Şimdi Ara

VW TOURAN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum (üye olarak).daha önceden çok sıklıkla takip ettiğim bir forum burası.Daha önce honda civic 1.6 İES vardı.Fakat aile nüfusumuz birden artınca ( ikizlerim oldu da ) uzunca bir müddet araştırdıktan sonra bir araç aldım vw touran 2004 model bununla ilgili birkaç sorum var.

1-) aracımda orj. cd chenger var ama birtürlü çalıştıramadım yardımcı olursanız sevinirim
    2-) aynı araca 95 mi yoksa 98 oktan benzin mi koyacağız
    3-) izmir'de özel yetkili servisleri nerelerde var
    4-) touran almakla iyimi yaptım ACABA....!!!!!!!

Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim ...(özellikle son soruyu)

• selamlar ben 2004ten 2008 kadar 1.6 fsi kullandım 2008den bu zamana kadar tsi sini kullanıyorum hiç bir sorunum yok. Sizi rahatlatmak için değil emin olun çok iyi bir seçim yapmışsınız. güvenliği hava yastının çok olması :) müzik sisteminin diğer standart VW genlerden daha iyi olması yoltutuşu fazlasıya saklama kabının mevcut olması gibi birçok güzelliği var. Sadece motoru güçsüz okadar. 2. sorunuza şöle bi cvp vermeye çalışıyım. iki aracımıda sıfır aldım ( ALLAH HERKEZE NASİP ETSİN ) 1. aracımda 97 oktan kullanıyordum shell 100 oktan çıkınca satana kadar 100 oktan kullandım. Her hangi bir sorun yaşamadım. 2. aracımda da aldım günden beri 100 oktan kullanıyodum taki shell talep olmadığından 100 oktanı kaldırana kadar. Konuya gelemek istiyorum. Araçlarımı aynı yerden aldım 1.6fsilerde 98 ve 100 oktanda sorun çıkarttı dediler. TSİ lerede çıkartıyo dediler fakat 1.5 senedir kullanıyorum aracımı hiç bir sorunu yok. Fakar bunun benzini aldınız yerle bir alakası var çünkü ben istanbul anadolu bölge bayisinden alıyor. sizde güvendiniz bir yerden alırsanız 97 oktanda kullana bilirsiniz. 1 ve 3. sorunuca cevap veremiyorum bir bilgim yok.

• çok tesekkür ederim. bende 97 oktan koyuyorum fakat ilerde bir sorun çıkarır mı bilemiyorum.yanlız motoru güçsüz derken ne demek istediniz .bu araç 115 bg ve ben şuana kadar gücünden memnunum
  • Valla dediğim gibi sizede ben 100 oktan kullandım fakat benzin aldığım 2 yer var istanbulda bunlarda shellin kendisine ait sizde bayi değil ana bayi bulursanız sorun çıkıcanı sanmam. şimdi şöle bişey var 115 hp güzel bi değer fakat 1.5 tonluk araç için en az 1.8 olması gerekiyo. Herhangi bir durumda motora tam güç verdinizde (araç sollamak gibi uzun yolda) yetersiz kalıyor. Onun dışında bütün özellikleri çok güzel bu yüzden saten 2. aracımıda touran aldım.

Tekrar hayırlı olsun aracınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.