Şimdi Ara

W10 dan aynı performansı bekleyebilir miyiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm çok sessiz bir iki konu açalım :)

Neredeyse 2 sene Lumia 520 kullandım , 21 Temmuz 2013 te 549 Tl ye Vatandan aldıgım cihaz 1 hafta önce mefta oldu.

Tahmin edeceginiz gibi cihazda hemen hemen hiç kasma yoktu.

Tekrar bir telefon alacagım ama lagdroide bulasmak istemiyorum açıkcası. Wp den soğumamın nedenlerinden biri tarayıcıydı ve Edge ile sanırım baya iyi olacak.
    W10 geldigi zaman, Eski stabiliteyi ararmıyız sizce ? Telefonlarımız android gibi mi olur yoksa ? 512 ram sanırım baya baya kasar her ne kadar wm10 un tüm özelliklerini kullanamayacak olsada...
    Örnek veriyorum bir 640Xl Wm10 da , benim 520 ile Wp8.1 de yakaladıgım hızı yakalar mı ?

• Merak etme adamlar yaparlar. Geribildirimlere çok önem veriyorlar. İstedikleri şeyleri koyuyorlar windows 10'da. Yeni tarayıcı çok iyi. Arka planda sekme açma varmış, arka planda youtbe çalmaya devam ediyormuş. Hakkını verir yakında :) Ben memnunum.
    L925-Windows 10 Mobile build 10149.
  • Daha stabil bile olur. Teknik onizleme olmasına rağmen 512 mb cihazlarda bile çok iyi multi tasking var.
  • Ne olur bilinmez ama şu an telefonum mefta olsa wp10 adam olana kadar android alırdım.
    Androidkerde ucuz stabil çalışan cihazlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

Ne olur bilinmez ama şu an telefonum mefta olsa wp10 adam olana kadar android alırdım.
    Androidkerde ucuz stabil çalışan cihazlar var.

Evet hocam yalnız pişman olmak var wm10 direk mükemmel bir sistem olarak çıkarsa karşımıza diye çekiniyorum yeni android almaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 8 Temmuz 2015; 15:48:55 >
  • Cok gec cikiyor. W10 cikana kadar Allah nasip ederse g3 almayi dusunuyorum
  • Cok gec cikiyor. W10 cikana kadar Allah nasip ederse g3 almayi dusunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Cok gec cikiyor. W10 cikana kadar Allah nasip ederse g3 almayi dusunuyorum

Hayırlı olsun simdiden :) Ne zaman çıkacagı belli değil dğil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Cok gec cikiyor. W10 cikana kadar Allah nasip ederse g3 almayi dusunuyorum

Üstad sen bile wpyi bırakıyorsan biz hiç beklemeyelim hemen satalım : ))
  • Oradan wp fanboyu gibi mi duruyorum.

Lg g3 almamin sebebi hizli satabilecegim bir cihaz olmasi. Nerden baksaniz 5 ay var. Bu arayi bir seyle gecirmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 8 Temmuz 2015; 21:53:40 >
  • En erken ekim olur cihaz geldi denendi derken kasım. Nereden Baksan 5 6 ay
  • WP almayın. w10 tam sürümü gelsin ,almak isteyen w10 cihaz alsın.
  • Konu ile alakasız olacak belki ama 925 w10 performansı nasıl acaba? Isınma sorunu batarya sorunu hakkında bir gelişme var mı? Özellikle yeni edge ile internette dolaşımda telefon ateş gibi yanıp sarjı emiyor mu? Telefon ile ilgili bir tek bu sorunum var. ( büyük ihtimal işlemci sorunlu ve buda ısındırıp sarjı içiyor. )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

Konu ile alakasız olacak belki ama 925 w10 performansı nasıl acaba? Isınma sorunu batarya sorunu hakkında bir gelişme var mı? Özellikle yeni edge ile internette dolaşımda telefon ateş gibi yanıp sarjı emiyor mu? Telefon ile ilgili bir tek bu sorunum var. ( büyük ihtimal işlemci sorunlu ve buda ısındırıp sarjı içiyor. )

Telefon her türlü yazılımla alev alıyor 8,8.1 vs hiç fark etmiyor.

W10 da denedim yine aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

Konu ile alakasız olacak belki ama 925 w10 performansı nasıl acaba? Isınma sorunu batarya sorunu hakkında bir gelişme var mı? Özellikle yeni edge ile internette dolaşımda telefon ateş gibi yanıp sarjı emiyor mu? Telefon ile ilgili bir tek bu sorunum var. ( büyük ihtimal işlemci sorunlu ve buda ısındırıp sarjı içiyor. )

Kardeş şimdilik 10166 geldi. Yükledim ce memnunum efektler harika güzel. Önceden tel ısınıyordu ara sıra. Şimdilik edge'de sörf yaparken pek ısınmıyor. Isınma olayı bazı oyunlar oluyor. Şu ısınma benim için pek sıkıntı değil. Bataryası benim batarya ölü olduğu için pek garantili olmamakla beraber %100'de iken 18 saat gösteriyor. Arasıra içiyor tutunuyor.
    Yakında tel değiştireceğim 640xl :)
    Windows 10 Mobile harika :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ilk aldığımda hızlıydı ama gdr 1 2 bile yavaşlattı. W10 ile son güncellemesini alan iphone gibi olur.

• ram ile derdi olan tek sistem android dir. mesela ben koyu blackberry fanatiğiyim. q10 cihazımda 2 gb ram vardı ama hiç bir şekilde 1,5 gb ını bile doldurmam. Windows phone da bir şekilde az ram ile idare edecek bir sistem yapmış adamlar. işe yarıyor da. sıkıntı ok. hali hazırda lumia 830 ve ikinci telefon olarak lumia 630 kullanıyorum. standart kullanımda ikisi de hemen hemen aynı. yani 630 da neden 512 mb ram var diye çok az sıkıntı yaşamışımdır. Bu işletim sisteminin stabilitesiyle alakalı. tabi ki sürdürülüyor yazısı çıkacak, tabiki internet explorer sekmelerini arka planda kapatacak. O kadar da olacak. Giriş seviyesi cihazlarda mucize beklenmez zaten. Neyse sorunuza gelirsek windows 10 ile daha da performanslı çalışma ihtimali yüksek. windows phone 8 e uğraştığından daha çok windows 10 ile uğraşıyor firma.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Lg g3 kullaniyorum ve tek kelime ile rezalet. 735 bile bence bundan iyi. Aldigima cok pismanim ama mecburen kullaniyorum. 2 sene once almis oldugum 920 yi servis ic etmemis olsaydi hala kullaniyor olurdum. W10 ciksada android rezilliginden kurtulsam.illede android olacaksa ya necus yada hic biri

• Muhabbete bak android şöyle kasıyor böyle kasıyor git bi nexus 5 kullan bakalım nasılmış beğenmediğin dandroid
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Her lag durumuna nexus orneginin verilmesinden sunu anliyoruz. Android de tek model var alinanilecek. Bende boyle dusunuyorum. Nexus 5 de aldim. Akicilik lumia 735 kadardi. Wp platformunun tek eksigi uygulamalardir. W10 ile gelen yenilikleri bir kenara koy. Sadece uygulamalar gelse 8.1 bile gayet yeterli ve guzel.

Dahasi nexus a mecbur kalacaksak ne ozelligi kaldi androidin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.