Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mybo37

aracim 1800 km de. 2011 1.4 lt benxinli polo. kesin veri aracin benzini tamamen sifirlandi. stop etti. 6lt koydum113km gittim. tamamen karayolu corlu-m.ereglisi arasi gidis-gelis-gidis yine tamamen sifirlayip arac kendliginden stop. yine tam 6 lt koydum. bu kez 110 km. 80 kmh ortalama hiz ortalama sarfiyat 5,8 lt/100km de. vw bu model icin 100 km de 4,9 lt/100 km ortalama vermis

dostum benzin pompasını yakarsın bence o kadar zorlama.

4.9 değeri külliyen yalan bir değere benziyor.

ortalama normal kullanımda uzun yolda 6-7 litre , ş. içinde de 8-8.5 litre yakıyor.

ancak tüp vs taktırılsa uygun değerlere gelinir.
  • aynen bencede zorlama okdar usta ben cızgıler hemen sonsun benzıncıdeyım dızellerın daha kotu pompa bı gıttımı yandın=)
  • merhabalar 2011 1.4 manuel polo sahibiyim 1500 km de servise götürmek gerekiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamotuzbeş

merhabalar 2011 1.4 manuel polo sahibiyim 1500 km de servise götürmek gerekiyormu?

Gerekmiyor .. sadece yag cubuguna bakıp yag kontrolu yapabılırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdim11

quote:

Orijinalden alıntı: tumer1903

quote:

arkadasım saolsun denız usta tam 3.5 saat aracın boya korumasını kendı arabasaymıs gıbı ıtınalı bır sekılde yaptı. ben ne kullanıcan meguiars a gıdıseydım dusuncesı varken denız meguıars ın butun urunlerını cıkardı ve aracın yanına koydu:D araca tam 3 kat atıldı bırını bılıyorum (nxt cıla) sıseden tanıdım.) ve arkadaslar sadece 70 tl ye yaptırdım kı bence dıger markalara gore devenın yanında pıre kadar.) ınanın degdı işte son halı:D

Merhaba ustam ben de aracı megauirs ile boya koruma yaptırmak ıstıyorum 70 lıra ıse bır sey degıl nerede yaptırdın acaba ıstanbul cıwarı mı?

aynen avcılarda carsa oto yıkamada sız nerde oturyosunuz

Bende avcılar denizköşkler mahallesinde oturuyorum ama o dediğiniz yeri tam olarak bılmıyorum ayrıca boya koruma ziebart ayarında bı koruma mı hani onlar 1 yıl gıbı garantı felan werıyorlarda ondan dedım fıyatları cok ucmus onlarında sızınkısı bayagı ucuz oyle gunluk felan mı koruma yaptırdınız usta..

• zibart ayarında usta bana 300 kusur fıyat cıkarınca bende denıze yaptırmaya karar verdım . Denızın dedıgıne gore 6 ayda bır yapılırsa boya hep ıslak gorunumde olur o yuzden kısa gırmeden ve yaza gırmeden 1 kere yaptırcam. 3 kat atıldı araca polisaj makınasayla .
  • quote:

zibart ayarında usta bana 300 kusur fıyat cıkarınca bende denıze yaptırmaya karar verdım . Denızın dedıgıne gore 6 ayda bır yapılırsa boya hep ıslak gorunumde olur o yuzden kısa gırmeden ve yaza gırmeden 1 kere yaptırcam. 3 kat atıldı araca polisaj makınasayla .

Sene de 2 defa yani o zaman bana 150 lıraya patlıyor fena degıl o zamn,memnunsun peki degıl mı ona gore gıdıp yaptıracam bende avcıların tam olarak neresınde pekı ona gore gıderyım carsa oto ben denizköşklerdeyımde..
  • quote:

quote:

zibart ayarında usta bana 300 kusur fıyat cıkarınca bende denıze yaptırmaya karar verdım . Denızın dedıgıne gore 6 ayda bır yapılırsa boya hep ıslak gorunumde olur o yuzden kısa gırmeden ve yaza gırmeden 1 kere yaptırcam. 3 kat atıldı araca polisaj makınasayla .

Sene de 2 defa yani o zaman bana 150 lıraya patlıyor fena degıl o zamn,memnunsun peki degıl mı ona gore gıdıp yaptıracam bende avcıların tam olarak neresınde pekı ona gore gıderyım carsa oto ben denizköşklerdeyımde..

sımdı polomla bı gezıntıye cıktım boya korumadan sonra ılk yagmurda gezıntım cıdden su boncuk boncuk uzerınde . ben memnunum yıkattıktan sonra aracım showroomdakı gtı dan farkı yok o kadar parlıyo. carsa yıkama bu kıler varya e5 te onun arkdasındakı caddede (karakol caddesı) garantı bankası var o caddeden dumduz gıttın mı sagına baktın mı gorursun zaten halısahayı goruceksın ılk sonra carsa oto yıkama. yarın yaptırmayı dusunuyosanız yarın gelıcem denızle goruscem sızın ısıde aradan cıkarırız

• quote:

quote:

merhabalar 2011 1.4 manuel polo sahibiyim 1500 km de servise götürmek gerekiyormu?

arabayı aldığımda servisde 1500 km de getirirsin dediler ben yağ değişimi yapıp yapmadıklarını merak ettiğim için sormuştum söylediğiniz gibiyse gerek yokmuş teşekkürler..
  • quote:

quote:

quote:

arabayı aldığımda servisde 1500 km de getirirsin dediler ben yağ değişimi yapıp yapmadıklarını merak ettiğim için sormuştum söylediğiniz gibiyse gerek yokmuş teşekkürler..

o dedıklerı onlem gıbı bırsey yaptıkları şeyde yag cubugunu cekıp anormal bır durum varmı dıye bakmalarıdır.

• ARKADAŞLAR SİZE Bİ SORUM VAR
    XENON FARI KENDİM ALSAM TAKTIRSAM GARANTİ BOZULUR MU VEYA ALIP SERVİSTE TAKTIRMAK GEREKLİ AYRICA BANA MALİYETİ NASIL OLUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: chllngr57

ARKADAŞLAR SİZE Bİ SORUM VAR
    XENON FARI KENDİM ALSAM TAKTIRSAM GARANTİ BOZULUR MU VEYA ALIP SERVİSTE TAKTIRMAK GEREKLİ AYRICA BANA MALİYETİ NASIL OLUR

Sadece elektrik sistemi garanti dışı kalabilir...Bence serviste yaptır...Daha sağlam olur
  • quote:

quote:

quote:

sımdı polomla bı gezıntıye cıktım boya korumadan sonra ılk yagmurda gezıntım cıdden su boncuk boncuk uzerınde . ben memnunum yıkattıktan sonra aracım showroomdakı gtı dan farkı yok o kadar parlıyo. carsa yıkama bu kıler varya e5 te onun arkdasındakı caddede (karakol caddesı) garantı bankası var o caddeden dumduz gıttın mı sagına baktın mı gorursun zaten halısahayı goruceksın ılk sonra carsa oto yıkama. yarın yaptırmayı dusunuyosanız yarın gelıcem denızle goruscem sızın ısıde aradan cıkarırız

Anladım iimiş ama kocaelıdeyım ben artık gıtmeden once buradan yaarım sıze ayrıca bılıyorum orayı yıllarca orada halı saha macı yaptıksenede ıkı defa ii walla du bakalım gıderız artık tesekkur ederım yardımcı oldugun ıcın benım araca da beyaz o yuzden bakalım farkı anlayalım

• polo gti donanım listesi teknık verileri vw sitesinde açıklandı. donanım listesi gercekten tatmın edici. ben ım ıcın guvenlık onemlıydı. guvenlık donanımı olarak eksıksık gelıyor. 6 aırbag esp falan. ancak konfor yönunden yıne zayıf. hala daha rcd 310 teyp mevcut. ve malesef klıma otomatık degıl. fiyat 43 900. 1.4 tsi 180 ps dsg için gercekten fiyat iyi. 48 49 ıbıza cupra fabia rs ye vermektense polo gayet mantıklı. her nekadar donanım olarak onlardan geri olsada ...
  • benım bıldıgım kadarıyla 3 kapılı versıyon ulkemızde satılan. böyle bir arabanın da 3 kapılı olması taraftarıyım
  • satılıyor hatta mez de vardı bırtane alıcısı yok=)
  • walla ne yalan soylıyım 43 kusur dedı, tek kapılısının ne kadar oldugu bılmıyorum. ama tek kapılısı daha guzel ne yalan soylıyım . 5 kapılı bılıgımız polo=)
  • senın yerınde olsam hıc tsi a gırmem o fabrıka verılerıde genelde yalan oluyo vw nın benzınlılerı yakıyor , kıme sorursam soruyım herkes cok yakıyo abı dırek:D dızel dsg polo al, sonra pişman olursun . bu arada 45 yanak 17 ınc le nasıl aılenı gezdıreceksın cok yorucak sızı bıde cok dıkkat etmnız gerekıcek
  • sızın ıcın onlar olmayısı eksıklık ama benım ıcın sıs farı olmayısı, celık jantın olmayısı ve en onemlısı fonksıyonel dıreksıyonun olmayısı buyuk eksıklık. cunku yagmur sensoru zararını gordum camı cızdı yararını hıc gormedım olmasada olur bu aracımda.. birde ne blıyım aracınız varken onda degısıklıge gıtsenız ıyı olur bence bır sıs farı taktırın gunduz farlı 16 veya 17 ınc jant 205 lastıkle sonra aracı cekın evın onune ve bır bakın ınanın gti dan pek farkı olmıycak.
  • Merhaba Arkadaşlar,

En fazla 40.000 TLye kadar sıfır dizel otomatik bir araç almak istiyorum. Konfor ve güvenlik en önem verdiğim konular. Opel Astra Classic III 1.3 CDTİ Easytronc ve VW Polo 1.6 TDİ DSG arasında kalmış durumdayım. Motoru ve DSG vitesi nedeniyle POLO'yu beğeniyorum ancak güvenlik ve konfor donanımları çok eksik. Opel Astra'nın ise fiyatına göre güvenlik ve konfor donanımı çok üstün olmasına rağmen 2005 yılında üretilmeye başlanan bir kasa. Siz olsanız nasıl bir karar verirdiniz? Farklı alternatiflerde mevctu mu? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.