Şimdi Ara

VW T-ROC (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
8
Favori
54.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Lafla oluyorsa tamam d olsun, hatta e olsun kalite artışı da nerede olduysa artık, haa doğru kapı içleri kadife kaplandı

Önceki kasa Caddy'nin azıcık yükseltilmiş haliydi. Bu kasa tek başına büyük boyutlarını belli etmiyor. X3, Q5 gibi araçlar ile yan yana gördüğünüzde aynı boyutta olduğunu anlıyorsunuz. Kalite ve dizayn olarak önceki kasayla karşılaştırılmaz.

Tiguan için d sınıfı diyen bir sizi gördüm hocam kusura bakmayın. Bir önceki kasaya göre büyüdü, kalitesi arttı diye segment atlamaz. Her araçta öyle oluyor zaten. Ayrıca tiguan'da d segment kalitesi falan yok, golf ile aynı ayarda, passatla karşılaştırılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 11 Nisan 2017; 19:48:7 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

quote:

Lafla oluyorsa tamam d olsun, hatta e olsun kalite artışı da nerede olduysa artık, haa doğru kapı içleri kadife kaplandı

Önceki kasa Caddy'nin azıcık yükseltilmiş haliydi. Bu kasa tek başına büyük boyutlarını belli etmiyor. X3, Q5 gibi araçlar ile yan yana gördüğünüzde aynı boyutta olduğunu anlıyorsunuz. Kalite ve dizayn olarak önceki kasayla karşılaştırılmaz.

Tiguan için d sınıfı diyen bir sizi gördüm hocam kusura bakmayın. Bir önceki kasaya göre büyüdü, kalitesi arttı diye segment atlamaz. Her araçta öyle oluyor zaten. Ayrıca tiguan'da d segment kalitesi falan yok, golf ile aynı ayarda, passatla karşılaştırılamaz.

Passat sanki S350 Mercedes, Passat ne ki Passat'la karşılaştırılamasın. Sanki aralarında çok fark var. Hepsi altı üstü VW araçları. Bunların kaliteleri aşağı yukarı birbirine denk olur.

Siz de galiba VW bayisini arayıp "Alo Orası Passatçı mı ?" diye soranlardansınız.

Golf, Tiguan, Passat bu araçlar kasaları dışında teknik ve kalite anlamında aşağı yukarı aynı araç.

ODD Yeni Tiguan'ın çıktığı tarih olan Mayıs 2016 beri, Tiguan'ı D Segmenti SUV olarak gösteriyor. Yanlış olduğu anlaşılsa şimdiye kadar düzeltilmez miydi.

Ayrıca şu soruma cevap vermediniz. Honda CR-V, Nissan X-Trail D Segmenti olunca sorun yok, VW D Segmenti olunca bu tepki nedir ya. QQ ile Tiguan'ı hiç yan yana görmediniz galiba, QQ Tiguan'ın yanında Golf gibi kalıyor. Sanal ortamdan çıkıp biraz gerçek hayatta incelemeler yapsanız bu ezbere konuşmaları yapmazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aksumit

Bildiğim kadarıyla segmenti aracın aks aralığı belirler.

Tam olarak öyle değil hocam. Her yönden değerlendirilerek belirleniyor.

• SPECIALIZED kullanıcısına yanıt
    Daha önce ben sizin mantığınıza göre superb de e segmenti olur demiştim ona cevap gelmedi ? Ayrıca crv, x trail gibi araçlarla yan yana koyunca küçük kalıyor d segment ile alakası yok. Biraz daha büyük c segment SUV yani. Odd konusunda da cevap vermediniz, accent ve linea da c sınıfı odd ye göre ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Daha önce ben sizin mantığınıza göre superb de e segmenti olur demiştim ona cevap gelmedi ? Ayrıca crv, x trail gibi araçlarla yan yana koyunca küçük kalıyor d segment ile alakası yok. Biraz daha büyük c segment SUV yani. Odd konusunda da cevap vermediniz, accent ve linea da c sınıfı odd ye göre ?

Yan yana koyunca küçük kalıyor demişsiniz. Ben birkaç mesaj önce X3 ile yan yana iken aynı boyutta duruyor diye belirttim.

Linea diye bir araç şuanda artık yok. Egea C Segmentidir.

Accent Blue'nun C Segmenti olmaması için bir sebep yok. 1.6 136 PS dizel hangi B segmentinde var.

Bu konu böyle uzayıp gider. Daha tartışmaya gerek yok. Bu segment konusu yüzünden T-ROC konusunu konuşmuyor kimse.

Tabi linea şimdi yok, daha önce de yoktu zaten. Accent de c sınıfı oldu, maşallah. Konu bereketli geldi arabalar bir bir sınıf atlıyor, ama sadece sözde. Superb i de arada kaynattınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 11 Nisan 2017; 23:11:3 >
  • quote:

Tabi linea şimdi yok, daha önce de yoktu zaten. Accent de c sınıfı oldu, maşallah. Konu bereketli geldi arabalar bir bir sınıf atlıyor, ama sadece sözde. Superb i de arada kaynattınız

Değerli Hocam bu konu daha böyle uzar gider. Tiguan ne C ne de D, C+ SUV deyip konuyu kapatalım.

Ayrıca segment hayali bir şey. Örneğin Passat D segmenti, yarın passat C segmenti deseler kimse almayacak mı. Araba arabadır. C segmenti D segmenti olunca ne oluyor.

Birşey olmuyor da neyse onu söylemek lazım. Otomobil forumu sonuçta burası, böyle şeyleri tartışmak normal.
  • tasarımı tanıdık geldi ama ne idüğü meçhul...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lu

ne kadar bir fiyata çıkar acaba.?

Highline opsiyonsuz tsi golf 120 bin tl olduğu bir dönemde artık ilerisi için fiyat tahmini bile yapmıyorum
  • hiç umutlanmayalım o zaman
  • Citroen, Pejo'lara benzemiş...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahillikte ısrar etmek...

Minik bir Türkiye projeksiyonu
  • Bildiğimiz Q2
  • quote:

Orijinalden alıntı: islamcetin06

Bu şey değil mi ilk nesil Renault Koleos?

evet ben de benzettim arkası yumurta gibi
  • Sirrüs kullanıcısına yanıt
    T-Cross B suv 2018 de gelecek. Bu C segment

Tiguan C segment. Ayni sekilde X1, GLA, Q3 C segment.

X3, Q5, GLC D segment.

X5, Q7, GLE E segment.

KONUNUN ICINE ETMISSIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Tiguan C segment. Ayni sekilde X1, GLA, Q3 C segment.

X3, Q5, GLC D segment.

X5, Q7, GLE E segment.

KONUNUN ICINE ETMISSIN.

F Segmenti nereye kayboldu ?

Tiguan ne C ne de D, Tiguan C+ SUV'dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 12 Nisan 2017; 20:30:23 >
  • Başlangıç paketinin 90.000 civarında olacağını düşünüyorum. Var mıdır daha kesin bir bilgisi olan?
    Ayrı kafada olsalar da Golf yerine düşünülebilir.
  • selam arkadaşlar, araçla ilgili yeni bir gelişme var mıdır acaba Almanya fiyatı 20 bin euro'dan başlamış ülkemize girişi ne zaman olur acaba??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.