Şimdi Ara

vw tiguan mı mitsubishi asx mi alınır (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
16.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle konunun tarihi eski ama konuyu fark edince yazma gereği duydum.

1. Karşılaştırmakta olduğunuz otomobil segmentleri farklı
    2. Mitsubishi nin kendi üretimi dizel motorlar ı var ve mitsubishinin kendi fabrikasının adı (MİTSUBİSHİ MOTORS)
    3. Şuan günümüzde en sağlam en sorunsuz motorlar japonların yaptıklar ı (bunu araç yakıt pompacı ları söylemekte buna dikkat edin yakıt pompacıları bir dizel aracın yakıt pompası arıza yaptığı an cebiniz'in yandığı an. )
    4. Öve öve bitirilemeyen WV nin baskı balata ve turbo sorunu olduğunu bütün TR bilmekte. Kendi arkadaşımın aracının 2 kere turbo yakması örneğim.
    5. Dünyanın en büyük motor üreticisi GENERAL MOTOR du. Bunu TOYOTA aldı.
    6. DID D4D (japon dizel) motorlar bütün dünyaya nam ı nı salmış durumda. Yakıt ve hızlanma konusunda
    7. Ne kadar japon arabası var ise hepsinin üstünde kendi üretimi motorlar ı var( bu farklı hiç motor olmadığı anlamına gelmesin.)
    8. Herkes zannederki 4x4 konusunda AUDI BMW JEEP vs Şuan günümüz ün en iyi 4x4 ü Super Select 4 Sistemi ile mitsubishi de dir. 7 kez dünyanın en zor rallisin de dakar ralli sin de 1. lik alan firma mitsubishi dir. En üstün performanslı 4x4 de PAJERO dur.

Bu arada kimse ile polemiğe girmek için yazmadım bunları herkes bilsin Bilgi paylaştıkça güzeldir. Herkese saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikerem06

Öncelikle konunun tarihi eski ama konuyu fark edince yazma gereği duydum.

1. Karşılaştırmakta olduğunuz otomobil segmentleri farklı
    2. Mitsubishi nin kendi üretimi dizel motorlar ı var ve mitsubishinin kendi fabrikasının adı (MİTSUBİSHİ MOTORS)
    3. Şuan günümüzde en sağlam en sorunsuz motorlar japonların yaptıklar ı (bunu araç yakıt pompacı ları söylemekte buna dikkat edin yakıt pompacıları bir dizel aracın yakıt pompası arıza yaptığı an cebiniz'in yandığı an. )
    4. Öve öve bitirilemeyen WV nin baskı balata ve turbo sorunu olduğunu bütün TR bilmekte. Kendi arkadaşımın aracının 2 kere turbo yakması örneğim.
    5. Dünyanın en büyük motor üreticisi GENERAL MOTOR du. Bunu TOYOTA aldı.
    6. DID D4D (japon dizel) motorlar bütün dünyaya nam ı nı salmış durumda. Yakıt ve hızlanma konusunda
    7. Ne kadar japon arabası var ise hepsinin üstünde kendi üretimi motorlar ı var( bu farklı hiç motor olmadığı anlamına gelmesin.)
    8. Herkes zannederki 4x4 konusunda AUDI BMW JEEP vs Şuan günümüz ün en iyi 4x4 ü Super Select 4 Sistemi ile mitsubishi de dir. 7 kez dünyanın en zor rallisin de dakar ralli sin de 1. lik alan firma mitsubishi dir. En üstün performanslı 4x4 de PAJERO dur.

Bu arada kimse ile polemiğe girmek için yazmadım bunları herkes bilsin Bilgi paylaştıkça güzeldir. Herkese saygılar.

Enteresan japonların bir toyota corallasını tanırım,eski yumurta kasalarını gerçekten ne pas var,ne arıza veriyorlar,taş gibi araçlar valla

• mrb arkadaşlar ben de 4*2 bir araba almayı düşünüyorum fakat tiguan ile asx arasında kaldım,, bütçem 50 bin civarı.. birçok yerde asx çok övülüyor.. görüntü ve yakıt konusunda asx daha iyi gibi. bazı oto karşılaştırma sitelerinde asx 4*2 segmentinde en iyi görülüyor..sizce hangisni tercih etmeliyim.. neden? tşkler
  • karşılaştırma enteresan olmuş..

asx doğru tercih.
  • sonuç ne akdın aradan bir yıl geçmiş ama meraklandım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.