Şimdi Ara

VW yine 1 numara..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
1
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok satması antipatik bulmak için yeterli bir sebep zaten her sokakta 3-4 tane olan bir modelin albenisi kalıyor mu? İkincisi çok satması neyi kanıtlıyor onu da anlayamadım 90ların en fazla satan arabaları da kuş serisi, Renault 9 ve 12 serisi. Bu kadar fanboy olmayın.
  • BLACKLIGHT kullanıcısına yanıt
    fiat renoda çok satıyor. ama benim gözümdeki imajları hep aynı. hele vw benim gözümde hep sondan birinci. bu çok yada az satması hiç önemli değil. benim gözümdeki imajı önemli benim için. başkalarının gözündeki imajı zerre kadar umrumda değil. ne olursa olsun kıyametde kopsa dünya tersinede dönmeye başlasa ben yinede pejo reno fiat vw ve citröen almam.
  • Onu bilmem de Avrupa'da yılın ilk yarısında geçen yılın ilk yarısına göre vag Audi ve Skoda nın katkılarıyla yüzde 4.2 artış kaydetmiş.

Buna karşın tüm Avrupa'da yüzde 24.9 olan satış payı yüzde 23.8 e gerilemiş.

Japonya'da 3. Çeyrekler karşılaştırıldığında hem vw hem de Audi satışları yüzde 16.8 ve yüzde 8.8 düşmüş.

Çin'i bulamadım ama orada da düşüş olma ihtimali yüksek.

Belki Skoda ve Seat ile düşüşü bir miktar tolere edebilirler.

Velhasıl genel anlamda özellikle vw nin kendisinde belirgin bir düşüş var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracım vw ama fan değilim aksine üzüldüm.

paralar elin gavurlarına gidiyor. Bi tarafda alman diğer tarafta japon öbürleri italyan fransız v.s.

yok arkadaş ülke git gide daha derin uçuruma gidiyor
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    yaw senin gözün de olmasa öldük bittik
  • BLACKLIGHT kullanıcısına yanıt
    ben kendi düşüncelerimi belirttim. bunlar başkası için referans bile olmaz. herkesin kendine yetecek aklı vardır. aynı sizin düşünceleriniz bana referans olmadığı gibi.
  • Hastalıklı bi ruh hali. Fazla üzerine varmayalım sevincini paylaşalım.

• değişik bir psikoloji.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

%0.01'lik zevkli insanlardan biriyim
    Bu mesaja eklenen görseller:

VW yine 1 numara.....

süper renk seçimi, şirket aracı gibi beyaz alıp göz zevkimizin içine etmediğiniz için teşekkürler

• "İzmir'deki mitinge götürülüp ,3. köprüye anlamsızca sevinen Bayburtlu"

• Allah allah
  • Takim fanatizmini sacma bulurdum, otomobil genele girdigimden beride kendi firmasi gibi arac firmalarini savunan insanlarin fanatikligini daha sacma buluyorum. Arkadas bu firmanin fazla arac satmasi sana ne kazandiriyor? Neden boyle bir konu acma geregi duyuyorsun?

• vw 1 numaraymış
    iyi de bize ne
    1 olsa ne 100 olsa ne
    düşmanlara duyurup naapcan?zaten akşama kadar ikili saçma sapan tartışmalardan başka bişey yok forumda nerdeyse
  • Unutmayın o Alman hatta Avrupa araç firmalarının ödediği vergiler G.doğuda bize farklı şekillerde geri geliyor. Onun için kimse ne sevinsin ne Cıgara yaksın yakında sevincimizide cıgarımızıda bir yerimize monte edecekler.
  • Sanırsın pazarlama stratejisini kendi yapmışta sonucuyla gurur duyuyor. Şu tablo o kadar acı ki bizim için. Pazarın en büyüğü ama bizim ülkemizde bir üretim tesisi yok. Bakın; Fiat, Renault, Hyundai, Ford. Hepsinin burada üretimi ( ya da montajı ) var. Ama volkswagen yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

%0.01'lik zevkli insanlardan biriyim
    Bu mesaja eklenen görseller:

VW yine 1 numara.....

su farlara bak ne kadar bixenon ayy su renge bak bende olsa evin onune koyar seyrederdim keşke benim olsa

• 2016 senesinde yaklaşık 600,000 adet ithal otomobil satılmış olacak Türkiyede
    araç başına ortalama 15,000,- dolar yurtdışı fatura fiyatı olsa . ( Türkiyedeki vergiler hariç ) toplam yurtdışına giden para 9,000,000,000,- dolar (dokuz milyar dolar ) tutar. yani 27 milyar Turk lirası yani eski para ile 27 katrilyon Turk lirası . bu sadece Milletçe 2016 senesinde yurtdışına gönderdiğimiz para .
    Bu rakama aynı miktar kadar vergileri de ekleyin ki toplam 54 katrilyon eski türk lirası yapar sene bu vatandaşın cebinden çıkan . yakıt , bakım onarım , yedek parca vs hariç. bir senede bu parayı ödemek çok korkunç . şimdi sevinelim hep beraber hangi oto satışta birinci oldu diye , yada en çok hangi renk sattı diye .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazakbil -- 13 Ekim 2016; 16:27:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKLIGHT

VW yine 1 numara.....
    tüm kötülemelere, skandallara rağmen vw grubu yine satışta 1. liği kimseye bırakmamış... üstelik kardeşi skoda ve seat ayrı değerlendirilmiş...

buradaki modelleri toplayınca durum değişiyor yalnız.
    hangisine inanak?

üzgünüm :) VW yine 1 numara.....

• Ucuzsa ve çok satıyosa iyi olduğunu göstermez ama pahalı ve iyi satıyosa iyi olduğunu gösterir kimsenin fanlığı ya da düşmanlık yapmasına gerek yok

• Toyota dünya çapında satınca hemen dersiniz "çok satmak iyi olduğunu göstermez"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.