Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MINERVAL

turbofsi forumda a3 kullanıcıları serviste yol bilgisayarını aktifleştiriyorlar , bilgisayara bağlanıp yazılım atılıyor ve silecek kolu değişiyor( yol bilgisayarlı olan modellerdeki menu tuşlu silecek kolu takılıyor ). Bence bu işlem poloyada yapılabilir servislere sorun derim yanlız her servisin bu işlemden haberi yokmuş , bu işlemin + cruise control 700 tl civarına haloluyormuş , bilginize :)

700 tl çok ama böyle bir uygulamanın olup olmadığını sormak lazım ama dediğiniz gibi varsa bile servis elamanlarının çoğu bilmez
  • düz yolda 160'a zorlanmadan çıktım ben. orda kaldı yani biraz daha süre geçse 170'i de bulurdu ama ben de fazla zorlamadım, düzlük de bitmek üzereydi.

dsg benzinli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unal04

2011 polo 1.6 tdi kullanan arkadaşlar varsa yakıt tüketimi hakkanda bilgi verebilirmi...?

ben TDI DSG ile 198TL ye(yedek depoyu da doldurdum) 850KM kadar gidebildim.bunun %70 i şehir içi, malum istanbul dur kalk ve kırmızı ışıkta en önde isem turbo ile kalkarım(çok keyfli oluyo da ) şehir dışı otobanda 160-200 arası bastım hep(silivri otoban) belki dikkatli kullanırsam bi 70-80 km fark ederdi...

Merhaba.
    Max. hız olarak kaç yaptınız acaba bu motorla düz yolda?Limitör var mı hızla ilgili kesiyor mu?

Düzeltme:DSG yi şimdi gördüm ok.Diğer sorularım geçerli.

maximum 198 yapıyor, pedalın altında boşluk olduğu halde bu hızın üzerine çıkmıyor, sınırlandırılmış bence...

Doğrudur limitör var o zaman 200de falan.

Benzinli 85bgliğin de 180 yapması lazım rahat diye düşünüyorum rodajdan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: juniortom

Selam arkadaşlar ,

2 hafta önce bende Vw Polo 1.4 confortline 85 hp manuel araç aldım .
    Kısaca hikayem şoyle ,

Corsa ' ya bakmadım bile , Seat İbiza , Skoda Fabia , Hyundai i 20 , Vw polo arasında bir seçim yapmak istiyordum B segmentin de .

Seçimlerim de Hyundai İ 20 ve Vw Polo kaldı .

İ 20 hem motor olarak hem de donanım olarak Polo' nun baya önün de . Hem daha kuvvetli hem de daha az yakıyor . Ancak iç mekan kalitesi olarak ve dış tipi olarak Vw Polo daha güzel geldi açıkçası . Aynı zaman da ikinci el performansı Vw olarak çk iyi .

Aynı zaman da doğuş grubu çalışanı da olduğum için Poloyu daha uygun fiyata getirmiş oldum .

Hayırlı olsun.ben geçen bayide ibizaya baktım style donanım katlanan ayna,jant-sis,oto klima,cc,yol bilg,1,2 105ps tsi dsg 35900 fiyat.
    Düzü 32900.3bintl dsg farkına bence verilir.Ama galiba esp,hillholder yok.
    Doğrusu çok beğendim ama iç malzeme kalitesi,işçilik polodan zayıf.Görüntüsü güzel ama polo daha sade şık,ibiza daha sportif.
    Her zamanki seat-vw duruşları.
    Yine de benzinli alacak olsam ibizayı tercih ederdim.
    Basarsan ortalama bir performans,basmazsan ekonomi...

• ya o değil de anlamadığım polo başlığında i30mudur nedir ne alakası var ya??

ben de param olsa 3.20d alır geçerim arkadaş
  • korelinin tapon araçları mı? eksik olsun.. her tarafından kalitesizlik akıyor. Hyatımda bu kadar adi bir torpido malzeme kalitesi ve mukavva bir kaporta görmedim. Accent te aynı i seriside..
  • tamam hocam tabi herkes özgür ama en az 5 mesajdır yok babana i30 yok paran olsa i30. araba güzeldir belki ama renocular gibi vw başlığında bıktırdın arabadan.çok dokundu şu an ağlıyorum hönkürerek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerumFizyolojik

tamam hocam tabi herkes özgür ama en az 5 mesajdır yok babana i30 yok paran olsa i30. araba güzeldir belki ama renocular gibi vw başlığında bıktırdın arabadan.çok dokundu şu an ağlıyorum hönkürerek..

arkadaşlar çalıştığım şirketin müdüründe 2010 Sonata var, otomatik, aracın vites geçişleri klasik vites geçişleri gibi sarsıntılı, malzeme kalitesi emin olun Polo daha iyi...şuna da emin olum ki bırakın 20 yi 30 u sonatayı mı alırsın poloyu mu deyin polo yu derim. O kadar yani...Mesela Sonata gibi bi araç nasıl bu kadar motor sesini içeri alır insan şaşırıyor...bu da araçtan seni soğutmak için yeterli...
  • bu da benim araç arkadaşlar...fotoğrafları yüklemekte çok zorlandım :) çektiğim fotolar yüksek MB lı idi düşürmek zor oldu...daha doğrusu MB ı düşürmeyi beceremedim, bilgisayar ekranındaki fotoğrafı düşük çözünürlükte cep telefonu ile tekrar çektim ancak öyle yükleyebildim :(

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markis -- 27 Mart 2011; 22:37:55 >

• direksiyon Polo GTI dakinin aynı (bugün bi GTI gördüm bayide) cruz kontrol sonradan takıldı... görünen küçük kulakçıklardan vites atılabiliyor F1 deki gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markis -- 27 Mart 2011; 22:41:41 >

• arkadaşlar GTI daki optikli Xenon farlar harika, farın çevresini Led ile çevrelemişler harika bi görüntü...şimdiki farı GTI farı ile değiştirirsem araç çok farklı olur diye düşünüyorum.jantlar da GTI daki jant zaten.oldumu benim araç 'doğan görünümlü şahin'
  • quote:

direksiyon Polo GTI dakinin aynı (bugün bi GTI gördüm bayide) cruz kontrol sonradan takıldı...

dostum direksiyonu aracın çok güzel hayırlı olsun
    bi kaç sorum olacak
    jantlar kaç inç lastik abetları nedir
    direksiyon nerde kaça takıldı
  • brother jantlar 15 inç, bayiden 800 e aldım lastikler araç ile gelen lastikler, orjinal boyutu değiştirmek istemedim bu fazla tüketime neden oluyor çünkü. direksiyonu maltepede Ender Elektronik var oradan 1.100TL ye taktırdım...tavsiye ederim araç çok değişiyor, kullanışlı...
  • bu da benim düldül

• jantları değiştir siyah güzel renk
  • quote:

brother jantlar 15 inç, bayiden 800 e aldım lastikler araç ile gelen lastikler, orjinal boyutu değiştirmek istemedim bu fazla tüketime neden oluyor çünkü. direksiyonu maltepede Ender Elektronik var oradan 1.100TL ye taktırdım...tavsiye ederim araç çok değişiyor, kullanışlı...

jantlı resim yükle dostum yakından inceliyelim
    yada acil bi kahvaltı düzenleyelim Erdim le beraber :)
  • bide sağdaki düğmeler çalışmıyo direksiyonda dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: melomen

quote:

brother jantlar 15 inç, bayiden 800 e aldım lastikler araç ile gelen lastikler, orjinal boyutu değiştirmek istemedim bu fazla tüketime neden oluyor çünkü. direksiyonu maltepede Ender Elektronik var oradan 1.100TL ye taktırdım...tavsiye ederim araç çok değişiyor, kullanışlı...

jantlı resim yükle dostum yakından inceliyelim
    yada acil bi kahvaltı düzenleyelim Erdim le beraber :)

ewet kahvaltı iyi fikir, önümüzdeki hafta sonu olabilir mesela...

• quote:

Orijinalden alıntı: melomen

bide sağdaki düğmeler çalışmıyo direksiyonda dimi

doğru sağdaki düğmeler çalışmıyor, onlar yol bilgisayarı kontrolü için, malum bizim araçların geldiği donanımda yol bilgisayarı yok maalesef. ama Ender elektronik yol bilgisayarı yazılımla aktif edilebileceğini söylemişti yol bilgisayarı olan bi araç bul copy-paste mantığı ile yapılabilir dediler..mesela bizim analok klimalar dijital yapılabilir demişlerdi. hatta jetta için otomatik klima paneli getirmişlerdi değiştiriyolardı. değişen sadece klima kontrol bordu, o kadar ve yazılımla araca tanıtmak...mesela cruz kontrol 250TL miydi neydi öle bişii...servis takılamaz demişti, şaka gibi.adamlar basitçe değiştirdiler tanıttılar şimdi bende cillop gibi çalışıyor...
  • başka foto yok sanırım tek
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.