Şimdi Ara

VW T-ROC (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
8
Favori
54.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun hocam :) bi tanıtım yazısı isteriz.
    Ayrıca bu 6 ileri mi yoksa normal 7 ileri kuru kavrama mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serdarrx kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Uğurlu Olsun. Kazasız, Belasız Güle Güle Kullanın.

Yakıt Değerlerini Paylaşirsanız Sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamı güzel, araç ilk bakış itibarı ile anlamsız.

• Bugün inceledim aracı. 185 bin tl fiyatı vardı. Fakat garip olan şey araçta hız sabitleyici yok. Her yer sert plastik. Bence ederi en fazla 160 bin olmalıydı. 25 bin fazlası var maalesef

• Çorlu bayisinde inceleme fırsatı buldum.Kapı üstleri bile sert plastik.Bildiğin polo kalitesinde.Binmemle inmem bir olduğu için diğer kısımları inceleyemedim.
  • NecronLord kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün Acarlar’da inceledim..Aracın içi komple sert plastik..Gözlüklük bile yok..Bagajı Golf’ten çok az daha büyük..O sert plastiklerden 2 yıl geçmeden çatır çutur trim sesleri gelecektir..Koltukların altında çekmeceler de yok..Tek beğendiğim yanı sunroofu oldu..Şimdi biri neden Golf almaz da gider bunu alır? Tamamen zevk meselesi..2. El piyasası da öyle çok hareketli olmayacaktır..Çok zarar ettirir..Golf altınsa bu da kuyumcuda değer kaybeden değerli başka bir taş olur..Yani bunu alan çok şeyi göze almış ve modelin çizgisine tutulmuş biri olmalı..
    Bu aracın bu fiyatlarda alınmasının mantık çerçevesinde hiçbir açıklaması yok..Çok beğenip alanlara da hayırlı olsun diyorum..Kazasız belasız kullansınlar
  • Ben araçtan ilk izlenim olarak çok memnunum , dış görüntüsü çok yakışıklı,tabi donanım olarak bazı eksikler var arkadaşlar yazmışlar zaten .. Buradaki verilen fiyatların çok altında aldım 178.000 .. siz boşverin arkadaşlar herkesin sevdiği beğendiği arabayı alması dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarrx -- 16 Şubat 2019; 22:1:42 >
  • besiktas kullanıcısına yanıt
    NecronLord kullanıcısına yanıt
    T-Cross (B), T-Roc (B+), Tiguan (C), Tiguan Allstar (C+) gibi düşünülebilir.

Malzeme kalitesi olarak tiguanın gerisinde olması normal sayılır ama türkiyede piyasa çıkan her araç gibi yüksek fiyattan geldi maalasef.

Bu arada ön kapı üstleri demi sert plastik?
    Hayırlı olsun hocam kazasız belasız. Çok güzel bir araç gerçekten.
  • Teşekkür ederim sağolun :)

• Benim 99 model polo da bile bu kadar kuru plastik aksam yok. 1 yılda her taraftan çatır çutur ses bunun. İçi de beklediğimden küçük çıktı. Fiyatını hak etmeyen, kerizlere iteleyek nasıl olsa satılır kafasıyla çıkarılmış araç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW T-ROC
    VW T-ROC
    Aracı bugün inceledim gerçekten çok güzel bi araç. Ama fiyatı çok yüksek ve gerçekten malzeme kaliyesi düşük alanlara hayırlı olsun iyi günlerde kullansınlar.

• Ortalama ne fiyat veriyorlar ? Ve donanım paketi ne oluyor?
    Yakıt tüketimi hakkında fikir verebilecek var mı?

• fdaolu4198 F kullanıcısına yanıt
    Attıgım araç standart hingline beyaz ilave olarak sunroof vardı 181 bin lira fiyatı var. Birde metalik renk anahtarsız çalıştırma geri görüş kameralı siyah tavan sunrooflu araç vardı onada 188 bin fiyat verdiler başka bayide. Açıkcası siyah tavan çok yakışıyo arabaya metalik renkle beraber ama fiyatı abartı bi şekilde pahalı. Araç içinin kalitesi golf gibi olsaydı 150-160 bin bandında olsaydı çok iyi satılırdı, çünkü gerçekten güzel araç tiguanın küçültülmüş hali ben çok begendim ama o parayı vermem araca. Tiguan rline var ilanlarda sıfır araç 225 bin daha mantıklı hem dolu hem üst segment hem büyük hemde kaliteli bide altı ileri dsgli yağlı kavrama yani.
    Tabiki o paraları verince piremium ikinci el araç alınır bu böyle gider😊
    VW T-ROC
    VW T-ROC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysrcp -- 19 Şubat 2019; 21:52:57 >

Merhaba öncelikle yeni t roc aracınız hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kazasız belasiz kullanın. Aracın içimin arka koltukların olduğu kısım yeterli mi ? Sert plastik olan ön göğüs çok mu kötü ? Ve bir de yakıt tüketimi ile ilgili bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Ben de aracı çok beğendim almayı düşünüyorum teşekkürler.

• CswI C kullanıcısına yanıt
    merhabalar öncelikle teşekkür ederim..sizin nezdinizde aracı merak edenler için bir kaç yorumda bulunmak istiyorum

olumlu yönler,

+araçta beklentiyi fazla yüksek tutmazsak çok mutlu olacağımız kesin..Dış görünüş gayet yakışıklı arka kısım gözlerinizi şaşı yaparak bakarsanız Porsche Macan dermişiz :) gözler üzerinizde,araç yeni ve merak ediliyor..

+Aracın 1.5 litre 150 beygir motoru gayet performanslı ve güçlü(çok çok güçlü mü ,değil kafayı arkaya atıyor mu atmıyor mu ? rakamlar 0-100 8.4 sn gibi diyor,yani fena değil :)
    +yakıt tüketimini henüz 200-300 km yapmama rağmen beğeneceğimi umuyorum.act özelliği ile istanbul trafiğinde 6,5-7 ortalama diyorum..şehir dışı daha da düşecektir
    +donanım olarak Türkiyede şu an hemen hemen aynı araçlar,appconnect açık ,yeni nesil özelleştirilebilir hayalet gösterge(size 3 ayrı ekran sunuyor yani fazla özelleştiremedim )
    daha kimselere soramadım muhtemelen vw satış temsilcileride pek bilgili değil ama ön camda kamera göz var ve ön vw logosu içerden muhtemelen radarlı,çünkü cam gibi dokusu var logonun bilenler bilir..buda demek oluyorki (tabi uzmanlara sormak lazım ) üzerinde gelen ilkel direksiyon tuş takımı değiştirilerek şerit takip asistanı gibi bazı özellikler daha az masrafsız açılabilir..

olumsuz
    -olumsuz görüşlerimin tamamı malzeme kalitesi ve yaşam alanı.. herkesin malumu, o sert plastikler can sıkıcı
    -gözlük koyma yeri bile koymamışlar,yani alanlar hep çalınmış,koltuk altlarındaki gözler vs yok
    -aynı direksiyon hep aynı
    -koltuk döşemeler şekilli yapalım kenarları deri ile süsleyelim demişler ama,bu fiyata yakışıyor mu ?yakışmıyor
    -arkada oturanlar için sağda ve solda ambiyans aydınlatma yok karanlıkta fayda sağlayan şeylerdi bunlar
    -lastikler falken geldi..herhalde vw günlük ihale ile araçları üretti..hep ucuz en ucuz olsun mantığının dibine vurmuşlar
    -araç dışardan yükseltilmiş bir şekilde heybetli dururken arka koltuk Hacim olarak golf ile aynı,belki Polo ile yarışır

olumlu ve olumsuz yönleri tartar isek ,yeni bir araç,Türkiyede vw sevgisi ve algısı ile satış rekorları ''kıramayacak'' ama keyifle binilecek (arka yolcular için geçerli değil :) bir araç olmuş.özellikle lansman fiyatları zorlanarak alınabilir

• t-roc dısardan hos duruyor ama yorumları okuyunca 185 bın para verıp troc almak akıl karı deıl. ayrıca golfden ıyı olamaz golfun suvu tiguan sonucta. troc alacagınıza daha uygun arona ya da karoq bakılabılır.
  • Selamlar.
    Tiguan forumunda bir arkadaş standart highline dsg 1.4 2018 model için 192 ye anlaştım,gemi ile gelecek,bekliyorum yazmış.
    Eğer bu fiyat mümkünse t-roc almamın anlamı yok ki?
    Bu nasıl bir fiyat politikasıdır?
  • aydancan A kullanıcısına yanıt
    O arabalar biteli çok oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 17 Şubat 2019 yeni tiguan forumundan alıntı:

"Aracımı bekliyorum sipariş verdim ama özel sipariş değil tabi zaten gemide olan bir araç bir haftaya gelecek. Highline üzerinde cam tavan opsiyonu direkt vergi indiriminin dışında bırakıyor aracı benimki standart highline olacak. 192k fiyat verdiler."

Ben bu fiyatı buradan aldım.
    Bu tarihte gemide olan bir araç 2018 model, yazılan fiyat, bana da mümkün gözükmüyor ama arkadaş böyle yazmış!
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.