Şimdi Ara

VW sorunlu DSG şanzımandan vazgeçiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
4
Favori
7.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Yine aynı klasik tayfa DSG ile uzaktan yakından ilgisi yok ama yazıyorlar

Merak ettiğim şey zorlamı satıyorlar DSG'yi almayın

Evet zorla satılıyor, başka otomatik seçeneği mi var?

B7 Variant çok hoşuma giden bir araç. Ama otomatik vites şartım da var. Zorla DSG satıldığı için cesaret edemiyorum bu araca.

Ondan sonra "D sınıfında Passat tek geçerim" muhabbetleri dönüyor. Biz de tek geçeceğiz de zorla DSG verdikleri için geçemiyoruz işte.

Ya sacmalama allah askina
    Git s60 sw al yada pejo 508 sw al kimse kimseye zorla sakiz bile satamaz

O zaman her konuda Passat sevicilik yapmayın, demek ki öyle çok da "Tek geçilecek" bir seçenek değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

ABD için üretilen Jettalar için haber.
    Bizim halk da kalkmış VW DSG yi atıyor diye zıplamış yerinden :D
    Bi kere böle sorun çıkaran bi şanzımanı ABD ye sokarsan, ABD hükümeti o firmayı kıtasına sokmaz bir daha.
    Bizim gibi Alman sömürgesi ülkeler için geçerli değil

cahilliğinde bir sınırı var yahu 20 küsür kişinin hava yastıgı yüzünden öldüğü ülkede toyota hala cirit atıyor sanzumanı hassas diye vw yi kıtaya almıcaklarmıs ulan bilmiyorsunuz bari bu kadar iddialı konuşmayın , şurda laf sokanların %99 u bırak kullanmayı binmemişlerdir bile dsg li arabaya internetten öğrendikleriyle gelip 10 binde bozuluyor diyor , 2 tane 100 küsür binde dsg var önümüzde daha tık demedi .. ama şunuda belirtiyim hassas ve sorun cıkarmaya meyilli oldugu aşikar ben mercedes bmw audi dışında otomatik araba almayı düşünmem ..

Heh bilirkişi de geldi =)
    Benim kendi aracımın dışında 2 tane daha DSG li araç var ailede. Biz ne mal olduğunu bilerek aldık. Senin gibi cahil cesareti ile para verdik diye problemli malı savunacak kadar kendimizi kaybetmedik.

aynen sen biliyorsun ben bilmiyorum abd sorunlu sanzumanı kıtaya sokmazmış şunu az otomobil bilgisi olan birine söylesen seni adam yerine koymazlar , hondanın totoyanın hava yastıgı ve abs sorunları yüzünden ödediği cezaları toyota nın hava yastıgı sorunlu araclarının durumunu bildiği halde düzeltmedi ve halki kandırdı diye kesilen rekor cezayıda bilmezsin sen en azından bi araştırda ondan sonra tekrar konuşalım .. birde dsg den vurmaya calısıyor daha ne dediğimi anlamamış benim laf sokmaya calısıyor ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

ABD için üretilen Jettalar için haber.
    Bizim halk da kalkmış VW DSG yi atıyor diye zıplamış yerinden :D
    Bi kere böle sorun çıkaran bi şanzımanı ABD ye sokarsan, ABD hükümeti o firmayı kıtasına sokmaz bir daha.
    Bizim gibi Alman sömürgesi ülkeler için geçerli değil

cahilliğinde bir sınırı var yahu 20 küsür kişinin hava yastıgı yüzünden öldüğü ülkede toyota hala cirit atıyor sanzumanı hassas diye vw yi kıtaya almıcaklarmıs ulan bilmiyorsunuz bari bu kadar iddialı konuşmayın , şurda laf sokanların %99 u bırak kullanmayı binmemişlerdir bile dsg li arabaya internetten öğrendikleriyle gelip 10 binde bozuluyor diyor , 2 tane 100 küsür binde dsg var önümüzde daha tık demedi .. ama şunuda belirtiyim hassas ve sorun cıkarmaya meyilli oldugu aşikar ben mercedes bmw audi dışında otomatik araba almayı düşünmem ..

Heh bilirkişi de geldi =)
    Benim kendi aracımın dışında 2 tane daha DSG li araç var ailede. Biz ne mal olduğunu bilerek aldık. Senin gibi cahil cesareti ile para verdik diye problemli malı savunacak kadar kendimizi kaybetmedik.

aynen sen biliyorsun ben bilmiyorum abd sorunlu sanzumanı kıtaya sokmazmış şunu az otomobil bilgisi olan birine söylesen seni adam yerine koymazlar , hondanın totoyanın hava yastıgı ve abs sorunları yüzünden ödediği cezaları toyota nın hava yastıgı sorunlu araclarının durumunu bildiği halde düzeltmedi ve halki kandırdı diye kesilen rekor cezayıda bilmezsin sen en azından bi araştırda ondan sonra tekrar konuşalım .. birde dsg den vurmaya calısıyor daha ne dediğimi anlamamış benim laf sokmaya calısıyor ..

Bak halen cahil cesareti ile yorum yapmaya devam ediyorsun.

Elinde oklava ile VW gemilerine saldıracak demiyoruz. Bak daha geçen gün Fiat'a geri çağırmalar ile alakalı kaç milyon dolar ceza kesti adamlar. Şimdi git bak Türkiye'deki VW servislerine, üzerinde MEKATRONİK tişörtlü kişiler koştur koştur napıyorlar. 15 dakika servisde gezin Audi VW müşterilerinin bağıra çağıra şanzıman kavgalarını bi izle.
    Çin'e niye 10 yıl garanti veriyor peki VW?

Sense üçüncü dünya ülkesinin zor bela VW sahibi olabilmiş bir ferdisin. Zurnanın zart dediği yer bile değilsin ama gel gör ki hissesi varmış gibi VW fanboyluğu yapıyorsun. Niye? Ben söyleyeyim. Milletin 3 maaşı ile alıp eşşek niyetine bindiği arabalara bir servet para ödeyip, kullandığı malın kötü yönlerine bakmaya cesaret edemiyorsun. Stockholm sendromu nun açık örneğisin yani.

Ne bu kendine güven sen otorite misin sen bilir kişi misin sen kimsin arkadaş ?

Not : Seat, VW markalarından 3 tane DSG li aracı olan bir vatandaşım. Bu arkadaş gibi höykürmeyin =)

• çift kavrama dedıklerı olayın kralıdır dsg ama sorunsuzda denemez.
    klasık otomatık vıteslerde bıle sorun oluyor fakat daha uzun vadede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: highgen

Vw bile kendi ürettiği şanzımanın sorunlu olduğunu kabul etmişken hala daha kabullenemeyenler çıkıyor hayret

bağzı DSG şanzımanlı arac sahipleri , sorunlu olduğunu asla kabulennmez , zaten ellerinde patladı ,
    birde 2 ci el kaygısı başladı , tüketiciler uyandı artık , garantisi bitmiş dsg li aracı da satmak bir haylı zorlaştı
  • Dsg sorunlu diyenler yeminlen bi dekmik vurur yuvalar atarm hepinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 6 Ağustos 2015; 19:09:08 >
  • DSG sahiplerinin elinde patlar
  • Eee ne olacak peki şimdi, kendimi bir an ıssız bir otobanda dekolte giyinmiş bayan gibi hissettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Eee ne olacak peki şimdi, kendimi bir an ıssız bir otobanda dekolte giyinmiş bayan gibi hissettim.

Ne olacak sekis olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Eee ne olacak peki şimdi, kendimi bir an ıssız bir otobanda dekolte giyinmiş bayan gibi hissettim.

Ne olacak sekis olacak.

Uuuuu alırım bir dal.

• Sadece ABD'dedir kesin bizimkilere itelemeye devam ederler.
  • Bu sadece Amerika da satılan modeller için geçerli TR için geçerli değil. Amerika da ciddi tazminatlar ödemeye mahkum oldular

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuştan gelecek açıklama

"Sorunlu mıdellerden ülkemizde bulunmamaktadır..."

• Bu arada nasıl bir konu olmuş yahu...din, seks, siyaset...

Tam temel fıkrası gibi

• Modern tork konvertörlü tam otomatik şanzımanlar espresso gibidir. Her türlü kahve pardon araçta gayet kaliteli bir tat elde etmeyi sağlar. Şanzımanın hasıdır.

Çift kavrama yarı otomatik şanzımanlar filtre kahve gibidir. Demlendikten sonra 15 dakikada içersen lezzetlidir. Beklemeye başladıkça tadı bozulur, bayatlar. Aynı çift kavramanın yaz aşkı olması gibi. Uzun birlikteliğe gelmez.

Robotize tek kavramalar ise 3ü1 arada dedikleri kahvedir. Espresso niyetine alırsan yüzün ekşir. Ama ne içeceğini bilirsen, verdiğin paranın karşılığında sana ne sunulacağını bilirsen mutlu olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

Bu arada nasıl bir konu olmuş yahu...din, seks, siyaset...

Tam temel fıkrası gibi

Aga sözkonusu dsg olur da fırtınalar kopmaz mı

Adına romanlar yazılıp diziler çevrilicek şanzuöman şerefsizim.

• quote:

Modern tork konvertörlü tam otomatik şanzımanlar espresso gibidir. Her türlü kahve pardon araçta gayet kaliteli bir tat elde etmeyi sağlar. Şanzımanın hasıdır.

Çift kavrama yarı otomatik şanzımanlar filtre kahve gibidir. Demlendikten sonra 15 dakikada içersen lezzetlidir. Beklemeye başladıkça tadı bozulur, bayatlar. Aynı çift kavramanın yaz aşkı olması gibi. Uzun birlikteliğe gelmez.

Robotize tek kavramalar ise 3ü1 arada dedikleri kahvedir. Espresso niyetine alırsan yüzün ekşir. Ama ne içeceğini bilirsen, verdiğin paranın karşılığında sana ne sunulacağını bilirsen mutlu olursun.

Lan ne adamsın.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    İşsizlik

Ne güzel yemeğimi yedim, kumsala inip oturayım dedim yağmur patladı. Odaya geldim ben de

• quote:

İşsizlik

Ne güzel yemeğimi yedim, kumsala inip oturayım dedim yağmur patladı. Odaya geldim ben de

Ama harbiden güzel yazmışsın, birebir uymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

İşsizlik

Ama harbiden güzel yazmışsın, birebir uymuş.

Teşekkür ederim başganım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.