Şimdi Ara

VW sorunlu DSG şanzımandan vazgeçiyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
4
Favori
7.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: trust06

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Yıllardır dsg sorunlu, vaz geçiyor vw muhabbeti....
    Birisi internette ufak bir haber bulsun dsg ile hemen atlayın sayfalarca yazın
    Bitmediniz...

DSG sorunlu muhabbeti yıllardır var evet, çünkü DSG yıllardır sorunlu.

VW, DSG'yi bırakıyor muhabbeti yeni türedi. Çünkü bu yöndeki açıklamalar yeni gelmeye başladı.

Düzgün bi şanzımana geçilince biz biteriz de siz bu sefer de yeni gelenin fanatikliği ile bezdirirsiniz.

Dsg fanatiği yok, hayatında dsg li arabaya binmeyip dsg yi sorunlu deyip burada yazan adamlara cevap verenler var.
    Öyle bir hava yaratıyorsunuz ki sanki tüm dsg Ler sorunlu.
    Bir de bunu millete inandırmaya çalışıyorsunuz.

DSG fanatiği yok mu

Kimin ne yaptığı beni bağlamaz, daha önce de dediğim gibi bindiğim ve kullandığım 7-8 adet DSG'li aracın hepsi ya gitmişti ya da gidiciydi. Ben nasıl güveneyim bu şanzımana?

Octavia, Octavia Combi, Passat Variant gibi ciddi düşündüğüm otomobiller var VAG grubunda. Şu şanzıman konusundaki soru işareti geçerse hepsi için gidip tek tek fiyat alacağım.

Ben takip etmeyim de kim takip etsin şimdi bu konuyu?

Aslında dsg fanatiği yok diyerek kendimi kastetmiştim, yoksa haklısın onlar da var ancak sebebi de çoğunlukla dsg ye bilip bilmeden kullanmadan laf atan Üyelerden de kaynaklanıyor. Etki - tepki meselesi yani.

Burada otomobil genelde konuyu takip edeceğinize octavia a7 ve golf 7 nin forumlarını takip etmek bence daha mantıklı olur. 2 si de 2013 yılında çıktı bildiğim kadarıyla...
    yine bildiğim kadarıyla bu forumlarda dsg ile ilgili problem yazmıyor. Olsa da belki bir 2 vardır ama binlerce satılan bir araç için bence Alınacak bir risk.
    Zaten bu haberler hep söylentiden ibaret resmi açıklama gelmediği sürece çok fazla haber Değeri de olmuyor.
    Bizim şirkette Dsgli 100 den fazla araç var 2010 dan beri ama ben de hiç duymadım sıkıntı o Yüzden dsg tercih ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trust06 T kullanıcısına yanıt
    Bu konu derken bu konuyu değil, DSG konusunu yerli yabancı kaynaklardan takip ediyorum. Bulduklarımı buraya da aktarıyorum.

Ama bunu garipseyen insanlar "DSG kullanmayanlar daha çok yazıyor" diyip duruyor. Biraz düşünseler bi çıkarım yapacaklar ama neyse :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nazır

quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

Sikayet edenlerin cogu dsg sahibi olmayanlar gibime geliyor

ikinci elde satamayınca kötü diyenlere mi saldırıyorsunuz

alakası yok...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nazır

quote:

Sikayet edenlerin cogu dsg sahibi olmayanlar gibime geliyor

ikinci elde satamayınca kötü diyenlere mi saldırıyorsunuz

alakası yok...

Dsg nin kötü olduğunu söylemek için para kaybetmem şartmı sence? kötü işte ısınıyor ses yapıyor zırt pırt mekatronik yiyor masrafı arabanın yıllık masrafından çok
  • şimdi süper DSG şanzıman farkınıda isterler :)
  • Çevremde onlarca eskili yenili DSG kullanıcısı var. Ben evlenene kadar babamla 2006 Golf DSG kullandık. İlk kullanıcısı ve bizde DSG kaynaklı bir sorun yaşamadık. Çalıştığım şirketin Türkiye 'de değil onlarca, belki yüzlerce DSG makam aracı kullanılıyor ve şoförlerle her zaman birebir görüşüyorum ve soruyorum, sıkıntı yaşayan yok. Tabi bunda araçların filodan gelmesi ve kısa sürede yenilenmesi de etken. Neyse, ben de yakında Polo alıyorum. Eğer bende DSG sorunu çıkarsa bu saydığım insanlar arasında neden ve nasıl beni buldu diye kara kara düşüncelere gireceğim heralde. Ayrıca burdan da paylaşırım ki, araçlar bozulsa da haklı çıksak diye bekleyenler de zil takıp oynarlar. Başka bir mesajımda yazmıştım, yeni evliyim, gücüm en alt segmente yetiyor ve uzun süredir araştırmama rağmen bu segmentte de Polo 'dan başka alınacak araç bence maalesef yok. Ayrıca araba piyasasında bizim milletimiz söylenti ile iş yapmayı çok sever. Gerçekten merak ediyorum böyle bir DSG sorunu varken, nasıl oluyor da her yere yayılmıyor ve bu VW araçların 2. elleri bu fiyatlara satılabiliyor. İnsanlar bunu bilip de önemsemiyorlar mı, bilmiyorlar mı, ya da aslında bu sorun burada büyütüldüğü kadar fazla karşılaşılmayan bir sorun mu?

• Arkadaşlar Sakarya da otomatik şanzıman ustası önerebilecek var mı?
    Aracım ww jetta 1.6 2007 otomatik vuruntu problemi var
    Düzce de yaklaşık 6 ay önce 2000 tl masraf yaptım. Selenoid valfleri değiştirdik dediler.
    Şimdi yine tekrar sıkıntı çıktı, bu sefer devirler yükseldi, geçişlerde ciddi vuruntu yok fakat bir anormallik var belli.
  • solidgrind S kullanıcısına yanıt
    Vw hakkındaki şikayetleri okumanı tavsiye ederim. Buzdolabı polo alacağına bir dünya alternatifi var onlara bak bence. Vw dünyanın en sahtekar otomobilidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala vw alan var mi la?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suçlama: vosvos almayan dsg kullanmayan adam gelmiş burda şanzımanı kötülüyor
    cevap: forumda onlarca kişi dsg alırım garanti uzatırım ya da garanti bitmeye yakın birine itelerim/kakalarım demedi mi defalarca? ha pardon itelerim değil satarım demişlerdi değil mi?

fazla lafa gerek yok
    bire bir kullanıcıları söylüyor bunları
    yoksa bunlar da kripto dsg düşmanları mı?
    bu herifler yüzünden belki ikinci el alan adamın elinde patlayacak
    ve bunu satan adam biliyor en azından ÖNGÖRÜYOR
    gelelim can alıcı soruya:
    peki sattığı adama bundan bahsediyor mu?
    satma nedenini açık açık söylüyor mu?
    -abi alınmaca gücenmece yok ben bunu sana kakalıyorum hakkını helal et?

• Haber asılsız

İnanmayın

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.