Şimdi Ara

VW yine 1 numara..... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
3.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyaz ve grilerin hepsi sirket araci.ayni renk icin para verip arac almak sacma geliyor.eski aracim griydi ve bikmistim.simdi benim yavru ates bocegi...

VW yine 1 numara.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sene ihracat sampiyonu kim onu biliyor musunuz? (google yazin bakalim kim cikacak?)
    Biraz ekonomiyi dusunun. Piyasayi dusunun.
    Memlekete yatirim yapmamis, bir civi cakmamis firmalari tercih etmeyin. Gidin Renault, Fiat, Hyundai, Ford, Honda alin.
    Alin ki VW gurubu da Turkiye'ye gelsin yatirim yapsin. Is versin, ekonomiye can versin.
    Biraz kafaniz calissin! VW cooook guzel, saglam araba yapabilir, senin memleketine bir faydasi var mi?
    Hele hele otomotiv sehirlerinde yasayipta (Bursa, Izmit, Adapazari gibi) yukaridaki saydigim firmalarinin parasindan nasiplenmeyen hicbir esnaf, isyeri yok iken, gidip kosa kosa VW almasini hakikatten yadirgiyorum.
    Adamlar fabrikalari kapayip gitse kac kisi ac kalacak? Dusundunuz mu?
    Kac kere Mehmet Simsek'e mail ve twitt attim, Yurt icinde uretilen araclardan OTV'yi kaldirin yada dusurun diye. Keske gerceklesse de TR'ye yatirim gelse.

Bursa'da yasiyorum ve ekmegini yedigim firmalara saygim var. O nedenle Bursa'da uretilen araclarin haricinde bir markayi tercih etmedim simdiye kadar.
    Akilli olun, sadece pis almanlari zengin ediyorsunuz, bir de Ferit Sahenk'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agulec -- 14 Ekim 2016; 22:30:41 >

• kimsenin VW düşmanı olduğu yok. ha belki emisyon testlerinde hile yaptığı için doğaya birkaç bin metreküp (?) zararlı gaz salınmasına sebep olduğu için düşman olanlar olabilir yada patlak dsg mağdurları da olabilir

ama insanların - ben de dahil - asıl kızdığı bu markalara tapanlar.

mesela ben starbucks'la bir problemim yok. Ama oraya gidip kahveye 7 lira verdi diye küçük dağları ben yarattım havasına giren tiplerle ilişiğimi keserim , muhattap olmamaya çalışırım.

yada apple ve samsung kesinlikle iyi markalardır. Ama maaşının 3 katını yatırıp mesajının sonuna mail imzasına sent from apple iphone 6s plus gold 128GB with Smartcase yazan adam hakkında pek iyi düşünmem

aynı şekilde VW ile de emisyon skandalı dışında kötü düşüncem yok ama sapkınca , ölümüne fanatiği olan insanlardan hiç hoşlamıyorum. Tiksinç ve itici geliyor. Markadan da soğuyorum.

sonuç olarak şu markalara tapmayın kardeşim. VW'ye de BMW'ye de Samsung'a da Apple'a da starbucks'a da vs.vs.vs

Komik oluyorsunuz

• Kim ne derse desin volkswagen arabaları kalitelidir motoru güçlüdür sağlam araçları var verdiğin paraya değer volkswagen candır gerisi yalan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wv eski wvmi acaba bu soruyu sormalı eskiden insanlar bir aracı 10-15 sene kullanırlardı şimdi maks 3 yıl bu kadar kısa sürede tüm araçlar süper bu kafa yanlış olan.

• Ben de dunya geneli falan sandim, 3. Dunya ulkelerinin pazarlari beni ilgilendirmiyor

• bir seat sahibi olarak Allah belasini versin vw grubunun volvodan inip esege bindim sanki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mutlu Akü de bir numara
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.