Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melomen

quote:

Orijinalden alıntı: asclepius

2010 VW POLO 1.4 DSG COMFORTLINE ARACA SONRADAN "AYAK BÖLGESİ AYDINLATMA" UYGULAMASI

bu uygulamayı yapan arkadaş nerde acaba ?
    kabloları nerden aldınız ve hangi sokete bağladınız resimler detaylı ancak bide bize yazılı olarak nasıl yaptığınızı kabloları nerden aldığınızı hangi sokete bağladığınızı söylerseniz seviniriz

gerçekten muhteşem olmuş , bende yapayım kolay birşeyse

• arkadaslar aracımda yagmur yagdıgında sular akmıyo kalıyodu, boya koruma olan aracta su akar gıder mantıgı ıle araca baktık kı boya korumanın olmadıgını anladık yada cok az surup fırcamı gezdırdıyseler ne kucuk kucuk kılcak cızıkler vardı, bu ısten anlayan arkadasıma gıdıpboya koruma yaptırmaya karar verdım.) ılk resım arac boyle gırdı.)

Benim araca da sözde yapmışlar serviste auto bilme ney! ,stiker yapıştırmışlar bir de göstermelik fatura..ben pek inanmadım yapıldığına... tartıştım hatta....bu yağmur suyu aynen benim araçta da buharlaşıncaya kadar duruyor
  • Erdim aracınızın on panjur kromunu nereden ve kaca aldınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: markis

Erdim aracınızın on panjur kromunu nereden ve kaca aldınız...

20 tl , sahıbınden.com da var ama aksesuarcılarda daha ucuza alabılırsınız.
  • ya Erdim fotoları yükleyemiyorum
  • quote:

fotoları yükleyemiyorum

bu siteye yüklersenizhttp://www.yukleresim.com/ sıkıntı olmaz.

resimlerin sağında çıkan 2. sıradaki bağlantıyı

[simage]buraya[/simage]

buraya yazdığım yere yapıştıracaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 13 Mart 2011; 2:55:43 >
  • quote:

ya Erdim fotoları yükleyemiyorum

ahmet hocam bende resımlerı kucultup atıyorum. Ahmet hocamla (melomen) benım pololarımız.)

• buda benden jant ne kadar farklı kılıyor arbayı

• resim boyutunu küçültünce netlik gitti ama

• pasta cila en güzel koruma.. ayda bir temiz araca Formula 1 vax atıyorum.. ne yağmur duruyo üstünde ne bişey.
  • şeker beyazlarınız çok güzel. kazasız cezasız günlerde kullanın.

Poloların orta konsol aydınlatması kırmızımı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

şeker beyazlarınız çok güzel. kazasız cezasız günlerde kullanın.

Poloların orta konsol aydınlatması kırmızımı acaba?

evet kırmızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdim11

arkadasım saolsun denız usta tam 3.5 saat aracın boya korumasını kendı arabasaymıs gıbı ıtınalı bır sekılde yaptı. ben ne kullanıcan meguiars a gıdıseydım dusuncesı varken denız meguıars ın butun urunlerını cıkardı ve aracın yanına koydu:D araca tam 3 kat atıldı bırını bılıyorum (nxt cıla) sıseden tanıdım.) ve arkadaslar sadece 70 tl ye yaptırdım kı bence dıger markalara gore devenın yanında pıre kadar.) ınanın degdı işte son halı:D

Merhaba ustam ben de aracı megauirs ile boya koruma yaptırmak ıstıyorum 70 lıra ıse bır sey degıl nerede yaptırdın acaba ıstanbul cıwarı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tumer1903

quote:

Orijinalden alıntı: erdim11

arkadasım saolsun denız usta tam 3.5 saat aracın boya korumasını kendı arabasaymıs gıbı ıtınalı bır sekılde yaptı. ben ne kullanıcan meguiars a gıdıseydım dusuncesı varken denız meguıars ın butun urunlerını cıkardı ve aracın yanına koydu:D araca tam 3 kat atıldı bırını bılıyorum (nxt cıla) sıseden tanıdım.) ve arkadaslar sadece 70 tl ye yaptırdım kı bence dıger markalara gore devenın yanında pıre kadar.) ınanın degdı işte son halı:D

Merhaba ustam ben de aracı megauirs ile boya koruma yaptırmak ıstıyorum 70 lıra ıse bır sey degıl nerede yaptırdın acaba ıstanbul cıwarı mı?

aynen avcılarda carsa oto yıkamada sız nerde oturyosunuz

• arkadaşlar kimse yok mu yaaaa?
  • 2011 polo 1.6 tdi kullanan arkadaşlar varsa yakıt tüketimi hakkanda bilgi verebilirmi...?
  • zaten çoğu araç rodaj döneminde normale göre biraz fazla yakıyor ondan net birşey denilemez.

erdim11 de 1.6 tdi var ona sorabilirsiniz.
  • aynen kusura bakmayın foruma gıremedım aracım 2500 kmde ne kadar yaktıgını hesaplamadım ama 50 tl dızelle 14 lıtre cızgıler hıc kalmadıgında sehır ıcı 180 km gıdıyorum assagı yukarı. Son depoda 30 tl euro dızel 8 lıtre yaklasık 110 km oldu ve hala tek cızgı var.
  • Arabamı yarın sabah teslim alıyorum inşaallah...1,6 tdi 2011 polo....Rodal döneminde 1 az fazla yakması bence de normal....Şu an bende i 20 1.4 crdi var kardeşime veriyorum ama ondan çok memnunum motor olarak çok az yakıyor... 20 kuruşun altında yakıyor ş.içi...Tabi vw 1 az fazla yakmasını normal karşılamak lazım ....
    Saygılar...
  • aracim 1800 km de. 2011 1.4 lt benxinli polo. kesin veri aracin benzini tamamen sifirlandi. stop etti. 6lt koydum113km gittim. tamamen karayolu corlu-m.ereglisi arasi gidis-gelis-gidis yine tamamen sifirlayip arac kendliginden stop. yine tam 6 lt koydum. bu kez 110 km. 80 kmh ortalama hiz ortalama sarfiyat 5,8 lt/100km de. vw bu model icin 100 km de 4,9 lt/100 km ortalama vermis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mybo37 -- 16 Mart 2011; 22:13:47 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.