Şimdi Ara

VX2458-MHD 144 HZ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün elime yeni aldığım monitörüm ulaştı.
    Gerekli kurulumları yaptıktan sonra monitörü 144 hz almaya çalıştım fakat görüntü ayarlarında maksimum 120 hz gözüküyor.
    Youtube ve kullanıcı yorumlarından anladığım kadarı ile içinden çıkan hdmi ile 144hz kullanılabilen bir monitör ancak bende 144 olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
    Sistem;
    g4560 Pentium
    Asrock Fatality Gaming K4 B250
    Kingston HyperX 2x 4gb ram
    Xigmatek 600w Psu
    Viewsonic Vx2458-MHD 144hz Monitör.

• Hiçbir çözünürlükte 120hz üstünü göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGRENC

Hiçbir çözünürlükte 120hz üstünü göremedim.
    1 ms modunda çalışan bir ayar var ise onu kapat.
    Benim bildiğim 1 ms ve 144 hz aktif olmuyor.
    120 hz'de 1 ms alabilyorsun.
    144 hz'de 3 ms civarı olması lazım.
  • HackAv kullanıcısına yanıt
    farketmedi hdmi 2.0 ile denendi sonuç yine aynı.
  • sorun güncel + r7 265 ile denendi sorun devam ...
  • Sorun display ile çözülmüştür herkese iyi günler diliyorum :) biraz uğraştırdı.
  • quote:

Sorun display ile çözülmüştür herkese iyi günler diliyorum :) biraz uğraştırdı.
    Selamlar.
    Nasıl çözdünüz? Ben de 144hz'ye aldığımda ekranın görüntüsü gidiyor ve bozuluyor. DisplayPort kablosu bağladım yine aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxera35

Selamlar.
    Nasıl çözdünüz? Ben de 144hz'ye aldığımda ekranın görüntüsü gidiyor ve bozuluyor. DisplayPort kablosu bağladım yine aynı.

Alıntıları Göster
    displayport kablo ile çözdüm bendeki sorun 144 hiç gözükmüyordu büyük ihtimal dostum seninki ya kablo kaynaklı ya panel kablo denedikten sonra garantiye yollaman iyi olur
  • quote:

displayport kablo ile çözdüm bendeki sorun 144 hiç gözükmüyordu büyük ihtimal dostum seninki ya kablo kaynaklı ya panel kablo denedikten sonra garantiye yollaman iyi olur

Alıntıları Göster
    Yıllardır Samsung monitör kullanırım bir kere bile sorun yaşatmadı. İlk Viewsonic denemem de sıfır olmasına rağmen sorun çıkarttı. İade talep ederim olmadı garanti artık. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxera35

Yıllardır Samsung monitör kullanırım bir kere bile sorun yaşatmadı. İlk Viewsonic denemem de sıfır olmasına rağmen sorun çıkarttı. İade talep ederim olmadı garanti artık. Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    ben monitörde markacılık yapmıyorum ancak f/p ürünleri kullandığım için şuana kadar 2 tane viewsonic ürünü denedim sizinki tamamiyle sizin şansızlığınız hocam yoksa markanın kalitesinden şüphe duyulacak hiçbir yanı yok emin olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.