Şimdi Ara

VW T-ROC (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260
Cevap
8
Favori
54.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 180 bine dizel otomatik ateca varken bu fiyat neden böyle anlamadım. İnstagram da vw fiyat alın şaşıracaksınız diyor Fiyat alan oldu mu ?
  • loverello L kullanıcısına yanıt
    187bin fiyat veriyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loverello

180 bine dizel otomatik ateca varken bu fiyat neden böyle anlamadım. İnstagram da vw fiyat alın şaşıracaksınız diyor Fiyat alan oldu mu ?
    1.5tsı 150hp, 1.6tdı dan daha az malıyetlı mı sanıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

1.5tsı 150hp, 1.6tdı dan daha az malıyetlı mı sanıyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    hemen hemen aynı maliyetlidir..highline donanım içerigi varmı ? anahtarsız calıstırma v.s ,sitede ayrıntı bulamadım
  • Fiyat listelerine bakayım dedim benzinli tiguan highline 267 bin TL olmuş . Şaka gibi .

• Alanin aklina sasarim

• o kırmızı ne iğrençtir öyle...nar çiçeği kırmızısı...

fiyat ta fahiş.
  • Bu renk sizce nasıl olmuş normalde hiç sevmezdim ama ilgimi çekti nedense😊
    VW T-ROC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysrcp -- 11 Şubat 2019; 23:19:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ysrcp

Bu renk sizce nasıl olmuş normalde hiç sevmezdim ama ilgimi çekti nedense😊
    Camda yazan fiyat daha çok ilgimi çekti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Fiyat gerçekten çok yüksek ama bu araçta opsiyonlar var zaten 2019 un ilk araçlarından ordan bi fark var cam tavan var tavan siyah metalik renk, sunroof, resim attım galiba anahtarsız çalıştırma var bide 1.5 yeni motor act ile birlikte. Ben golf kullanıcısıyım 1.4 act var bende bu motorları golfte bile getirmiyolar artık çünkü dizele yakın oluyo fiyatı fazla tercih edilmiyo. 1.5 act olmayan motorla 10 bin, 1.0 tsı motorla 15 bin fark var arada. Yani 1.0 motor ve comfortline donanımı ile birlikte tahmini 135 bin bandında falan olur. Tabiki bu araca hingline metalik renk ve cam tavanlı yakışıyo malesef tabi o fiyatlara çıkınca bu sefer farklı araçlara yöneliyoruz. Mesela bir ay önce tiguan hingline sattılar 190 bine t rocc bu konuda mantıksız geliyo. Hatta tiguan r line var ilanlarda temiz araçlar 1.4 act olanlar 200 bine alınır. Yada qarok yada ateca daha mantıklı geliyo.
    VW T-ROC

• Beyazlarda fena degil sanki😊
    VW T-ROC
    VW T-ROC

• b suv ve 190 bin kazık bir fiyat olmuş.bu fiyata daha büyük arac alınır.bu fiyatla alınmaz.
  • aracı inceleyen oldu mu bilmiyorum ama , ön göğüs dahil kapı üstleri ve içleri komple sert plastik , bildiğin vw nin en ucuza kaçmış arabası olmuş neredeyse , golf teki kalite hissiyatı bunda sıfır , iki gün sonra gacır-gucur ses gelmeye başlarsa hiç şaşırmam.
  • Sözde highline bu araç yani en dolu paket, ama jant lar bile katalogtaki en düşük jant 17 olanlar. Standart vw en dolu paketi bile boş, gidin 1.6 crdi tucson alın elit paket (orta olanı) bundan daha dolu 4x4 19 jant standart cam tavan deri koltuk navigasyon VS full dolu ve c segment araç bu araçtan daha ucuz. Gidipte sadece adı highline olan ve bomboş olan bir araca sırf vw diye bu paralar vermek mantıklı değil. Alacaklara yinede hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovrclds -- 12 Şubat 2019; 20:38:24 >
  • Fiyatı ve DSG olması dışında beğendim.

Arteon'dan sonra en güzel Vw tasarımlarından birine sahip bu araç. Yerinde inceleyip iç malzeme kalitesine bakmak lazım, nedense içinde kalitesiz malzeme kullanmışlar gibi bir algı oluşturdu bende.
  • Bugün inceledim.
    İç kısım tamamen sert plastik
    Ön kısım baş mesafesi güzel,arka kısım tipik b segmenti,diz mesafesi dar
    Genel estetiği güzel
    Çok fazla fiyat belirlemişler,yerine daha uyguna hiç düşünmeden golf alınır.

• icemy kullanıcısına yanıt
    q2 nin vw ni işte b sınıfı suv yapmış 190 bin bide benzinli. Highline donanım araç trendline gibi yeminle hiç bişey yok. A4 alan aldı valla 190 lara.
  • Dün bayide inceleme fırsatı buldum. Fakat 190 bin TL'nin karşılığı olan kalite algısını bana göre vermiyor. Bu aracı sabırsızlıkla bekliyordum. Fakat beklediğim gibi olmadı. Bu fiyata benzinli otomatik Passat comfortline almak daha mantıklı geliyor bana.
  • Ben bugün inceledim. İçi olduğu gibi sert plastik. Ayrıca arkaya sıgmadim.

• Trdeki ilk Troc alan benim galiba
    VW T-ROC

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.