Şimdi Ara

vw zam 13 ekim 2015 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Valla sevgili dostum emisyon beni zaten ırgalamıyor dizeli oldum olası sevmem , arabaya zevk için biniyorum , zevkin de tasarrufu olmaz , yok zam gelmiş yok bilmemneymiş , piyasada parasına göre en iyi araba passat , vw düşmanlığı apayrı bişey sizi anlıyorum , ama paran yetiyosa al bi dene beğenmezsen nasıl olsa değerinden fazlaya satar zarar etmezsin , vw düşmanları şunu bilsin ki markaya değerini kazandıran Doğuş , satış politikaları , bayilerdeki ilgi alaka 10 numara , ama eleştirenler hep önyargılı , zaten almaya niyeti veya parası olmayıp 3 ay beklenirmi bahanesiyle havasını atıyor ama kendini kandırıyor , bu kadar kişiye özel araba siparişi alıp , vazgeçtiğinde kaporasını iade eden başka marka varmı bilmiyorum , varsa bi sipariş ver sonra iptal et bakalım ne oluyor , inan sonucu ben de merak ediyorum . VW sahtekarlık yapmış , doğrudur olabilir , ben verdiğim paranın karşılığını alıyorsam sorun yok , tavsiyem , markaları bi karşılaştır öyle karar ver .

• quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

Crafter'lar manuel. Muadili Sprinter 2.2 lirede 163 hp sunarken Crafter 2.0 litre motorda 163 hp sunuyor.

Vw yi ne kadar sevmesemde mercedes ortaklığı ile üretmiş olduğu Crafter modeli klasmanının lideri bence.

Hocam otobüsle gidip gelen adam, dsg sürmüşmüde vw'ni bilsin, anlasın Forumda vw'ne atıp tutanlardan duyduğu yer etmiş kafasında.
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Öğretmenlik mezunu ve bir kamu kurumunda memur olarak çalışan genç biri olarak şunu söyleyebilirim. Öğretmenin tatili gerçekten fazladır. dünya standartlarındada fazladır. 2.5 ay yazın 2 haftaya yakında şubat döneminde yaparlar herkes onu es geçiyor. Herhangi bir işte çalışan biri emekli olana kadar 2 ay aralıksız tatil yapamaz. Fakat öğretmenlerin bu durumu anlaması mümkün değil. Gelire gelince 2300 civarıdır yeni bir öğretmenin. memurunda 2000 civarıdır. İdarecileri ayrı tutuyorum. çok rahat öğretmenlik yapanlarda var herkes yıpranmıyor. çok stresli işlerde çalışan mühendiste var.Genel olarak iş hayatı zor zaten. özel sektör daha zor tabi. Fakat herkes işte yıpranıyor bir şekilde günümüz şartlarında yaşam sürfürmek kolay değil. Ve insan tatile ihtiyaç duyuyor.öğretmenlerde bu miktar fazla.

Konuya gelince: Cem Yılmazın bir lafı var. Garibanın garibana yaptığı zulum gibisi yok!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yakında diğer markalarda zam yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: özkanşef

Passatımı 5 ekimde aldım . Paşalar gibi biniyorum , neymiş vw indirim yapmalıymış sahtekarlığını telafi etmek için falan filan . İndirim yapmasın , benim arabam değer kazansın . Parayı veren ben kazıklanan ben ama rahatsız olan başkaları , bizim için endişelenmeyin kardeşim , sen opel al , honda al , toyota al kazıklanma , passatı bir dene ondan sonra karar ver . Yıllarca gdo lu gıdaları , Rusyanın geri gönderdiği ilaç kalıntılı sebzeleri yedik kimsenin gıkı çıkmadı , şimdi herkes çevreci kesildi . Çoğunun derdi VW krize girerde öldüm fiyatına bir tane kaparmıyız . Adam VW düşmanı ama sabahın köründe işi gücü bırakmış zammı takip etmiş , Corolla fiyatına Passat kalitesine biniyosun hala pahalı diyosun . Passat 43.500 , ÖTV 19.500 kdv 11.300 parayı kazanan kim karar ver . Hayatında hiç adına araba faturası kesilmemiş çoluk çocuk okul dönüşü ahkam kesiyorlar .

Adamsın.

Şahinlere, yağla çalışan otobüslere, filtre sistemleri kalitesiz veya çalışmayan fabrikalara laf etmeyenlerin hepsi çevreci oldu.kardeşim senin ülken emisyona göre bile vergi almıyor.

Bunların çoğu vw'nin fiyatı düşse sıraya girer hepsi çamura başladı ama rahat olun fiyatı düşmeeeeez markaya da bir şey olmaz.Merkel rengini belli etti zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• özkanşef Ö kullanıcısına yanıt
    Paşam cevap yanlış olmuş..ben emisyon filan demedim ki yazdığımı dikkatli oku..VW klubüne hoşgeldin dedim sadece..gerçi sen satış elemanına da benzer gibisin ya neyse..Bassat sadece en iyi araba olmakla kalmıyor, yakında mekik yapıp uzaya çıkaracaklarmış..fake arabalara para bağlayacak kadar zengin değiliz ondan almıyoruz VW.....biz zaten çok iyi karşılaştırdığımız için başka marka kullanıyoruz sen rahat ol..Çek bi koltuk otur dedik, ama aman dikkat et gene de bir kontrol et oturmadan evvel, senden önce kel bir adam oturmuş olmasın da..sakın ha

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Oturma konusundaki ergen esprilerinden seviyen anlaşılıyor , bundan böyle bana cevap vermezseniz (bu seviyede olacaksa eğer) sevinirim , ben de size cevap vermem . Herkes yerini ve seviyesini bilirse iyi olur .
  • özkanşef Ö kullanıcısına yanıt
    Tamam sen paşalar gibi bin Bassat ına..başkalarının ne araç alacağına karışma yeter
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.