Şimdi Ara

VW Tiguan bu kadar kötü mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
5.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bariz rav4 ü yüceltmek için yapılmış bir test.

Bu sınıfın en iyi yol tutan araçlarından biri kuga biride tiguan. Hadi tiguanı marka savaşı dolayısı ile kötülediler anlarımda;

heryerde tüm sınıflarda en iyi yol tutuş diye lanse edilen fordun bir modelini bile aşağı göstererek niyet belli edilmiş.

Muhtemelen kuga ve vw nin lastik kombinasyonları ile oynayıp test yapılmış. Çünkü araç kadar lastiğinde markası modeli ve durumuda yol tutuşu etkiler.

Rav 4 elbette güzel araç ama zaten toyotanın özellikle suv sınıfında yoltutuşta zirve olma iddiası yok. Boşyere kasmışlar...

1.4 tsi larında bu sınıfta benzinli bir araç için iyi bir yakıt tüketimi var. Ama dizellerle karşılaştırmayın. Benzinli olarak tiguandan aşağı yakanı bulmak zor.

Hem bu sınıfta araç alacağım deyip hem az yaksın hem vergisi düşük olsun hemde birazcık kaliteli olsun diyorsanız fazla seçenek yok, quashqai ve yeti aklıma geliyor.

Yetini bağajı biraz dar ve insanlar görünümünü ticari araca benzetiyorlar. Nissan tek çıkar yol gibi. Zaten quashqai nin çok satma sebebi piyasayı erken çözmesi.

Ama onuda beğenmemişsiniz galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoto -- 21 Kasım 2013; 10:29:53 >

• arkadasımda 2010 tiguan var.
    arac ın her yerinden ses geliyor. araç resmen kişniyor.
    bütün alt takımı indirdiler.aracın ellenmedik yeri kalmadı.
    araç 10lt yakıt tüketiminin altını daha görmedi.
    diğer suvları bilmem ama tiguan sorunlu bir yapısı var sanki
  • Asx inceleyin. Fiyat performans ve en önemlisi yakıt degerlerini kıyaslayın. Ama gidip test edin. İnternetten asla tam olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuga, tiguan dan boyutlar olarak daha hacimli bir araç tercihim kuga olurdu. Ayrıca fiyat olarak bu üçü arasında en ucuzu tiguan olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoka

quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

forum ne kadar kabullenmese de bu sınıfın kralı rav4 dür...

Subaru Forester diye bir araba var bu sınıfa dahil etmediniz sanırım

Subaru Forester alayının içinden geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Asx inceleyin. Fiyat performans ve en önemlisi yakıt degerlerini kıyaslayın. Ama gidip test edin. İnternetten asla tam olmaz.

VW Tiguan bu kadar kötü mü?

VW Tiguan bu kadar kötü mü?

1.6 olanın torku tiguan dan çok düşük.
    intense fiyatı 65 bin 800 lira çok iyi.

Listeme dahil ettim
    Tiguan ve Mitshubishi Asx.
    Tiguan da kocaman ekran var navigasyon yok.başka marka taksan arka görüş kamerası birebir senkronize olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 21 Kasım 2013; 10:43:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bu segmentte benzinli olupta az yakan araç gösterin alnınızdan öpeyim :) Tiguan en azından performans veriyor. Gidin ix35 veya qq test edin bakın neler varmış

Gönül rahatlığıyla Asx cevabını veriyorum hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki motor muhabbetlerine pek aldırmayın. Millete kalsa bütün motorlar sorunlu fsi, tsi vs. Tsi'da sıkıntı yaşamazsınız, ama tsi diye her kasada ekonomik olacak demek değil. Motorun limitleri belli ağırlık, kasa boyutu, şanzıman oranları etkiler haliyle. Forumda tsi'a sorunlu diyen ufak bir azınlık var, bir de sanki formula motoruymuş gibi davranan daha büyük bir kitle var. İkisi de değil. Fındık kadar olmasına rağmen kendisinden hacimce biraz daha büyük olan 1.6-1.8 atmosferiklere eşdeğer bir çekeşi var. O kadar ne fazla ne eksik. gaz pedalında hafif turbo gecikmesi var, asıl avantajı bana göre yokuşlarda vs yüksek torku nedeniyle rahat çıkması. Yoksa bilmeyenler oo tsi alıyorum küçük hacim, uçar gider hem de az tüketir gibi beklentilere girmesin. Uçan bir motor değil, yakıt tüketimi de çoğu 1.6 atmosferikten biraz düşük. Ayrıca basınca çok yakar denmiş, bana basınca yakmayan motor gösteremez kimse.

Tiguanın tutmama sebeplerinden biri dışına göre vasat tasarım ve kalitesi az iç mekanı. Golf plus ile aynı. Artı orta heybetine rağmen aslında pek de bir arazi olayı olmaması. Bu araçla slalom mu yapacaksınız ki slalom videoları izliyorsunuz. Küçük aile suv'u işte.

Gidin alternatiflerinizi inceleyin, imkan varsa test sürüşü yapın ona göre karar verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Forumdaki motor muhabbetlerine pek aldırmayın. Millete kalsa bütün motorlar sorunlu fsi, tsi vs. Tsi'da sıkıntı yaşamazsınız, ama tsi diye her kasada ekonomik olacak demek değil. Motorun limitleri belli ağırlık, kasa boyutu, şanzıman oranları etkiler haliyle. Forumda tsi'a sorunlu diyen ufak bir azınlık var, bir de sanki formula motoruymuş gibi davranan daha büyük bir kitle var. İkisi de değil. Fındık kadar olmasına rağmen kendisinden hacimce biraz daha büyük olan 1.6-1.8 atmosferiklere eşdeğer bir çekeşi var. O kadar ne fazla ne eksik. gaz pedalında hafif turbo gecikmesi var, asıl avantajı bana göre yokuşlarda vs yüksek torku nedeniyle rahat çıkması. Yoksa bilmeyenler oo tsi alıyorum küçük hacim, uçar gider hem de az tüketir gibi beklentilere girmesin. Uçan bir motor değil, yakıt tüketimi de çoğu 1.6 atmosferikten biraz düşük. Ayrıca basınca çok yakar denmiş, bana basınca yakmayan motor gösteremez kimse.

Tiguanın tutmama sebeplerinden biri dışına göre vasat tasarım ve kalitesi az iç mekanı. Golf plus ile aynı. Artı orta heybetine rağmen aslında pek de bir arazi olayı olmaması. Bu araçla slalom mu yapacaksınız ki slalom videoları izliyorsunuz. Küçük aile suv'u işte.

Gidin alternatiflerinizi inceleyin, imkan varsa test sürüşü yapın ona göre karar verin.

Güzel bir anlatım olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

quote:

Bu segmentte benzinli olupta az yakan araç gösterin alnınızdan öpeyim :) Tiguan en azından performans veriyor. Gidin ix35 veya qq test edin bakın neler varmış

Peki o zaman alnınızdan öpüyorum :)
  • quote:

quote:

quote:

Peki o zaman alnınızdan öpüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Video ağır yanlı bir video,kuka çıkış noktalarına ve direksyon-tekerlek açısına bakmak yeterli.Ha Tiguan iyi yol tutan bir araç değil,Kuga gibi bir araçla karşılaştırılabilecek bir araç hiç değil bu konuda.Yukarıda zırvalayan bir bebe var,Tiguan meğer sınıfının en iyi yol tutuşuna sahipmiş ağırlık merkezi yukarıdayken bir yaşıma daha girdim

Ayrıca videoda ESP müdahalesi görüyorum,ESP açıkken yapılmaz bu test-yapılır da amaçtan uzaklaşılan bir test olur.Saçma sapan bir video olmuş.Tiguan kötü araba değil,gereksiz bir araba.Onun yerine MPV al daha iyi,içi de dar.Kuga ile karşılaştırmak hakarettir bir yerde yukarıda da yazdığım gibi.Rav4'e binmedim bilmiyorum.

Üslubunu bozmadan düzgünce konuşursan sevinirim. 30 yaşındayım ben liseli bebelerden değilim. Crossover ve SUV araçların hepsinin ağırlık merkezleri yukardadır. Bu nedenle diğer binek otomobillere göre kıyasla yol tutuşları düşük olur. Bu yol tutuşu arttırmak içinde çeşitli elektronik donanımlar ve kalın lastikler kullanırlar. Bilmiyorsan öğrenmiş oldun. Bir yaşına daha girmişmiş. İlk defa duyuyorsan ben ne yapabilirim yani. Bilmiyorsan bari yorum yapma bu tarz konular hakkında. Kuga' yı kaç defa kullandın, Tiguan' ı kaç defa kullandın da burada çok bilmişlik yapıyorsun.

• Subaru XV. Tiguan parasına CVT Otomatik + 4x4 alıyorsunuz...

Nokta.
  • quote:

quote:

Torku çok düşük rampada bayılmazsa iyi.

Düz vites ,4x2, yakıt tüketimi ve mümkünse 1.6 motor altında tiguandan başka iyi bir alternatif yok.
    Ben tasarımını beğendim.
    Diğer ix35,asx ,qashgai tiguan kadar ferah gelmedi.Özellikle qashqai ile ix35.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 21 Kasım 2013; 11:56:44 >

• quote:

ASX

• kuga ile tiguan'ı kullanan kesin sarhoş.

yoksa rav4 avucunu yalar bu araçların karşısında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

quote:

Başlangıç torku ile son tork arasında fark çok az vites aralıkları çok geniş 2. Vites 110 3. Vites 150 görüyor o yüzden rampada hiç bir dizel suv 3. Viteste asx'i geçemiyor denendi test edildi şahsım tarafından.

• quote:

quote:

quote:

Düz vites ,4x2, yakıt tüketimi ve mümkünse 1.6 motor altında tiguandan başka iyi bir alternatif yok.
    Ben tasarımını beğendim.

Sanmıyorum hocam.Düşük torkunu düzgün vites oranlarıyla telafi ediyor.Sınıfındaki 1.6 benzinli atmosferik rakiplerinden daha iyi performans sunar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben tasarımını beğendim.

Sanmıyorum hocam.Düşük torkunu düzgün vites oranlarıyla telafi ediyor.Sınıfındaki 1.6 benzinli atmosferik rakiplerinden daha iyi performans sunar.

Performansi 122hp TSI motorlu Tiguan'in gerisinde , ayrica 3,000 devirden itibaren kabinde inanilmaz ugultu oluyor, uzun yol acisindan cok kotu , sanzuman oranlari da felaket.

Bunun disinda 10 numara arac ASX.

• Belki yanlışım ama...Tiguan, ASX, QQ, Sportage tayfası ile , Rav4 , CRV falan aynı sınıfta değil gibi geliyor bana.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.