sıraya girince şu anki fyatlar mı,teslim tarihindeki fiyatlar mı geçerli oluyor acaba?

onu sordum fiyatlar artarsa ne olur dedim?

isterseniz arabayı almazsınız verdiğiniz parayı aynen iade ederiz dediler.

ama fiyatlar düşerse ne olur onu bilemem çünkü sormadım.
  • 1.2 motor dizel otomatik vites 5 kapılı GTI POLO piyasada var mı ?
  • 9 aydır kullanıyorum karşrılaştığım tek sorun sert süspansiyonlar. bu nedenle çok hızlı düşmediğim bir çukurda jant yanağı yamuldu. birde yakıt tüketiminde çok sert kullanmadığım halde fabrika değerlerine ulaşamadım daha.
  • arkadaşımla bugün araç baktık fiesta ve i 20 test sürüşü yaptık polo yu önerirmisiniz i 20 ful+full denilen cinstendi. Fiyat aşşağı yukarı nedir comfortline için kaça alınabilir. bu aracıda inceleyelim mii?
  • Türkiye'deki trendlinelar avrupadakilerden farklı.O yüzden bu sayfa gerçekleri yansıtmıyor Türkiye için.
    Türkiye'deki Trendline özelliklerini vw.com.tr sayfasından görebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: maximus.

quote:

Orijinalden alıntı: maximus.

quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

1.2 neden almayı planlıyorsunuz.
    Araç treidline.
    Tampon renkleri bile farklı.
    Aracı görmedik bile henüz.

yakıt çok iyi ort. 3,8 lt yakıyor

vergisi 1300 cc altında olduğu için 1301-1600 cc motorların vergisinden daha düşük

fiyatı da bugün 1000 tl düştü 33,500 oldu

daha ne deyim. aracı görmedik derken daha araç gelmedi mi?gelmeyen aracın fiyatını vw resmi sitesinden verir mi?

bu linkten trendline ve comfortline bakabilirsiniz. trendline sis farı yok, yan aynalar renkli değil farkettiklerim bunlar. 1,2 ler ankara balgata 1 hafta sonra gelecekmiş.

• 1.6 TDI DSG almayı düşünüyorum arkadaşlar. 2. elde fiyatları çok yüksek tutuyor satıcılar 36-37 2.el için normal fiyatlar gibi ama genelde 39-40 lira istiyorlarki neredeyse sıfırı ile aynı fiyat bu.
    1.6 TDI DSG kullanıcıları memnunlar mı araçlarından , bir önceki aracım yeni kasa civic elegance otomatikdi. aracımdan çok memnundum ama benzin fiyatlarındaki artış artık bana pes dedirtti. Polo Civic in yerini tutmayacaktır elbette ama ekonomik olması ile kendimi teselli etmeyi düşünüyorum :) tecrübelerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum.
    teşekkürler
  • 1.6 TDI DSG aracım 9000 de 20 krş yakıyor ortalama. hill holder olmaması bence en büyük eksiklik.
  • 1.6 TDI VE 1.6 TDI DSG li araç kullananlar yakıt değerleriniz nasıl.
  • merhaba arkadaslar bugunlerde sıfır km bir polo almayı dusunuyorum ancak motor konusunda kararsız kaldım cok fazla yol yapan bırısı degılım yıllık kullanımımı gune bolsem 15-20km/gün yapar 1 senede bunu goz onunde bulundurarak wv nın sıtesıne bır göz attım 1.2 tsi mı alsam yoksa 1.4 benzınllımı arada 3-4binlira fark var benzin tabıkı daha pahalı ama ben kullanım oranımı dusundugumde dızele gerek varmı dıye tereddutte kaldım sız nedersınız farklı bır tavsıyesı olan varmı ve bırde 1.2tsi 3 silindir oldugunu gordum ordan bıraz sempatimi kaybettim 1.2tsi yakıt konusunda çok iyi olacağı su götürmez tabiki ama 3 silindir motora karsı v4 motor daha ıyıdir diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wilkommen -- 30 Aralık 2010; 0:33:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

polo gti fotoğrafları bunlar. gösterge panel bile değişik bunun

hadi canım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilkommen

merhaba arkadaslar bugunlerde sıfır km bir polo almayı dusunuyorum ancak motor konusunda kararsız kaldım cok fazla yol yapan bırısı degılım yıllık kullanımımı gune bolsem 15-20km/gün yapar 1 senede bunu goz onunde bulundurarak wv nın sıtesıne bır göz attım 1.2 tsi mı alsam yoksa 1.4 benzınllımı arada 3-4binlira fark var benzin tabıkı daha pahalı ama ben kullanım oranımı dusundugumde dızele gerek varmı dıye tereddutte kaldım sız nedersınız farklı bır tavsıyesı olan varmı ve bırde 1.2tsi 3 silindir oldugunu gordum ordan bıraz sempatimi kaybettim 1.2tsi yakıt konusunda çok iyi olacağı su götürmez tabiki ama 3 silindir motora karsı v4 motor daha ıyıdir diye dusunuyorum

1,2 tsı daha gelmediki türkiyeye geleceğide mechul
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

quote:

merhaba arkadaslar bugunlerde sıfır km bir polo almayı dusunuyorum ancak motor konusunda kararsız kaldım cok fazla yol yapan bırısı degılım yıllık kullanımımı gune bolsem 15-20km/gün yapar 1 senede bunu goz onunde bulundurarak wv nın sıtesıne bır göz attım 1.2 tsi mı alsam yoksa 1.4 benzınllımı arada 3-4binlira fark var benzin tabıkı daha pahalı ama ben kullanım oranımı dusundugumde dızele gerek varmı dıye tereddutte kaldım sız nedersınız farklı bır tavsıyesı olan varmı ve bırde 1.2tsi 3 silindir oldugunu gordum ordan bıraz sempatimi kaybettim 1.2tsi yakıt konusunda çok iyi olacağı su götürmez tabiki ama 3 silindir motora karsı v4 motor daha ıyıdir diye dusunuyorum

tam da bu 1.2 tsi yi soracaktım neden gelmedi acaba? bilginiz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

quote:

tam da bu 1.2 tsi yi soracaktım neden gelmedi acaba? bilginiz var mı

bilgim yok ama 1 sene içerisinde gelir bence tahminen skoda ve seat ta yeni cıktı sıra polo ya geldi

• arkadaşlar bende aranıza kasım ayının sonlarına doğru katıldım

araç gayet güzel birçok modele baktık ama vw gibisi yok , babamda 2007 1.6 fsi passat vardı o yüzden gene bir vw tercih etmemizde etkili oldu

aracın yol bilgisayarı yok onun haricinde pek bir eksisi yok. birde önceden olan arka disk frenler yok.

1.4 85 bg comfortline stepne dahil almanyadan gelen 15. a.a jantlar var , orjinal sis farları var sonradan vw servisinde taktırdık gündüz yanan farları var , birde park sensörü ilave ettirdik. boya-motor-döşeme koruma ve 45 cm lik kaput filmi yaptırdık. parlak kırmızı renk. daha fotoğrafını çekmedim ama reklamdaki kırmızı polodan tek farkı ön ızgaralardaki (___) şeklindeki kromajı yok onunda sonradan kromajcılarda yaptırmaya çalışacağım eğer servise gelirse taktıracağım.

performansı ise gayet iyi bursa-yalova yolundaki dürdane rampasını 120 ile girdik 100 ün altına düşmeden çıktık (5. viteste değiştirmeden) . aracı ilk 1000 km zorlamayın dediler o yüzden devirli kullanmıyorum.

yakıt tüketimi ise biraz fazla geldi ama yeni araçtır diye öyle olduğunu tahmin ediyorum inşallah beni pişman etmez.

son olarak
     VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

• merhaba arkadaşlar
    bende geçen hafta polo 1,2 tdi siparişi verdim
    aracı haftaiçi alacam.plaka işlemleri ve mtv sebebiyle
    ancak aracı gördüm

trendline donanımın comfortline dan pek farkı yok gibi geldi.
    en büyük eksiği müzik sistemi bence, gerisi aynı gibi
    tamponla gövde rengi farklı diyenleri gördüm.farklı değil.sadece kkapı kolları ve yan aynalar farklı.fakat ben siyah renk aldığım için dikkat çekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

.4 85 bg comfortline stepne dahil almanyadan gelen 15. a.a jantlar var , orjinal sis farları var sonradan vw servisinde taktırdık gündüz yanan farları var , birde park sensörü ilave ettirdik. boya-motor-döşeme koruma ve 45 cm lik kaput filmi yaptırdık. parlak kırmızı renk. daha fotoğrafını çekmedim ama reklamdaki kırmızı polodan tek farkı ön ızgaralardaki (___) şeklindeki kromajı yok onunda sonradan kromajcılarda yaptırmaya çalışacağım eğer servise gelirse taktıracağım.

yakıt tüketimi ise biraz fazla geldi ama yeni araçtır diye öyle olduğunu tahmin ediyorum inşallah beni pişman etmez.

son olarak
     VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

ilk başlarda benim aracım da fazla yakıyordu ancak son zamlardan önce 50 lira ile yaklaşık 190 km falan gittim istanbul şehir içi ve e5
    o ızgarayı metre ile satılan krom görünümlü plastik ile yapabilirsiniz 1.5 liraya inanın farkı olmuyor güle güle kullanın :)

• Bende 50TL ile 220Km den aşağı gitmiyorum.
    31 Mart 2010 çıkışlı aracım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gto
    ilk başlarda benim aracım da fazla yakıyordu ancak son zamlardan önce 50 lira ile yaklaşık 190 km falan gittim istanbul şehir içi ve e5
    o ızgarayı metre ile satılan krom görünümlü plastik ile yapabilirsiniz 1.5 liraya inanın farkı olmuyor güle güle kullanın :)

bilgi için teşekkürler en kısa zamanda yapacağım
  • bu arada benzinli comfortline ile dizel trendline arasında 4000 küsür fark olmuş.
    ayrıca sormak istediğim bişey var. sahibinden.com da comfortline pololar sıfırından pahalı sanki. bu satıcılar acaba vw sitesine hiç bakmıyorlar mı yada bunların araçları sıfır polodan farklı mı?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.