Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: t8084

erdim11 , arkadaşım araban çok şık olmuş gerçekten. Sis farlarını kaça ve nerden yaptırdın?

Çok teskkurler saolun sıs farlarımı buyukcekmecede dogus oto esenyurtta yaptırdım dogus calısanı ındırımıyle 810 a yaptırdım 3 taksıtle.) yukardakı resımlerde gormusunuzdur gunduz farlarımı, bıraz pahalı olsada kesınlıkle yaptırdıgıma pisman degılım gunduz gozler uzerınızde herkes soruyor hıghlıne mı dıye

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

• quote:

Orijinalden alıntı: erdim11

quote:

erdim11 , arkadaşım araban çok şık olmuş gerçekten. Sis farlarını kaça ve nerden yaptırdın?

Çok teskkurler saolun sıs farlarımı buyukcekmecede dogus oto esenyurtta yaptırdım dogus calısanı ındırımıyle 810 a yaptırdım 3 taksıtle.) yukardakı resımlerde gormusunuzdur gunduz farlarımı, bıraz pahalı olsada kesınlıkle yaptırdıgıma pisman degılım gunduz gozler uzerınızde herkes soruyor hıghlıne mı dıye

Bi an (genelde çoğu zaman) bende mi beyaz alsaydım diye düşünüyorum. Bu arada araçta yanılmıyorsam ön park sensörü de var?

• üstteki fotoğraftaki araçtan bahsediyorsanız park sensörü yok onda.
  • quote:

quote:

Araç çok güzel şeker beyaz ancak arkadaşım plakanı ne diye ifşa ediyosun burda. Herkes sen ve senle bu platformda muhabbet eden insanlar gibi iyi niyetli olmayabilir.

• selamün aleyküm arkadaşlar benim bütçem 10-12 bin arası bu fiyatlara polo almak istiyorum özellikle 1.6 olursa iyi olur sorum öncelikle şu kullanan arkadaşlar varsa gerçekten tavsiye eder mi parçası piyasası ve yakıt durumu nasıldır aileye gelir mi bu araç saygılar allaha emanet
  • sevko arkadaş bulunduğun forum Polo 5 forumu ve daha 2 senelik araçlar bunlar, en az 20.000'den başlar. o fiyatlara sen 2000 model falan bulabilir misin ondan da emin değişim tabii. diğer forumlara bakıver bir zahmet.
  • Selamlar,
    2001 1.4 TDI Polo'ma Enjektör lazım.
    Nereden bulabilirim ve maliyeti ne olabilir?
    Toplamda 3 enjektör olurmuş bilgisayara takınca biri arızalı gösteriyor.
    Araçta traktörvari bir ses var ben bunun kronik olduğunu zannediyordum yeni aldım aracı meğersem enjektördenmiş.
    Bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olmanızı rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

quote:

quote:

Araç çok güzel şeker beyaz ancak arkadaşım plakanı ne diye ifşa ediyosun burda. Herkes sen ve senle bu platformda muhabbet eden insanlar gibi iyi niyetli olmayabilir.

bidahakine dikkat edicem abi

• ündüz farı yakılmış foto war mı?
  • 2011 TDI poloma 3m cam filmi uyguandı. Şimdi jantlarımı bekliyorum. iç döşemelerim deniz kabugu rengı. Artı olarak opsiyonel cok fonksiyonlu deri direksiyon var.

[simage][url=http://img691.imageshack.us/i/nautica030.jpg/][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silivrilimehmet -- 24 Mart 2011; 11:38:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unal04

ündüz farı yakılmış foto war mı?

yukarıdakı beyaz arac gunduz farı
  • selam millet arabam daha 3000 km de benzinli. şu an için şehiriçinde bir depo ile 400-450 km arası yapıyorum sizce normalmi. ayrıca istanbul trafiği sürekli dur kalk yapmak zorunda kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chllngr57

selam millet arabam daha 3000 km de benzinli. şu an için şehiriçinde bir depo ile 400-450 km arası yapıyorum sizce normalmi. ayrıca istanbul trafiği sürekli dur kalk yapmak zorunda kalıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

selam millet arabam daha 3000 km de benzinli. şu an için şehiriçinde bir depo ile 400-450 km arası yapıyorum sizce normalmi. ayrıca istanbul trafiği sürekli dur kalk yapmak zorunda kalıyorum.

bende aynı araç var bende istanbul trafiğinde 600 den aşağı düşmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: melomen

quote:

quote:

Ben hiç tam depoyla hesap etmedim ancak araç daha yeni ve Ankara içi sanırım rahat 520-550'yi geçer diye düşünüyorum. Arkadaş ya çok devirli sürüyor ya trafikten araç hiç gitmiyor devamlı 1-2 1-2

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melomen

quote:

quote:

Ben hiç tam depoyla hesap etmedim ancak araç daha yeni ve Ankara içi sanırım rahat 520-550'yi geçer diye düşünüyorum. Arkadaş ya çok devirli sürüyor ya trafikten araç hiç gitmiyor devamlı 1-2 1-2

olabilir
    bişey soracam acaba vites değişme okunu takip eden var mı yani değiş dediğinde değişen var mı yada bunu yapmak ne derece mantıklı yada mantıksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melomen -- 25 Mart 2011; 0:17:02 >

• abı o yakıtı dusurmek ıcın sakın kullanınca 3 luk yerde 4e gec dıyo sen zorlanır dıyosun ama toparlıyor hemde boylelıkle sessız ve az yakıyorsunuz.
  • quote:

abı o yakıtı dusurmek ıcın sakın kullanınca 3 luk yerde 4e gec dıyo sen zorlanır dıyosun ama toparlıyor hemde boylelıkle sessız ve az yakıyorsunuz.

tamam dostum tuttum bu işi bi haftada böyle deneyeyim bakalım
  • abi biz bulusuyoruz ama bi ara polocuları toplamak lazım bi kahve veya kahvaltı gıbı ne dersın
  • quote:

abi biz bulusuyoruz ama bi ara polocuları toplamak lazım bi kahve veya kahvaltı gıbı ne dersın

Erdim bunu daha önce de yazmıştım, bi pazar sabah kahvaltısı olabilir.uygun bir yer belirleyelim, gelmek isteyenlere duyuru amaçlı bir kaç gün bunu sürekli gündeme getirelim, gelmek isteyen gelir o zaman...
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.