Bildirim
VW yine Zam yapti ( 1 Eylulden itibaren )
Razer Kitsune - PS5 ve PC için optik tüm düğmeli arcade kontrol cihazı (4 hassas hareket tuşlu düzen, düz doğrusal optik anahtarlar, ince, taşınabilir gövde) Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C8MRB3XK
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Euro kuru zıpladıkça zamlar da art arda geliyor. -
*** -
Bence işi firmalara yüklemek aşırı saçma ötv+istikrarsızlık bu zamları getirir adamlar keyfinden zam yapmıyor. -
Polo 1.4 TDI DSG Comfortline 65.800 TL
Golf 1.6 TDI DSG Highline 97.500 TL
Jetta 1.6 TDI DSG Highline 95.900 TL
Passat 1.6 TDI DSG highline 134.100 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 31 Ağustos 2015; 20:51:00 > -
Diğer yandan euro kuru düştüğü zaman da en ufak bir indirim bile olmuyor.quote:
Orijinalden alıntı: Barış26
Euro kuru zıpladıkça zamlar da art arda geliyor. -
Saçmalık euro bu kadar artmadı. Bu olsa olsa doğuş fırsatçılık kampanyalarından başka bir şey değil. Bu ülkede hala doğuştan araba alan varsa kusura bakmasınlar hakediyorlar zammı. Bakınız zam yapmayan firmalar konusunu açtım ve zam yapmayan markalar mevcut.quote:
Diğer yandan euro kuru düştüğü zaman da en ufak bir indirim bile olmuyor.
Alıntıları Göster
-
Bize ne.siparis verip 6 ay sira bekleyecek olanlar dusunsun. -
65.800 e polo alsam esim beni evden kovar. -
Passat Highline olmuş 135 bin. Ya bende Passat kullanıyorum da bu fiyatlar ne oldu ?
Biri bunlara m paket 318i nin 140 bin olduğunu hatırlatsın. Aynı kurdan onlar da araba Satıyor. -
Bahsetmezler çünkü 318 benzinli passat dizel otomatik zaten tdi dsg highline siparişi alınmıyor alan varsa 2016 yi bekler -
quote:
liste fiyatını düşürmüyor ama bayide yapılan indirim artıyor, seçimden sonrada yine devam edecek gibi bu zamlar akp tek başına gelmesi imkansız -
VW-SEAT-SKODA üçlüsü benim için bitmiştir almam dahaquote:
Orijinalden alıntı: MKVllquote:
liste fiyatını düşürmüyor ama bayide yapılan indirim artıyor, seçimden sonrada yine devam edecek gibi bu zamlar akp tek başına gelmesi imkansız
Alıntıları Göster
-
yakışır tosunuma karpuz kabukları.. -
Ne zaman bayiie gitsem teşirlik Passat ve golflerde ' bu araç satıldı yazısı ' oluyor ( avek) ve araçlae hep kilitli haliyle, satışların etkileneceğini sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 31 Ağustos 2015; 21:48:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hypnotica
65.800 e polo alsam esim beni evden kovar.
eve gelme git polonda yat derdi herhalde.
Aslında vw kapıya konulacak araba değil. Her an arabam çizildimi yok çalındımı falan. Zaten altın değerinde -
6 ay sonraya sıra yazılanlar düşünsünler -
Hangi tarafa şiyapıyozquote:
Orijinalden alıntı: Mazotşist
6 ay sonraya sıra yazılanlar düşünsünler -
Araçlar hala nispeten ucuz.quote:
Orijinalden alıntı: Mazotşist
6 ay sonraya sıra yazılanlar düşünsünler
Bu rakamlarla kriz hissedilmez şu an.
Bana göre şöyle olmalı.
En dolu modeller için.
Polo 75
Golf 115
Passat 165
Ayrıca bankalar ev kredilerini bu ara çok zorlaştırdı nedense -
quote:
Orijinalden alıntı: Erbay güney
Saçmalık euro bu kadar artmadı. Bu olsa olsa doğuş fırsatçılık kampanyalarından başka bir şey değil. Bu ülkede hala doğuştan araba alan varsa kusura bakmasınlar hakediyorlar zammı. Bakınız zam yapmayan firmalar konusunu açtım ve zam yapmayan markalar mevcut.
Türkiye de mi yaşıyorsunuz gerçekten ? Euro 1 ay içerisinde %10 arttı. 1 eylülde zam yapmayan markalarida göreceğiz zaten.
Benzer içerikler
- sürücü belge kısıtları 01.06
- kızılay ücretsiz otopark
- ebd arızası
- kasislerden nasıl geçilir
- srp airbag nedir
- seres fiyat listesi
- tiguan boyutları
- akü markaları
- elektrikli araba fiyatları
- mercedes-maybach s600 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X