Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar benide aranıza alır mısınız

Allah nasip ederse bende aracımı yarın sabah teslim alacam 1.4 85 hp manuel beyaz
    epey bi uğraşacam ilk başlangıç noktam benimde jant ve lastik ebatı ama ne yazıkki bu konuda tatmin edici bi bilgimiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: melomen

Herkese merhabalar benide aranıza alır mısınız

Allah nasip ederse bende aracımı yarın sabah teslim alacam 1.4 85 hp manuel beyaz
    epey bi uğraşacam ilk başlangıç noktam benimde jant ve lastik ebatı ama ne yazıkki bu konuda tatmin edici bi bilgimiz yok

aramıza hosgeldınız hayırlı ugurlu olsun aracınız. sızın yerınızde olsam 16 takardım malum turkıye yolları ama yok 17 dıyosanız dıkkat etmenız gerekecek yoksa bır cukurda allah korusun lastık boom bıde jantı yamultursunuz
  • erdim bey açıkçası sizin jantlara hayran oldum yazgan otomotivi aradım kalmamış 15 varmış ellerinde 16 ayın 25 de gelecekmiş sizin aracı yakından görsem bi karar verecem de
    aslında yakın zamanlarda bi kahvaltı düzenlemek lazım tabi istanbulda olanlar için
  • quote:

erdim bey açıkçası sizin jantlara hayran oldum yazgan otomotivi aradım kalmamış 15 varmış ellerinde 16 ayın 25 de gelecekmiş sizin aracı yakından görsem bi karar verecem de
    aslında yakın zamanlarda bi kahvaltı düzenlemek lazım tabi istanbulda olanlar için

aynen sıze katılıyorum soyle araclarımızı yanyana cekıp, guzel bır foto hıc fena olmazdı.) bu arada o jantlardan dılara otomatıvdede(michelin bayii igs yanı) var. Ben jantları yazgandan ,lastık ve montajıda dılaraotomatıvde yaptırmıstım.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdim11

quote:

aramıza hosgeldınız hayırlı ugurlu olsun aracınız. sızın yerınızde olsam 16 takardım malum turkıye yolları ama yok 17 dıyosanız dıkkat etmenız gerekecek yoksa bır cukurda allah korusun lastık boom bıde jantı yamultursunuz

sizde avcılar civarındaysanız görüşelim yahu
    yarın ilk işim dilaraya uğramak

• orada carsa yıkama var blmıyorum bılıyomusunuz yarın orda olucam oğlen saatlerınde boya koruma ıcın, eğer uyarsa buyrun gelın.)
  • polocu arkadaşlarımız artıyor. yeni üye arkadaşlarla bağlantıyı koparmayalım , resimlerinizi , verilerinizi , aracınıza neler yaptırdığınızı bekliyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

yarın 12 de carsa yıkamadayım sabah pc yı acamazsam dıye adresı verıyım belkı gelırsınız dıye.) polıs karokolu caddesınden gıderken(karsılarında aksesuarcılar var) ılerde sag kosede garantı bankası(arkası kıler market=) var o caddeden hıc sapmadan saga bakarak gıdın karsınıza halı saha fln cıkıcak 100 mt ılerısınde sagda kalıyo carsa yıkama dıye.

• quote:

erdim bey açıkçası sizin jantlara hayran oldum yazgan otomotivi aradım kalmamış 15 varmış ellerinde 16 ayın 25 de gelecekmiş sizin aracı yakından görsem bi karar verecem de

Melomen e katılıyorum bir pazar kahvaltısı olabilir İstanbul merkezli.aramızda üst rütbeli organize edebileceğini düşünen arkadaslar........
  • beyler benimde 2011 polo aracım var. Şimdi bunun jantları 15 lik Forbed mi nedir bi marka var. Doğuş kendisi satıyo servisinde. 4 lastiğe 750 Tl ye anlaştım ama bu markadan kullanan var mı? 2 ay sonra parlaklığı gidiyosa yazık paraya.üstündekide zaten idare eder.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yarın 12 de carsa yıkamadayım sabah pc yı acamazsam dıye adresı verıyım belkı gelırsınız dıye.) polıs karokolu caddesınden gıderken(karsılarında aksesuarcılar var) ılerde sag kosede garantı bankası(arkası kıler market=) var o caddeden hıc sapmadan saga bakarak gıdın karsınıza halı saha fln cıkıcak 100 mt ılerısınde sagda kalıyo carsa yıkama dıye.

tamamdır yarın görüşüyoruz saat 12 de carsa nın önündeyim bol bol foto çekeriz

• yarın derken bugundu ya yanlıslık oldu :S bugun bekledım sızı hatta boya koruma yaptırırken ama sız yarın anlamısınız kusura bakmayın cıdden
  • quote:

yarın derken bugundu ya yanlıslık oldu :S bugun bekledım sızı hatta boya koruma yaptırırken ama sız yarın anlamısınız kusura bakmayın cıdden

yapmaya bende hevesle bekliyodum senin jantları yakından görmeyi tüh tüh tühhhhhhhhhhhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: asclepius

2010 VW POLO 1.4 DSG COMFORTLINE ARACA SONRADAN "AYAK BÖLGESİ AYDINLATMA" UYGULAMASI

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

VW araçlarda Highline donanımdan itibaren standart olan ayak bölgesi aydınlatma lambası

Orjinal VW ürünü olan lambanın tanesi KDV dahil 30 lira, toplam maliyet sadece 60 lira

Sürücü ve yolcu tarafında lamba yuvaları hazır durumda zaten

veee sonuç:

Aracın kapısı kapandığında ayak bölgesindeki lambalar, tavandaki lambalarla birlikte uyumlu olarak azalarak sönüyor.

bu uygulamayı yapan arkadaş nerde acaba ?
    kabloları nerden aldınız ve hangi sokete bağladınız resimler detaylı ancak bide bize yazılı olarak nasıl yaptığınızı kabloları nerden aldığınızı hangi sokete bağladığınızı söylerseniz seviniriz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asclepius

Aracın kapısı kapandığında ayak bölgesindeki lambalar, tavandaki lambalarla birlikte uyumlu olarak azalarak sönüyor.

bu uygulamayı yapan arkadaş nerde acaba ?
    kabloları nerden aldınız ve hangi sokete bağladınız resimler detaylı ancak bide bize yazılı olarak nasıl yaptığınızı kabloları nerden aldığınızı hangi sokete bağladığınızı söylerseniz seviniriz

Harbi çok şekil duruyor, yapılacaklar listeme ekledim. Diğer ikisi park sensörü ve sis farı.

• quote:

quote:

yarın derken bugundu ya yanlıslık oldu :S bugun bekledım sızı hatta boya koruma yaptırırken ama sız yarın anlamısınız kusura bakmayın cıdden

yapmaya bende hevesle bekliyodum senin jantları yakından görmeyi tüh tüh tühhhhhhhhhhhhh

yarın ıstersenız oglen 3-4 gıbı bulasabılırız hatta mesajlasırız bır yerde bulusup gorursunuz. 0534-233-33-59 numaram mesaj atın kaydedeıyım sızı

• quote:

quote:

quote:

yarın ıstersenız oglen 3-4 gıbı bulasabılırız hatta mesajlasırız bır yerde bulusup gorursunuz. 0534-233-33-59 numaram mesaj atın kaydedeıyım sızı

erdim şimdi çaldırdım tlfnunu kardeşim
    yarın ararım seni uygun olursan görüşelim valla hem forumun ilk görüşenleri olacaz tarih yazıyoruz be kardeşim

• quote:

quote:

quote:

quote:

erdim şimdi çaldırdım tlfnunu kardeşim
    yarın ararım seni uygun olursan görüşelim valla hem forumun ilk görüşenleri olacaz tarih yazıyoruz be kardeşim

kaydedıyımde ısım neydı krdesım senın :D?

• arkadaslar aracımda yagmur yagdıgında sular akmıyo kalıyodu, boya koruma olan aracta su akar gıder mantıgı ıle araca baktık kı boya korumanın olmadıgını anladık yada cok az surup fırcamı gezdırdıyseler ne kucuk kucuk kılcak cızıkler vardı, bu ısten anlayan arkadasıma gıdıpboya koruma yaptırmaya karar verdım.) ılk resım arac boyle gırdı.)

• arkadasım saolsun denız usta tam 3.5 saat aracın boya korumasını kendı arabasaymıs gıbı ıtınalı bır sekılde yaptı. ben ne kullanıcan meguiars a gıdıseydım dusuncesı varken denız meguıars ın butun urunlerını cıkardı ve aracın yanına koydu:D araca tam 3 kat atıldı bırını bılıyorum (nxt cıla) sıseden tanıdım.) ve arkadaslar sadece 70 tl ye yaptırdım kı bence dıger markalara gore devenın yanında pıre kadar.) ınanın degdı işte son halı:D

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.