Şimdi Ara

W10 Sorun ve Öneriler Başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, burdaki tek amacım hep beraber eksikleri,sorunları,önerileri bir başlıkta toplatıp topluca geri bildirim yaparak sisteme fayda sağlamaktır. Ben kendi maddelerimi yazıcam sonra siz eklediğinizde editlicem. İnşallah bir yardımı dokunur

-Kilit ekranı hala milattan kalma
    -Geri tuşuna basılı tuttuğumuzda Tümünü Kapat butonu olmalı
    -Müzik çalarken bildirim merkezinde veya tile da ileri geri durdur butonu olmalı
    -Sistem de hala uygulamaların arka planda çalışma potansiyeli yok. Başka bir uygulamaya geçtiğimiz zaman hemen kopuyor. Tekrar o uygulamaya geçtiğimizde yeniden açılmış gibi oluyor.
    -Sistemin kişileştirme özelliği gerçekten az. Örneğin ayarlar olsun bildirim merkezi olsun saydam olabilir veya farklı farklı temalar olabilir.
    -Türkçe Cortana.
    -Uygulamaların arka planda çalışması engellenemiyor.
    -Kişilerin Tile ını live olarak kullanmak istemiyorum mesela, fotoğraflar gibi ayarlanabilmeli.
    -Bildirim merkezine zil,titreşim,sessiz mod gibi bir buton eklenmeli.
    -Kutucuklardaki yazıların ortalanması gerekiyor.
    -Kutucuklardaki rakamların bazen gitmemesi.
    -Görev Yöneticisindeki uygulamalar 6 inçlerde 4 lü gözüküyor ama ben diğer modellerdeki gibi tekli kullanmak istiyorum bu ayarlanabilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedication -- 15 Nisan 2016; 19:41:49 >

• Bence şuanki geri tuşunun fonksiyonu çok iyi.İnşallah bozmazlar.
    Ayrıca bence menü veya geri tuşuyla uygulamadan anasayfaya geçtiğinde o uygulamanın kapanmaması canını sıkmasın.Çünkü bu durumun bataryaya filan bir etkisi yok diye düşünüyorum.Tabi uygulamadan uygulamaya değişiyor bu durum.Mesela Groover music arka planda çalışıyor müzik çalmaya devam ediyor ama MS Solitaire veya pool live tour ,browserlar vs arka planda çalışmıyor.Sadece ramde yer kaplıyorlar.Tekrar uygulamaya döndüğünde kaldığın yerden devam ediyorsun.Güzel bişey bence.

Diğer yazdıklarına bende katılıyorum.
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    Şeyi diyorsun dimi hani arka planda açık kalmasını ? Düşündüğümüz zaman evet haklısın
  • maillerimi okumama rağmen kutucukta halen rakam görünüyor silinmiyor, akşam gelen güncellemeden once boyle değildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the voyager kullanıcısına yanıt
    Tamam onu da ekliyorum

• investing.com sitesinin mobil sürümünde cihaz kendi kendine reset atıyor. Yerel uygulamalar gelmiyor. Çalıştığımız firmalar androide hatta iosa uygulama çıkarıyor ama bu lanete uygulama çıkaramıyorlar. Sistemlerine uygulama koymak için ne gibi arızalar çıkarıyorlar acaba. Ondan sonra çok stabiliz derler. Yok ebenin örekesi artık. (öreke yüzünden şikayet etmeyin ne olduğunu öğrenin önce) w10u da gördük stabillikten çatlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle. Senin bahsettiğin şeye stabilite diyelim o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Garip Sistem Güncellemesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Radyo bile yok, az önce maça 15 dk geç kaldım netten dinleyeyim dedim yok abicim bu nasıl saçma bir sistem ya.
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Vardı sanki o. Ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedication -- 13 Nisan 2016; 23:01:27 >
  • Radyo var.

• Aha geldi muhalefet. Nerede var arkadaş yok diyor ? Ben 8.1 deyim şu an tam hatırlayamıyorum var mıydı yok muydu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedication -- 13 Nisan 2016; 23:00:48 >
  • Çamur at izi kalsın.
    Bu mesaja eklenen görseller:

W10 Sorun ve Öneriler Başlığı

• Başlığı oku önce ve zaten ben hatırlamıyorum radyo var mıydı yok muydu 10 da
  • 8.1'de olan radyo 10'da gitmiyor 10'u da kullandım.Kaçacak yerin kalmıyor bu durumda.Ha bir şey var telefonunda radyo desteği var mı yok mu?Bunu da kutusunda TRT bandrolünü kontrol edebilirsin.İyi geceler.

• Kaçacak yerin kalmıyor ne demek bre ? Çoluk çocukla uğraşıyoruz resmen. Sanada.
  • Yok.olur olmaz sebeple de MS eleştirilmez yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: pybs147

Yok.olur olmaz sebeple de MS eleştirilmez yani.

Eleştirilir hocam eleştirilir yıl 2016 instagram hala beta, snapchat ekosistemin düşmanı facebook desen aynı şekilde beta ise eleştirilir. Bende görünmüyor FM Radyo uygulaması bu arada.
  • Şaka mısın sen ? Eleştiri ne demek ? Git bi anlamını araştır gel ? Seni de eleştiririm durduk yere, kendimide ? Eleştiriyi öğren öyle gel. At gözlüklerini çıkar öyle gel. Hadi kardeş hadi.
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, neyse sende gözükmüyor mu ? Bi mağazada araştırsan iyi olur
  • Merhaba FİDBEKÇİ kardeş.
    Benim bir sorum olacak:
    Fm radyo bende var iken sen de yok ise sen mi sorunlu oluyorsun ben mi sorunlu oluyorum yoksa sorunlu olan bir üçüncü kişi/kuruluş yahut nesne/madde olabilir mi acaba?
    Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
    Hayırlı forumlar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.