Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'
  • .

• bunlardan başka yok maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markis -- 27 Mart 2011; 23:47:17 >
  • siyah inci bomba gibi olmuş. allah kaza ceza bela vermesin.
  • saol kardeş...bi de sis farı yapınca tamam oluyo...
  • direksiyon takılınca elektrik aksamın hepsimi garanti dışı kalıyor bilginiz var mı?
  • aynen kahvaltı yapalım:D bu arada arac mukemmel gule gule kullanın. lastıkler kac yanak ve jantlar kac ınc?
  • aracı aldığım bayiinin aksesuar bölümü yetkilisinde şirokko var o da kendi aracına optikli xenon taktırmış aynı yerden, burada dikkat edilmesi gereken şeyin aracın orjinal ürün gamında olan şeyleri taktırmak...yaptır sen hallederiz dedi 1 ay oldu en küçük sorun olmadı.ben Fizik okudum elektronik sistemlerin çalışma prensiplerini biraz bilirim(çok bilmişliğimi bağışlayın)1998 den beri cep telefonu kullanıyorum onlarca telefon geçti elimden daha önce hiç telefonum arıza yapmadı, 2003 ten beri notebook kullanırım kaç tanesi elimden geçmiştir daha önce hiç arıza yapan olamdı (yazılımsal bile). aynı istikrarın arabada da devam edeceğini umarak yaptırdım napiim
    bi Polo keyfimiz var ondada şöyle arıza yapcak böle garanti dışımı kalır mı diye kafa yormak istemiyorum.sonuçta bu araçları eskitmek için, keyfini çıkarmak için aldık arkadaşlar.mesela en keyf aldığım şey kırmızı ışıkta en önde isem yanımda duran araçlara bi şekilde kapışalım sinyali vermek ve onları geçmek küçükte olsa keyf benim için.(aracı alalı 2 ay oldu henüz geçen olmadı) geçtiğim araçlar içinde Şirokko ve Leon da vardı(manuel vitesli idiler büyük ihtimal)

• quote:

Orijinalden alıntı: erdim11

aynen kahvaltı yapalım:D bu arada arac mukemmel gule gule kullanın. lastıkler kac yanak ve jantlar kac ınc?

Dostum lastikler fabrika lastiği 15 inç buna baksak mı yaw
  • quote:

aynen kahvaltı yapalım:D bu arada arac mukemmel gule gule kullanın. lastıkler kac yanak ve jantlar kac ınc?

saol kardeş lastikler aracın üstünde gelenler, jantlar 15 inç...
    erdim daha önce söylemiştin ama senin aracın ön panjur kromunu bulamadım, tam olarak nerden aldın link filan verirmisin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markis -- 28 Mart 2011; 0:50:55 >
  • Direksiyon simidinde taksit falan yaptılar mı yada ödeme ne şekilde nakitmi istiyolar bi ara aramıştım illa nakit demişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: melomen

Direksiyon simidinde taksit falan yaptılar mı yada ödeme ne şekilde nakitmi istiyolar bi ara aramıştım illa nakit demişlerdi

doğru illa nakit diyorlar indirim 50 TL
  • o kadar para verilirmi nakit bak şimdi iki kez düşünürüm ben
  • yanlız sitelerinde dsg li direksiyon diyor benim araç manuel olmamı acep
  • quote:

o kadar para verilirmi nakit bak şimdi iki kez düşünürüm ben

kardeş arabaya 30 bin küsür veriyosun da o direksiyona mı 1100 veremiyosun, fonksiyonel ve F1 vitesli...
  • quote:

yanlız sitelerinde dsg li direksiyon diyor benim araç manuel olmamı acep

aaaa o zaman kötü işte DSG olunca çalışıyo o kulakçıklar maalesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

saol kardeş lastikler aracın üstünde gelenler, jantlar 15 inç...
    erdim daha önce söylemiştin ama senin aracın ön panjur kromunu bulamadım, tam olarak nerden aldın link filan verirmisin...

link usta

• quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

yanlız sitelerinde dsg li direksiyon diyor benim araç manuel olmamı acep

aaaa o zaman kötü işte DSG olunca çalışıyo o kulakçıklar maalesef...

bu aslında iyi haber o kadar parayı vermemek için bahanem oldu
    zaten direksiyonun sadece sağına düğmeleri takan bi iki yer onlarla görüşmem gerekecek sanırım iki tellide vardı
  • ne bılıyım ıcı onemlı degıl benım ıcın o kadar ya dısı daha onemlı sankı . benım sımdı eksıgım navıgasyonum yarın fıyat ogrenıcem onun ıcın. bu arada abi lastıklerım bosa cıkmasın dıyorsan taktır sen blırsın (melomen)
  • quote:

ne bılıyım ıcı onemlı degıl benım ıcın o kadar ya dısı daha onemlı sankı . benım sımdı eksıgım navıgasyonum yarın fıyat ogrenıcem onun ıcın. bu arada abi lastıklerım bosa cıkmasın dıyorsan taktır sen blırsın (melomen)

yokya senin jantlar apayrı beklicem onları
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.