Merhaba bugün elime yeni aldığım monitörüm ulaştı. Gerekli kurulumları yaptıktan sonra monitörü 144 hz almaya çalıştım fakat görüntü ayarlarında maksimum 120 hz gözüküyor. Youtube ve kullanıcı yorumlarından anladığım kadarı ile içinden çıkan hdmi ile 144hz kullanılabilen bir monitör ancak bende 144 olmuyor yardımcı olursanız sevinirim. Sistem; g4560 Pentium Asrock Fatality Gaming K4 B250 Kingston HyperX 2x 4gb ram Xigmatek 600w Psu Viewsonic Vx2458-MHD 144hz Monitör.
Hiçbir çözünürlükte 120hz üstünü göremedim.
quote:
Orijinalden alıntı: IGRENC
Hiçbir çözünürlükte 120hz üstünü göremedim.
1 ms modunda çalışan bir ayar var ise onu kapat. Benim bildiğim 1 ms ve 144 hz aktif olmuyor. 120 hz'de 1 ms alabilyorsun. 144 hz'de 3 ms civarı olması lazım.
HackAv
kullanıcısına yanıt
farketmedi hdmi 2.0 ile denendi sonuç yine aynı.
sorun güncel + r7 265 ile denendi sorun devam ...
Sorun display ile çözülmüştür herkese iyi günler diliyorum :) biraz uğraştırdı.
quote:
Sorun display ile çözülmüştür herkese iyi günler diliyorum :) biraz uğraştırdı.
Selamlar. Nasıl çözdünüz? Ben de 144hz'ye aldığımda ekranın görüntüsü gidiyor ve bozuluyor. DisplayPort kablosu bağladım yine aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: paxera35
Selamlar. Nasıl çözdünüz? Ben de 144hz'ye aldığımda ekranın görüntüsü gidiyor ve bozuluyor. DisplayPort kablosu bağladım yine aynı.
Alıntıları Göster
displayport kablo ile çözdüm bendeki sorun 144 hiç gözükmüyordu büyük ihtimal dostum seninki ya kablo kaynaklı ya panel kablo denedikten sonra garantiye yollaman iyi olur
quote:
displayport kablo ile çözdüm bendeki sorun 144 hiç gözükmüyordu büyük ihtimal dostum seninki ya kablo kaynaklı ya panel kablo denedikten sonra garantiye yollaman iyi olur
Alıntıları Göster
Yıllardır Samsung monitör kullanırım bir kere bile sorun yaşatmadı. İlk Viewsonic denemem de sıfır olmasına rağmen sorun çıkarttı. İade talep ederim olmadı garanti artık. Teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: paxera35
Yıllardır Samsung monitör kullanırım bir kere bile sorun yaşatmadı. İlk Viewsonic denemem de sıfır olmasına rağmen sorun çıkarttı. İade talep ederim olmadı garanti artık. Teşekkür ederim.
Alıntıları Göster
ben monitörde markacılık yapmıyorum ancak f/p ürünleri kullandığım için şuana kadar 2 tane viewsonic ürünü denedim sizinki tamamiyle sizin şansızlığınız hocam yoksa markanın kalitesinden şüphe duyulacak hiçbir yanı yok emin olun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme