Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdim11

quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

aynen kahvaltı yapalım:D bu arada arac mukemmel gule gule kullanın. lastıkler kac yanak ve jantlar kac ınc?

saol kardeş lastikler aracın üstünde gelenler, jantlar 15 inç...
    erdim daha önce söylemiştin ama senin aracın ön panjur kromunu bulamadım, tam olarak nerden aldın link filan verirmisin...

link usta

erdim saol. serviste 100 küsür para istiyolar, şaka gibi.birde bu kromun arka bakaj kapağı için olanı var, sen onu da bulursun şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: melomen

quote:

ne bılıyım ıcı onemlı degıl benım ıcın o kadar ya dısı daha onemlı sankı . benım sımdı eksıgım navıgasyonum yarın fıyat ogrenıcem onun ıcın. bu arada abi lastıklerım bosa cıkmasın dıyorsan taktır sen blırsın (melomen)

yokya senin jantlar apayrı beklicem onları

gelmedı mı abı yarın gelıcek demıstın?
  • valla en son p.tsi dediler bakalım yarın ne dicekler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynen kahvaltı yapalım:D bu arada arac mukemmel gule gule kullanın. lastıkler kac yanak ve jantlar kac ınc?

erdim daha önce söylemiştin ama senin aracın ön panjur kromunu bulamadım, tam olarak nerden aldın link filan verirmisin...

link usta

erdim saol. serviste 100 küsür para istiyolar, şaka gibi.birde bu kromun arka bakaj kapağı için olanı var, sen onu da bulursun şimdi

abi kromaj bı egsozda guzel ben fume bı poloda gormustum hıc begenmedım ne yalan soylıyım aracı boguyor sade ve sık kvramından cıkıyo.)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben krom ekzoz ucu aldım güzel oluyor...

quote:

link usta

abi kromaj bı egsozda guzel ben fume bı poloda gormustum hıc begenmedım ne yalan soylıyım aracı boguyor sade ve sık kvramından cıkıyo.)

Yeni passat larda standart koyuyorlar o kromaji iyi duruyo grilere pek gitmiyo doğru ama siyahda sanki yakışıyor gibi geldi bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markis -- 28 Mart 2011; 2:01:20 >

• Krom ekzoz ucu da almıştım güzel oluyor...
  • krom egsoz ucu bendede var abi de ne desem herkesde bi kromaj çılgınlıgı var hemen hemen tum tıcarılerın, otomobıllerın aynalarından yan cıtalrında olsun kromaj var . Göze güzel gelmıyor artık
  • sırf dsg şanzıman için c sınıfı bir araç ( astra clasic 3) yerine polo dsg li tercih edilir mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1234

sırf dsg şanzıman için c sınıfı bir araç ( astra clasic 3) yerine polo dsg li tercih edilir mi??

içinin küçük olmsası sizi rahatsız etmiicekse edilir.dsg düşünen bir şey keyfli.bazen onu sıkıştırmak filan tebessüm etmene sebep oluyor.
  • astra güzel araç hatta sıyahına bayılıyorum ama 1.3 motoru cıdden cok korkutuyo adamı solllamalarda olsun son hızda olsun ama aıle ıcın dıyosanız astra daha mantıklı. ama bastın mı gıtsın ara gazlarda benı benden alsın dıyorsanız polo 1.6 tdı .) cerkezkoy otabanında ılk aldıgım gun 220 yaptı bana yeter :D
  • quote:

astra güzel araç hatta sıyahına bayılıyorum ama 1.3 motoru cıdden cok korkutuyo adamı solllamalarda olsun son hızda olsun ama aıle ıcın dıyosanız astra daha mantıklı. ama bastın mı gıtsın ara gazlarda benı benden alsın dıyorsanız polo 1.6 tdı .) cerkezkoy otabanında ılk aldıgım gun 220 yaptı bana yeter :D

erdim; aracı ilk aldığım gün acele silivri'ye gitmem gerekiyordu bende 200 yapmıştım istemeyerekte olsa, rodaj yok dediler servisten ama yeni araç ile yüksek hıza çıkmak doğru değil diyorlar.bazıları da arada bir basmak lazım yoksa motor 'sağır kalır' diyen de var.senin bi bilgin varmı bu konuda?
    bir de bu hafta sonu kahvaltı yapalım mı, melomen de gelir diye düşünüyorum.yeri sen belirle mesela...
    Gelmek isteyen diğer arkadaşları da bekleriz memnuniyetle tabii...

• Abi 22 yasındayım sızın bılgılerınız daha coktur ama otomotıv okuyorum bıldıklerımı soylıyım hocamın dedıklerını yanı rodaj donemı yokmus aslında bu araclar cıkarken yanı bıze teslım edılırken rodajdan gectıkten sonra bıze teslım edıyolarmıs ki 0 aracların garantısı var aldıgında bas basabıldıgın kadar demıstı hocam. Birde bundan oncekı annemın aracı getz otomotık full sehır ıcı yaptıgı ıcın 5 vıtese atmıyordu motor sagır kalmıstı bu aracdada olmasın dıye 2-3 kere son hız 210 -220 gordum, ki aradada sehır ıcı basarım tepkısız kalmasın dıye ısıklarda falan.. abi havalar güzel olursa floryada bulusalım derım cok guzel cıvıl cıvıl bır cay bahcesı . ben kucukcekmecede otruyorum ama sızlerın yerlerı uzaksa ortak bır yerde bulusalım
  • bu buluşma işini bu hafta sonu halledlim kahvaltı yapar resim çektirir eğleniriz biraz evet pazar saat 10 da kahvaltıya gelenler barnak kaldırsın
  • ben abı herkese msj atsak daha ıyı olmaz mı bu arada jantlar takıldı mı:)?
  • Selam beyler, benim POLO 1.4 85 benzinli, depoyu fulleyince (yedek dahil) 200 TL ye doluyor. Son iki çentik kaldığında 737KM yi gösterdi ve bu şehiriçi. Bahçeşehir de oturuyorum işim şişlide ve sürekli şehiriçi kullanıyorum. Mahmutbeyden çıktığımdada fırsat bulduğumda 150-170 zorluyorum. Ama yinede çekişi sanki biraz zayıf, daha önce 2004 Citroen Xsara HDI 70 Bg kullanıyordum. O araç çekişte daha iyiydi. Harcama için ne diyorsunuz? Çekiş için devirli kullanıp motoru açmakmı lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: t8084

Selam beyler, benim POLO 1.4 85 benzinli, depoyu fulleyince (yedek dahil) 200 TL ye doluyor. Son iki çentik kaldığında 737KM yi gösterdi ve bu şehiriçi. Bahçeşehir de oturuyorum işim şişlide ve sürekli şehiriçi kullanıyorum. Mahmutbeyden çıktığımdada fırsat bulduğumda 150-170 zorluyorum. Ama yinede çekişi sanki biraz zayıf, daha önce 2004 Citroen Xsara HDI 70 Bg kullanıyordum. O araç çekişte daha iyiydi. Harcama için ne diyorsunuz? Çekiş için devirli kullanıp motoru açmakmı lazım?

aynı araca sahibim yakıt için sanırım biraz daha ekonomik olabilir ki şu meşhur sözde rodaj dönemi denilen moturun benzine yağa alışma sürecini atlattıktan sonra daha düşeceği söyleniyo hakeza bende bir depoya aynı kilometreyi yapıyorum
    çekişe gelince sanırım araç motorunun yeni olmasından kaynaklanıyor geçen doğuş esenyurtta ustaya aynı serzenişte bende bulundum bana 15 bin yap ara ara zorla öyle gel dedi !

Bu arada kahvaltı işi ise Erdim dostum msj la halledelim organizasyon senden yeri kararlaştırırız ortak bir nokta illaki bulunur

• quote:

Abi 22 yasındayım sızın bılgılerınız daha coktur ama otomotıv okuyorum bıldıklerımı soylıyım hocamın dedıklerını yanı rodaj donemı yokmus aslında bu araclar cıkarken yanı bıze teslım edılırken rodajdan gectıkten sonra bıze teslım edıyolarmıs ki 0 aracların garantısı var aldıgında bas basabıldıgın kadar demıstı hocam. Birde bundan oncekı annemın aracı getz otomotık full sehır ıcı yaptıgı ıcın 5 vıtese atmıyordu motor sagır kalmıstı bu aracdada olmasın dıye 2-3 kere son hız 210 -220 gordum, ki aradada sehır ıcı basarım tepkısız kalmasın dıye ısıklarda falan.. abi havalar güzel olursa floryada bulusalım derım cok guzel cıvıl cıvıl bır cay bahcesı . ben kucukcekmecede otruyorum ama sızlerın yerlerı uzaksa ortak bır yerde bulusalım

florya iyi bence bana uyar saat 10 d iyi, yeri ve adresi de ilan et tamam olsun.herkezi bekliyoruz..................

• ctesı mı pazar mı abıler saat 10 ıyıdır bana uyar yanı
  • quote:

ctesı mı pazar mı abıler saat 10 ıyıdır bana uyar yanı

Dostum c. tesi iyi gibi
    mi acaba
  • quote:

ben abı herkese msj atsak daha ıyı olmaz mı bu arada jantlar takıldı mı:)?

senin lastikten istedim şuan elimde yok yarın ararım seni dedi sanırım cumaya anca olacak
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.