Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi önceki sayfada araç fotoğraflarınızı gördüm Allah kaza bela vermesin, sizde güle güle kullanın. bi de sis farını sonradan taktıran varsa kaça patladı bu olay?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Arkadaşlar bi önceki sayfada araç fotoğraflarınızı gördüm Allah kaza bela vermesin, sizde güle güle kullanın. bi de sis farını sonradan taktıran varsa kaça patladı bu olay?

benim serviste tanıdıklar vardı araba daha bayiden çıkmadan taktırdım kurtuldum. 800 tlye mal oldu, gündüz farı var.

----

@mybo37

ben en fazla 1 küçük diş kalıncaya kadar kullandım.

anlamanın en mantıklı yolu , diyelim yolda gidiyorsunuz 1 diş düşünce kaç km de , gene araç sürerken bakın o diş ne zaman düşecek o zaman anlarsınız ne kadar gittiğini.

ben net hesaplamadım ama kafadan hesap yaptığımızda 1 ufak diş (toplam 16 ufak diş olduğunu düşünürsek) ile 45-55 km uzun yol gidilebiliyor.

bu adamlara gıcık olduğum konuda o yahu yazıyor 4.7 litre şehir dışı diye. koysana yol bilgisayarı kendimizi ayarlayalım. bu gidişle matematik prof. u oluruz.

---

benzin pompasını yakabilirsin benzini ölçeceğim diye uğraşma bence o kadar.

• quote:

Arkadaşlar bi önceki sayfada araç fotoğraflarınızı gördüm Allah kaza bela vermesin, sizde güle güle kullanın. bi de sis farını sonradan taktıran varsa kaça patladı bu olay?

aynen benımde babamın dogus calısanı oldugu ıcın 810 taktırdım ama bulana kadar anam agladı hıcbıyerde bulamadım sonunda buyukcekmecede buldum bıraz pahalı ama taksıt fln deger taktırmaya .) jettadan farkım yok gunduz farlarımla
  • Arkadaslar ben de bugün aranıza katıldım.1 ay önce 1.6TDi DSG aldım 39.000 e geldi şirket indirimi ile.biraz modifiye ettim aracı...GTİ jant, krom egzost ucu servisten taktirdim.fonksiyonel direksiyon taktirdim dışarıdan, direksiyondan vites degistirilebiliyor.hız sabitleyci taktirdim. Bir de cam filmi yaptırdım...fotografları 2 gune kadar eklerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: markis

Arkadaslar ben de bugün aranıza katıldım.1 ay önce 1.6TDi DSG aldım 39.000 e geldi şirket indirimi ile.biraz modifiye ettim aracı...GTİ jant, krom egzost ucu servisten taktirdim.fonksiyonel direksiyon taktirdim dışarıdan, direksiyondan vites degistirilebiliyor.hız sabitleyci taktirdim. Bir de cam filmi yaptırdım...fotografları 2 gune kadar eklerim...

hoşgeldiniz. gerçekten aracınızın içini doldurmuşsunuz. evladiyelik olmuş.

cruise control ü nerede taktırdınız ? sonradan mı takıldı ? ve de fiyatı ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Arkadaslar ben de bugün aranıza katıldım.1 ay önce 1.6TDi DSG aldım 39.000 e geldi şirket indirimi ile.biraz modifiye ettim aracı...GTİ jant, krom egzost ucu servisten taktirdim.fonksiyonel direksiyon taktirdim dışarıdan, direksiyondan vites degistirilebiliyor.hız sabitleyci taktirdim. Bir de cam filmi yaptırdım...fotografları 2 gune kadar eklerim...

hoşgeldiniz. gerçekten aracınızın içini doldurmuşsunuz. evladiyelik olmuş.

cruise control ü nerede taktırdınız ? sonradan mı takıldı ? ve de fiyatı ne kadar ?

• Link ini verdiginiz yerde taktirdim direksiyonu ve cruz kontrol ü...direksiyonu çok beğendim ben öyle F1 gibi filan :)
  • Aynı yerden sis fari da yaptırmayı düşünüyorum.direksiyon saga sola dönünce aynı yonde aydınlatma da degisebiliyor.servisler bu fonksiyonu yapamayacaklarını söylüyorlar.(okuyup arastirmiyolar çünkü, ihtiyacları da yok zaten).3-4 ay para biriktirip bir de RNS-510 yaptimmi tamam oluyo:)
  • quote:

Aynı yerden sis fari da yaptırmayı düşünüyorum.direksiyon saga sola dönünce aynı yonde aydınlatma da degisebiliyor.servisler bu fonksiyonu yapamayacaklarını söylüyorlar.(okuyup arastirmiyolar çünkü, ihtiyacları da yok zaten).3-4 ay para biriktirip bir de RNS-510 yaptimmi tamam oluyo:)

''2010 yılındakı sıs farı takılan aracların hepsıne yaptık dedı (tamaş,mez,altur,esenyurt) ama cogunda arıza cıkardıgı ıcın dogus yapmamızı yasakladı artık yapmıyoruz'' dedıler. ınanın bende cok arastırdım ama vw yapmıyo . hatta yenı araclarımızın cogunda o sıstem artık yok gunduz farları var dedıler.
  • @markis
    Güle güle kullanın merakla bekliyoruz araç fotoğraflarını. Bi de bu eksra işlemler kaça maloldu size toplam?

@K.Kahriman
    @erdim11

Bana da 875 tl fiyat çektiler ancak çok yüksek geldi. Dışarıda taktırmayı neden düşünmediniz acaba, garanti mi bozuluyor yoksa?
  • quote:

@markis
    Güle güle kullanın merakla bekliyoruz araç fotoğraflarını. Bi de bu eksra işlemler kaça maloldu size toplam?

@K.Kahriman
    @erdim11

Bana da 875 tl fiyat çektiler ancak çok yüksek geldi. Dışarıda taktırmayı neden düşünmediniz acaba, garanti mi bozuluyor yoksa?

dışarıda 300-400 tl ye takılıyormuş fakat gündüz farı yokmuş orjinal olandan değil yani. ondan serviste taktırdım. garanti durumunu bilmiyorum.
  • bu hız sabitleyici serviste kaça takılıyor. VW servisinde. Bi de ne işe yarıyor. yani manuel şanzımanda benzin tasarrufu sağlar mı?
  • Kardan dolayı 3 gündür süremiyorum aracı, bugün öğlen gittim temizledim, rölantide çalıştırdım biraz, kısacası bu ayrılık zor oldu, özledim. Karın haftasonu kalkacağı düşünülürse oofff off.

En güzel araba, senin araban (insanın kendi arabası) derlerdi de inanmazdım, hakikaten çok doğru bir laf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 9 Mart 2011; 21:36:58 >
  • quote:

Kardan dolayı 3 gündür süremiyorum aracı, bugün öğlen gittim temizledim, rölantide çalıştırdım biraz, kısacası bu ayrılık zor oldu, özledim. Karın haftasonu kalkacağı düşünülürse oofff off.

En güzel araba, senin araban (insanın kendi arabası) derlerdi de inanmazdım, hakikaten çok doğru bir laf.

evet doğru bir laf. bende ş.dışındayım 1., 2. ve 3. vites hızlanmalarını özledim polonun anlayamadan 120-130 oluveriyor.

ama arada kaçamak yapıyorum mustang, challenger pontiac videolarını izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 9 Mart 2011; 22:31:03 >

• Maserati mübarek...Bu aracın her tarafı hız olsa ne yazar. Götü boklu Fiat Punto bile düzde ağlattı benim aracı. Hem çok benzin yakıyor hemde az biraz devirden düştümü vites küçültmeden toparlaması beklediğimden fazla zaman alıyor. Tabi manuel şanzıman için konuşuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montanegro

Maserati mübarek...Bu aracın her tarafı hız olsa ne yazar. Götü boklu Fiat Punto bile düzde ağlattı benim aracı. Hem çok benzin yakıyor hemde az biraz devirden düştümü vites küçültmeden toparlaması beklediğimden fazla zaman alıyor. Tabi manuel şanzıman için konuşuyorum.

hollanda otobanında (düz yol) biri çekmiş 0-100 neredeyse 10 saniye .

ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı bana güzel geliyor hızlanmaları.

--

aynen devrini kaybettirmemek lazım yoksa bassanda yemiyor gazı. özellikle uzun yollarda 5. viteste 100-110 arası hızla seyretmek ideal diğer türlü 90 km filen oldumu zor gaz yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 9 Mart 2011; 23:46:50 >

• quote:

quote:

@markis

@K.Kahriman
    @erdim11

dışarıda 300-400 tl ye takılıyormuş fakat gündüz farı yokmuş orjinal olandan değil yani. ondan serviste taktırdım. garanti durumunu bilmiyorum.

aynen gunduz farını ben bılmıyodum hatta sordum sadece sıs farı demıslerdı ona ragmen gozumuzu kararttık taktırdık kı bır baktım sısler acık bunlar ne ıs usta derken abı onlar gunduz farı sonduremezsın dedıler bu arada fıyat farkları oluyo tamas 950 dedı mez 850 dedı (1 ay parca beklıcen) herbırıne gıdıp fıyat almak daha mantıklı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: montanegro

Maserati mübarek...Bu aracın her tarafı hız olsa ne yazar. Götü boklu Fiat Punto bile düzde ağlattı benim aracı. Hem çok benzin yakıyor hemde az biraz devirden düştümü vites küçültmeden toparlaması beklediğimden fazla zaman alıyor. Tabi manuel şanzıman için konuşuyorum.

hollanda otobanında (düz yol) biri çekmiş 0-100 neredeyse 10 saniye .

ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı bana güzel geliyor hızlanmaları.

--

aynen devrini kaybettirmemek lazım yoksa bassanda yemiyor gazı. özellikle uzun yollarda 5. viteste 100-110 arası hızla seyretmek ideal diğer türlü 90 km filen oldumu zor gaz yiyor.

bu arada dıgıtal gostergede boyle hızı gosterebılıyormuyuz ? bu arada 1.4 u bılmem ama punto evo (Dizel) yanıma bıle yaklasamıyor 1.6 tdı ıle 4 ten 5 at puntoyu dıkız aynandan ızle nasıl gerıde kaldıgını=)

• Hız sabitleyici 250TL, fonksiyonel direksiyon 1.050TL ye yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdim11

bu arada dıgıtal gostergede boyle hızı gosterebılıyormuyuz ? bu arada 1.4 u bılmem ama punto evo (Dizel) yanıma bıle yaklasamıyor 1.6 tdı ıle 4 ten 5 at puntoyu dıkız aynandan ızle nasıl gerıde kaldıgını=)

yol bilgisayarı varsa gösterilir.

bu da 1.6 tdi 90 bg , 4000 küsürde atmış vitesleri.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.