Şimdi Ara

VW ve Doğuş oto!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar derdiniz aracınızla kimseye geçilmemek ise kesinlikle Jetta bunun için uygun bir araba değildir. Zaten yapılış amacı da bu değildir. Performans için tartışılmaz Honda Civic Type-R* derim. Konfor ve güvenlik için de Jetta derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetba

Arkadaşlar derdiniz aracınızla kimseye geçilmemek ise kesinlikle Jetta bunun için uygun bir araba değildir. Zaten yapılış amacı da bu değildir. Performans için tartışılmaz Honda Civic Type-R* derim. Konfor ve güvenlik için de Jetta derim.

sen her şeyi demişsinde dostum ben sana ´´sen bırak bu araba muhabbetini´´ derim TSI 170 HP DSG TYPE R I YER

Dostum sana acilen aşağıdaki linkten Honda Civic Type R ın teknik özelliklerini incelemeni öneririm. Sonra yazdıklarına kendin de güleceksin. Bu araçla aynı anda bir kalkış yapsanız senin araç ancak type r ın egzoz dumanını solur. Bahsettiğim araç 2.0 motor 201 HP ve 0-100 hızlanması 6.6 saniye. Tabi bu fabrika çıkış rakamları. Bu araca sadece 1000 euro gibi bir masraf yapıp internetten sipariş edilen hava filtresi ve ekzoz takımı ile hp 250 ye hızlanma da 5 sn. ye düşebiliyor.

Ben senin aracına asla kötü demiyorum. Mükemmel bir araçtır. Ama üretim amacı hız veya performans değil KONFORDUR. Hondanın yanında ise sönük kalır.

http://www.honda.com.tr/otomobil/content/modeller/type-r/performans.htm

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Arkadaşlar derdiniz aracınızla kimseye geçilmemek ise kesinlikle Jetta bunun için uygun bir araba değildir. Zaten yapılış amacı da bu değildir. Performans için tartışılmaz Honda Civic Type-R* derim. Konfor ve güvenlik için de Jetta derim.

sen her şeyi demişsinde dostum ben sana ´´sen bırak bu araba muhabbetini´´ derim TSI 170 HP DSG TYPE R I YER

Dostum sana acilen aşağıdaki linkten Honda Civic Type R ın teknik özelliklerini incelemeni öneririm. Sonra yazdıklarına kendin de güleceksin. Bu araçla aynı anda bir kalkış yapsanız senin araç ancak type r ın egzoz dumanını solur. Bahsettiğim araç 2.0 motor 201 HP ve 0-100 hızlanması 6.6 saniye. Tabi bu fabrika çıkış rakamları. Bu araca sadece 1000 euro gibi bir masraf yapıp internetten sipariş edilen hava filtresi ve ekzoz takımı ile hp 250 ye hızlanma da 5 sn. ye düşebiliyor.

Ben senin aracına asla kötü demiyorum. Mükemmel bir araçtır. Ama üretim amacı hız veya performans değil KONFORDUR. Hondanın yanında ise sönük kalır.

http://www.honda.com.tr/otomobil/content/modeller/type-r/performans.htm

mehmetba ya katılıyorum, tsi 170 hp type r ı düz yolda yiyemez, ama pistte virajlı bir yolda yemesi olasıdır. Bunun en önemli sebebi de üretim amacı "hız ve ya performans olan" Honda'nın eski Type R da tam bagımsız arka süspansiyon kullanırken yeni Type R da torsion bar kullanması, ve yeni type r ın adına hiç yakısmayacak şekilde rezil bir yol tutusa sahip olması, hemen her virajda sürekli olarak understeer a kalmasıdır. Belki bu söylediklerim çok açıklayıcı olmamıstır. O zaman lütfen linkini verdigim Top Gear Honda Civic Type R pist incelemesini inceleyin.

http://www.youtube.com/watch?v=EnTWXb78c7Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanahmeteren -- 18 Şubat 2008; 21:20:02 >

• Arkadaşlar bir kapışma tutturmuşsunuz gidiyorsunuz, ben bu konuyu yarışmak için değil, aile arabası olarak açtım, daha doğrusu servis ve araç kalitesi olarak açtım, arkadaşlar bana servis kalitesi ve arabanın kalitesi, yakıt tüketimi, problemleri hakkında sağlıklı bilgi verirseniz daha iyi olur, başka yerlerdede araştırıyorum gerçi ama burada daha bilgili insanlar olduğunu gördüm ayrıca honda civic sedan, toyota corolla, ford focus, opel astra/vectra gibi arabaları VW ile karşılaştırısanız daha çok sevinirim aynı zamanda alacağım araba dizel ve otomatik olacak yada benzin otomatik ama az yakan olması lazım, şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşım biz de araba almayı düşünüyorduk. Yalnız şu an bekleme aşamasındayız. Malum forumda tartışılan bazı arkadaşlarımızın yaşadığı sıkıntılar var. Bunların nasıl sonuçlanacağı da çok önemli. Ben de araç almaktan son anda vazgeçtim. Şimdi kendime 2008 temmuz gibi bir tarih belirledim. Gelişmelere göre bu süre 2008 aralığa kadar gider. Şu an bekleme ve kullanıcıların deneyimlerininden ders çıkarma zamanı.

Bu arada ben de Jetta almayı düşünüyorum. Yukarıda jetta ile ilgili yazdıklarım kötüleme filan kesinlikle değildir. Ben de aile babasıyım. Jettayı da yarışmak için değil GÜVENLİK ve KONFOR için almayı düşünüyorum. Fakat 25 li yaşlarda bir genç olsam ve geçilme kaygım olsaydı TYPE R düşünürdüm.

Ayrıca ben de 5. vites programında type r incelemesi izledim. Sınıfında alınabilecek en iyi otomobil seçtiler. Bu program hala d-smartta tekrar olarak yayınlanıyor. Sınıfında alternatifsiz en iyi seçenek olarak sunuluyor.

Saygılar.

• VW in 105 HP TDI motorunu bekliyorum işin açıkçası. Tabi daha Jetta da kullanılıp kullanılmayacağı da belli değil.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 18 Şubat 2008; 22:42:31 >
  • Bende araç bakmaya Doğuş Oto / Nisbetiye galerisine gitmiştim. Hiç memnun kalmadım hal ve tavırlarından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarthVader_

Honda kullanmadıysan böyle düşünmeni normal karşılayabilirim,
    fakat herşey bunnunla kalmıyor, golf daha kült ve kompak bir araç hem aile hem yarı spor olarak kullanılabilir,
    honda kasa yapısı olarak daha alımlı ve iç dizayn göze güzel hitap ediyor
    motordan gelen ses atmosferik motorlar arasın da en güzeli
    bu gibi şeyler kullanımda insana sürüş keyfi verir
    açıkcası bu golfte yok golfun var ama ben bunu hissedemiyorum
    güvenlik elemanları sağlamlık yoltutuşu olarak golf tabikide açık ara öndedir bunu kbaul ederim
    sahibi olduğumuz araç honda 1,6 125ps civic sedan,

Ben bahsettin testleri her yeni çıkan kasada takip ediyorum
    ayrıca verdiğin (golf ve astra) çok farazi bir örnek çünkü;
    golf 1.4
    astra 1.3 diesel
    bırakta okadarda fark olsun
    benzinliyle diesel bir aracı karşılaştırırken diesel in motor ekipmanlarının dahafazla yorulacağını bilmen lazım
    bu örneği kabul etmiyorum.

Yeni cıkan Honda civic sedan ve Hb modelleri ile iyi bir tecrübem oldu,yüksek hızlarda ses yalıtımının iyi olmadıgnı,yüksek hızlarda kamyonun yanından geçerken sallandıgını,otomatik vitesi senn cok eleştirmek istediğin golf fsı den kötü oldugunu,cukurlarda golfe göre daha küt oldugunu yol tutuş olarak golf kadar iyi yol tutmadıgını test ederek anladım.hem golf daha konforlu hemde daha iyi yol tutuyor ,bari honda birinde iyi olsun güvenlik olarak tek 5 yıldız aldıgı model legend....
    ayrıcı daha performanslı ve daha iyi tüketim sunan tsı varken napım atmosferi,sorunsuzluk içinmi golfun daha performanslı motorunun keyfini daha performansız hondamı vericekmis
    hondanın iç karoseli zamanla baygınlık getirdiğini resmen honda civic kullanan arkadaşım sölemiş bunu bana

Kısaca sonuç buna varıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaudeToilette -- 19 Şubat 2008; 0:28:41 >

• Bana Honda Civic için tasarımı daha hoş yada içi daha güzel görünüyor diyebilir ona birseyde demem ama 3 kere girip güvenlik testlerinden 4 yıldız alması testlerde yol tutusta eleştiri söz konusu olmasıki test ettiğimde gördüm bunu ses yalıtımının alt seviyede olması,golfe göre daha kötü yol tutup daha az konfor sunması ve tsı motorun daha güçlü daha ekonomik olmasına derim....ayrıca honda civicin malzeme kalitesinin iyi görünüş sunmasından ibaret olduguna inanıyorum ki testlerde bunun kanıtıdır vede frenleride testlerde eleştiri odagı olmustur...

Golf TSI 122 hp 0-100 9,4 saniye ortalama tüketimi 6 litre
    Honda Civic 1.6 125 hp 0-100 10,4 saniye ortalama tüketimi golfden birazdaha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaudeToilette -- 19 Şubat 2008; 2:32:56 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.