Şimdi Ara

Vw' ye Turkiye den ilk dava acildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanser hastaları bir olup bunlara dava açsa kesin kazanırlar bence ..heleki akciğer kanseri olanlar.

• Hayırlı Olsun
  • Bakalım ne sonuç çıkacak.
  • akciğer kanserinde büyük artış varmış,sigara kadar zarar veriyor dizel araçlar.
    nox gazları kanser yapıyor herkes tehlikede.
    yatacak yerin yok Volkswagen.

• Ellerine sağlık davayı açanların ...
    VW fan boylarının TOK diye içine oturmuştur bu haber.
  • vw sahiplerinemi dava acsak bilemedim gicigim zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıkcası ben cocukluğumdan beri audi hayranıyım , hatta arkadaşlar bazen isAudi der,tabi babamın malı değil bu marka gerçi olsa ne yazar,hiç bir zaman audiyi kötü olduğu konularda savunmadım,ozellikle bu konuda vw grubunun savunulacak hiç bir tarafi yok bildigin serefsizliktir bu hadi sanziman arızalarını müsterilere yaptıklarını geçtin bu olayın hiç bir sözlükte yeri yok,babama bir daha vw grup araç aldırmamaya çalışıcam ben de almicam ,ve avukat olunca da mücadelemi hukuksal boyuta taşımayı düsünüyorum

• Turkiye'de (Yargitay'in) sebepsiz zenginlesme gerekcesi yuzunden az miktarda tazminata karar veriliyor. Bu yonden Abd'ye ozenmisimdir; amerikali musterileri simdi tek tek vw'nin agzina tukurme sansina sahipler...

• Vw markasının şu anki yaklaşık değeri 124 milyar dolar. Türkiye kadar zengin bir marka. Yıllık karı 10milyar dolar civarı. Böyle 50milyar dolar civarı bir masraf vag grubu gibi bir markayı bile çok fena sarsacaktır. Yeni modellerin gelmesi ertelenecektir, kalite olarak düşmeler yaşanacaktır, donanımdan çalmalar artacaktır, fiyatlar yüksek kalacaktır. Göreceğiz bakalım. Bu saatten sonra ne yaptıklaır, ne kadar sattıkları çok önemli değil aslında, önemli olan kirlettikleri adlarını temizleyebilmeleri, eski saygınlıklarını kazanabilmeleri. Şu an resmen otomotiv sektöründe kendilerini rezil etmiş firmalar. Çok parası olup da marketten hırsızlık yaparken yakalanan iş adamı gibi...
  • vosvosun helvasını ne zaman yicez?
  • geç kalınsa da olumlu davranış, markanın fanı olanlar önceliğin sağlık olduğunu hatırlamaları lazım.
  • dava açan müvekkilsiz avukatlar kendi reklamlarını yaptığı ile kalırlar, pek bir şey çıkmayacaktır.
  • Gördüm ve arttiriyorum

• Bu davaların başarıya ulaşma ihtimali neredeyse kesin yeter ki bir kaç emsal olsun ..(tabi konu bizim anladığımız gibiyse )
  • volkswagen fanları yasta
    yarın 1 kişi davayı kazanır da aracını iade ederse bizim forumdaki volkswagen fanları anında volkswagen düşmanı kesilir ben de paramı isterim diye dört dönmeye başlar
  • AİHM'ne gitmesi ümidiyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.