Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorma ya o ağırlığa o beygir kanatlanır valla :) düşünemiyorum bile, turbolu 180 bg rakip tanımaz herhalde :)
  • florya mez de vardı 4 kapılı beyazdı ıkı kapılısıda varmıs galıba jantlar ınce yanak lastıkler ledlı farlar mukemmeldı fıyatı uygunmus aslında o kadar ucmamıslar. Bu arada sıs farını sordum arkadaslar golf tekı gıbı vıraja duyarlı sis degılmıs sadece sısleri ıcerden yakabılıyomusunuz
  • arkadaşlar benzine gene zam geldi 4.09 oldu.

arabamı 5 aralık 2010 da aldım.

ilk depoyu 3.77 ye

ikinci depoyu 3.84 e

üçüncü depo daha dolmadı oldu 4.09

5. depoyu 5 tl ye doldurmak istiyorum.
  • cümleten merhaba benzin aldığımda km yi sıfırladım yarım depo ile yaklaşık 230 km falan yaptım. bana çok geldi sizin araçlarınıza göre nasıl yoksa benim aracımda mı sorun var. bu arada aracı sürekli fatihte kullanıyorum yani sürekli dur kalk
    bu arada aracım 2400 km de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chllngr57 -- 2 Mart 2011; 9:59:29 >
  • benimki de bezinli 1.4lt comfort manuel. bana da çok yakıyor gibime geliyor. kağıt üstünde 90 km hızda 5lt/100km diyor ama hikaye. 6-6,5 yakıyo bu meret. şimdiki aklım olsa 4500 daha fazla verip 1.2 lt 3 silindirli TDI dizel olanı alırdım. 3,5 litre mazot yakıyomuş 100 km de. Paradan değil de motor gücü düşük ,dizel araba 3 silindir falan çekişi iyi olmaz diye gittik benzinli aldık. kafamı si....m diyorum da başka birşey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

arkadaşlar vw nin sitesinde polo gti 1.4 tsi 180 bg dsg çıkmış , 43100 tl fiyatı var. yeni bir yer uçağı doğuyor.

ya asıl 1.2 tsi dsg yi bekliyorum. ama iğrenç bir distribütör politikası var türkiyede. önce 1.4 leri satalım biz diyolar..
  • arkadaslar jant lastık, plakalığa ledlerden sonra sımdı geldı sıslere=) pazartesı randevu aldım allahın ıznıyle baglatıcam sıslerımı ve ınternetten on ızgara kromajı sıparısı verdım servıslerde satılmıyomus :s bu arada egsoz ucunuda aradan cıkartcam pazartesı=). sısleri ıcten acabilıyosunuz demıslerdı (mez,altur) ama temastakı usta dıreksyonun altından soketlerle vıraja duyarlı yapabıyomus, arkadasımn yalancısıyım yarın gıdıp temaştan ogrenıcem.

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'
  • bende aracımın siparişini verdim 1,6 TDİ DSG opsiyon olarak ta sürücü konfor paketi(crusie sontrol,yol bilgisayarı,arka park sensörü,lastik basınç göstergesi),sis farı,çok fonksiyonlu direksiyon,dijital klima ve 16 inç mistral jantlı beyaz renkte araç ordered yapacak lar bu gün dönerler heralde bana 4-5 ayı bulur dediler ama bence abartıyorlar gibime geldi siz nedersiniz bu konuda.
  • Bulur evet doğru söylemişler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drgenerimo

bende aracımın siparişini verdim 1,6 TDİ DSG opsiyon olarak ta sürücü konfor paketi(crusie sontrol,yol bilgisayarı,arka park sensörü,lastik basınç göstergesi),sis farı,çok fonksiyonlu direksiyon,dijital klima ve 16 inç mistral jantlı beyaz renkte araç ordered yapacak lar bu gün dönerler heralde bana 4-5 ayı bulur dediler ama bence abartıyorlar gibime geldi siz nedersiniz bu konuda.

evet 4-5 ayı buluyor gerçekten
  • arkadaşlar bir hafta önce ankara doğuş otodan 29650'ye polo1.4 aldım..mtv,kasko,sigorta ve plaka 1280 tuttu...200 liraya da boya+motor+cam+döşeme koruması yaptırdım aracı teslim almadan...fiyat uygun mu...bu arada bundan sonra burdayım..herkese selamlar
  • Vw polo 1.2 70hp benzinli gelmiş fiyatı 29.200tl.Anlaşılan doguşoto 1.2 tsi 105hp tsi polo getirmicek.
  • Vw zam yapmış arkadaslar.
  • artan döviz kuru ve yaklaşan yaz dönemi dolayısıyla fiyatlar artmış. hayırlı olsun herkese :)
  • Böyle olacağı belliydi döviz kurundaki artıştan dolayı da 1.2 benzinli trendline ne alaka anlayamadım.
    1.2 TSI yalan mı oldu yani?

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'
  • 1.2 70 bg (3 silindir) lik modelini getirmişler arkadaşlar. 1.4 85 bg uzun yolda rahat bir araç (hız ve tork bakımından) ama 1.2 70 bg tam bir ş.içi kısa mesafe arabası uzun yol çekileceğini sanmıyorum.

1.6 102 beygir "hitler motoru" tabir ettiğimiz motorun 1.2 (3 silindir) versiyonu , emisyon standartlarına uymak için tasarlanmış bir motora benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 5 Mart 2011; 20:26:28 >
  • volkswagen.de sitesinden aldığım verilere göre yeni 1,2 litrelik motorun teknik değerleri:
    - 1,2 litre 3 silindir
    - 12 valf
    - 70 beygir/ 5400 devir
    - 112 Nm tork/ 3000 devir
    - maks. hız 165 km
    - 0-100 km. 14,1 sn
    - 0-80 km. 9,2 sn
    - 80-120 km. 16 sn
  • valla allahtan almışız satış elemanı fiyatlar martta artacak demişti de inanmamıştım..ayrıca bu 1.2 70 bg de ne oluyor ilginçtir...bu doğuş inat edip getirmeyecek TSI motoru..gerçi getirse diğer benzinlileri satamaz araç hem diğer benzililerden az yakıyor hem de çok daha iyi gidiyor..
  • yeni 1,2 litre motorun yakıt tüketimi:
    şehir içi: 7,3
    şehir dışı: 4,5
    ortalama: 5,5
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.