Şimdi Ara

VW Tiguan bu kadar kötü mü? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
5.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Subaru veya asx arasından tercih yapardım sizin yerinizde olsam.
  • cidden bu asx de neden otomatik yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ciddi ciddi forester veya legacy düşünmeye başladım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bu segmentte benzinli olupta az yakan araç gösterin alnınızdan öpeyim :) Tiguan en azından performans veriyor. Gidin ix35 veya qq test edin bakın neler varmış

Gönül rahatlığıyla Asx cevabını veriyorum hocam :)

Torku çok düşük rampada bayılmazsa iyi.

Düz vites ,4x2, yakıt tüketimi ve mümkünse 1.6 motor altında tiguandan başka iyi bir alternatif yok.
    Ben tasarımını beğendim.
    Diğer ix35,asx ,qashgai tiguan kadar ferah gelmedi.Özellikle qashqai ile ix35.

Sanmıyorum hocam.Düşük torkunu düzgün vites oranlarıyla telafi ediyor.Sınıfındaki 1.6 benzinli atmosferik rakiplerinden daha iyi performans sunar.

Performansi 122hp TSI motorlu Tiguan'in gerisinde , ayrica 3,000 devirden itibaren kabinde inanilmaz ugultu oluyor, uzun yol acisindan cok kotu , sanzuman oranlari da felaket.

Bunun disinda 10 numara arac ASX.

Evet performans olarak bir TSI değil Can hocam.Yine de çoğu kişi için tatminkar düzeyde.

Yalıtım meselesi aracın yumuşak karnı.Çeşitli uygulamalar ile bir miktar iyileştirme yapılabilir.

Şanzımanda 6 vites olsa ekonomi adına iyi şeyler olabilirdi ama performansdan ödün vermek gerekirdi.Benim beğenimi kazandı diyebilirim.

• Bi akrabamız Tiguan ı çok yaktığı için satıp Q5 almıştı
  • CX-5 her açıdan tümünün üzerinde bir araç.
  • skoda yetiye bak derim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Video ağır yanlı bir video,kuka çıkış noktalarına ve direksyon-tekerlek açısına bakmak yeterli.Ha Tiguan iyi yol tutan bir araç değil,Kuga gibi bir araçla karşılaştırılabilecek bir araç hiç değil bu konuda.Yukarıda zırvalayan bir bebe var,Tiguan meğer sınıfının en iyi yol tutuşuna sahipmiş ağırlık merkezi yukarıdayken bir yaşıma daha girdim

Ayrıca videoda ESP müdahalesi görüyorum,ESP açıkken yapılmaz bu test-yapılır da amaçtan uzaklaşılan bir test olur.Saçma sapan bir video olmuş.Tiguan kötü araba değil,gereksiz bir araba.Onun yerine MPV al daha iyi,içi de dar.Kuga ile karşılaştırmak hakarettir bir yerde yukarıda da yazdığım gibi.Rav4'e binmedim bilmiyorum.

Üslubunu bozmadan düzgünce konuşursan sevinirim. 30 yaşındayım ben liseli bebelerden değilim. Crossover ve SUV araçların hepsinin ağırlık merkezleri yukardadır. Bu nedenle diğer binek otomobillere göre kıyasla yol tutuşları düşük olur. Bu yol tutuşu arttırmak içinde çeşitli elektronik donanımlar ve kalın lastikler kullanırlar. Bilmiyorsan öğrenmiş oldun. Bir yaşına daha girmişmiş. İlk defa duyuyorsan ben ne yapabilirim yani. Bilmiyorsan bari yorum yapma bu tarz konular hakkında. Kuga' yı kaç defa kullandın, Tiguan' ı kaç defa kullandın da burada çok bilmişlik yapıyorsun.

Yanlış anlamışım sabah mahmurluğu...

• 1080p kullanıcısına yanıt
    benden sana tavsiye o paralara o araçları almayın
  • değerli arkadaşlar,

bu vesile ile subaru xv 'yi sormak isterim.

sizce bu sınıfta iyi bir alternatif olarak göze çarpmıyor mu?

2012 modelleri 55-60 bin tl civarında ve full donanımlı gibi.
  • kesinlikle 2.el temiz bir honda crv öneriyorum
    en iyisi bu sınıfta bu araçtır

+ lpg ile de uyumludur
  • Bu segmentte 4x4 araç almak istiyorsan, subaru forester alıcaksın. Geriye kalan tüm araçların 4x4 sistemi fake.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Suv tarzında otomobil alacağız.
    Qashqai,ix35,Kia Sportage biraz fazla genç işi kaçtığından

Tiguana yöneldik.Gerçi yakıt tüketimi 1.4 tsi olmasına rağmen hiç te iç açıcı değil.
    Bunlara rağmen bir test sürüşü ne katılmak isterken şu video ile karşılaştım.
    Video da ıslak yolda slalom yaparken tiguan yalpalıyor.Video eski ama hevesimi kaçırdı
    bir de TSI motor almayın diyorlar ne alacağımızı şaşırdık.

Dizel düz vites bir araç SUV tarzına yakın ama Tiguan gibi görüş mesafesi camları ferah olan ne marka model var arkadaşlar?

Arkadaşım ben 6 ay öne Pejo 3008 aldım. ferahlık genıslık konfor ıstıyorsan cok memnun kalırsın.ix35 QQ den asx vs daha genıs on konsol ve cam alanı cok genıs almasan bıle bır pejo bayıne gıt bır bak. Bazı kalıplasmıs fıkırler var anca pejonun 3008 modelı cok fazla sattı ozellıkle dızelı, pejo dızel konusunda cok basarılı zaten bılmeyen yok.

Bazıları Pejoyu begenmıyor fransız vs bos beles konusuyor, kendı tecrubelerı falan yada kulakdan duyma fıkırler olabılır benım dusuncemi sorarsan. babamda 0 aldıgımız 2006 model 407 dızel var cok memnun okadar az yakıyorkı kasasına ragmen ve servıs ve parca konusunda hıc uzmuyor klasık bakımını yag bakımlarını 380 400 halledıyor.

Ben kendımde bunları bızzat yasadıgım için ilk sahıbınden 3008 aldım yalnız benımki 1.6 vti benzınlı motor( bmw ortak uretım) 120 hp 160nm tork var alır almaz Lpg baglattım cok menunum. benzınde ankara sehır ıcın 8. 8.5 yakıyor. lpgde 10litre yakıyor.bu kasa agırlıga ve konfora gore cok cok ıyı.
    Beyaz cam tavanlı 3008 tavsıye ederım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

quote:

Bu segmentte benzinli olupta az yakan araç gösterin alnınızdan öpeyim :) Tiguan en azından performans veriyor. Gidin ix35 veya qq test edin bakın neler varmış

ASX

Bir arkadaşımızda ASX cevabını vermişti. Gerçekten reelde fabrika verilerini yakalayabiliyor mu ? Hani koskoca araç ş.içi 7.4 lt yakıyor, benim küçücük fiesta p.shift 8.4 lt yakıyor. Arada bir tezat var sanki. Ama fabrika verilerini tutturabiliyorsa helal olsun derim. İX35' in de fabrika verisi fena değil ( 8.2 lt düz şanzıman, otomatiğe zaten değinmiyorum bile :) ) ama reelde 10 lt yaktığını söylüyorlar.

• ex_silver kullanıcısına yanıt
    Sabah mahmurluğuymuş arkadaşımızı mazur gör ex_silver :)
  • Bence kuga.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

quote:

ASX

Bir arkadaşımızda ASX cevabını vermişti. Gerçekten reelde fabrika verilerini yakalayabiliyor mu ? Hani koskoca araç ş.içi 7.4 lt yakıyor, benim küçücük fiesta p.shift 8.4 lt yakıyor. Arada bir tezat var sanki. Ama fabrika verilerini tutturabiliyorsa helal olsun derim. İX35' in de fabrika verisi fena değil ( 8.2 lt düz şanzıman, otomatiğe zaten değinmiyorum bile :) ) ama reelde 10 lt yaktığını söylüyorlar.

Hocam Mitsubishi'nin en ünlü özelliğidir yakıtta fabirka verisini tutturması hatta daha düşük yakması.
    Şahsi aracım Colt D-iD şehirdışı 4.0 katalog verisine rağmen ben 3.7 litre tutturuyorum.
    Aşağıdaki ASX'te MCT'den şahsen tanştığım bir abim LPG ile şehirlerarası yaktığı değer.
    Şehir içi ise araç max 9 litre görüyor o da çok zorlayınca...

• 1080p kullanıcısına yanıt
    hocam ikinci eli düşünmüyorsanız 55 tl lik Mitsubishi ASX öneririm üstelik sıra beklemek yok ve pazarlıkla 52 ye kadar alabilirsiniz.. 1.6 motor ve suv araclarda en düşük yakıt tüketimine sahip, donanımlı, kaliteli 10 numara araç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: timurgs

benden sana tavsiye o paralara o araçları almayın

Peki 60 bin lira ile 75 bin lira arası
    Suv tarzın da ne alalım? Bir şey tavsiye ediyorsan önerini desteklemelisin.
    Ali ağaoğlu gibi yaptım oldu dedim olduya getirdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 21 Kasım 2013; 17:28:23 >
  • şu fiyatlardan sonra;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-0km-tiguan-2-0-tdi-140-ps-4x4-sport-style-tiptronik-cam-tavan-144598213/detay
    şu fiyattan sonra düşünün bence
    4X4 de olsa 2.0 dizel de olsa C sınıfı,full+full bile olmayan bir SUV şekilli düz araca 110 bin vermezdim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.