Şimdi Ara

w10 ve denim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jumuu

Cep sobası

Hocam telefon cebimdeyken işten dolayı arama geldiğini fark edemiyordum. Ekranıda iş eldiveninden dolayı yüksek hassasiyete almıştım. Telefon cebimdeyken arama geliyor, cevaplıyor, karşı taraf hışır hışır ses duyunca kapatıyor. Cepteyken ekran kilidi açıldığı için telefon kafasına göre arama yapıyor sms atıyor ( Allah'tan tarifem her yöne konuşma sms var ) internete giriyor, sekme açıyor whatsappa giriyor.

Tüm bunları ne zaman fark ediyorum? Telefon cebimde ateş gibi olduğu zaman.
    Isınıyor diye o kadar da kızmamak lazım. Isınmasa fark edemeyecektim

Android ne kadar kasıyorsa bunlarda o derece ısınıyor hocam,
    yazılım firması özürlü telefonlar bıraktı bize,w10 ile arka plana foto gelecek,sonraki 6 ayda hücresel veri,2016 başlarında parlaklık kontrolü,bizim yazılım desteği bitince de,tema desteği gelecek,2017 de ms bada ile aynı kaderi paylaşacak.Son kozlarını çok kötü oynadı.Cyan ve denim arası boşa zaman kaybı oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MrHS kullanıcısına yanıt
    8.1'in getirdiği yenilikler 8e göre iyiydi tabiki. Ama çok ahım şahım değildi. Burdaki arkadaşlar kızıyorlar Windows Phone'a laf edince. 2.5 yaşında olan bir sistemden bahsediyoruz. 2.5 yılda Microsoft gibi bi firma boyle bi sistemi istese 10 kere yazar. 2.si İse biz Microsoft'tan diğer platformlarda olmayan yeni şeyler istemiyoruz ki. İcatta istemiyoruz. Onlarda olanları istiyoruz. Yeni birşey istesek tamam haklılar eyvallah. Neden bu kadar uyuşuk davranıyorlar anlamış değilim. Aynı bizim eski tip devlet memurlarına benziyorlar. Sabah işe git akşam eve gel. Arada birde ceo gelince çalışıyomuş gibi yap tamam işte..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

8.1'in getirdiği yenilikler 8e göre iyiydi tabiki. Ama çok ahım şahım değildi. Burdaki arkadaşlar kızıyorlar Windows Phone'a laf edince. 2.5 yaşında olan bir sistemden bahsediyoruz. 2.5 yılda Microsoft gibi bi firma boyle bi sistemi istese 10 kere yazar. 2.si İse biz Microsoft'tan diğer platformlarda olmayan yeni şeyler istemiyoruz ki. İcatta istemiyoruz. Onlarda olanları istiyoruz. Yeni birşey istesek tamam haklılar eyvallah. Neden bu kadar uyuşuk davranıyorlar anlamış değilim. Aynı bizim eski tip devlet memurlarına benziyorlar. Sabah işe git akşam eve gel. Arada birde ceo gelince çalışıyomuş gibi yap tamam işte..

Bizim kızdığımız nokta zaten o hocam.Bugün google a ambargo koyabilecek bir firma nasıl oluyorda bu kadar gevşek davranıyor anlamak zor.Zaten karınları tok 300₺ ye bile akıcı bi sistemleri var,resmen iplemiyorlar.xbox konsol ve masaüstü yazılımlar yetiyor.Wp tuşlu telefonların biraz gelişmişi ama şu haliyle kesinlikle akıllı bir telefon değil,kalite hissi uyandırmıyor.

• Arkadaşımız doğru söylüyor arkadaşlar. Bende Almanya O2 operetor Romu kurdum 925 e. Denim guncellemesi verilmiş. Lakin kısayollarda hucresel veri yok. Daha doğrusu göze çarpan çok bir şey yok. Dp surumunde aldığımız son guncellemeden önceki (hucresel veri kısayolu eklenen) güncelleme halinde geliyor. Ben çok kullanmadan tekrar Cyana donduğum için batarya konusunda bi fikrim yok. Ayrıca kamera içinde soyleyebilecek pek bir şey yok. Cyan ile aynı düzeyde. Tabii lumia camera 5 yayınlanmadığı için hala bir umudum var. Bekleyelim.

• MrHS kullanıcısına yanıt
    Isınma sorunu YOK.
    Arka plan resim vb onları geçin.Şuan kişileştirilebilir tema-resim-ikon sadece WP'de var.
    Hücresel veri sıkıntı değil ana menüye kısayol atarak hücresel veriyi açıp kapatabiliyorum.
    YIL 2015 olacak parlaklık kontrolünü ben değil telefon sensörleriyle halledecek.(HALLEDİYOR.)

Android çöplüğüne dönmüş ikinci el S4 plastikleri 250-300tl kasım kasılarak alabilirsiniz.100-200TL daha verip L820 sıfır alıp 1,5 sene güncelleme garantisiyle kullanabilirsiniz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Isınma sorunu YOK.
    Arka plan resim vb onları geçin.Şuan kişileştirilebilir tema-resim-ikon sadece WP'de var.
    Hücresel veri sıkıntı değil ana menüye kısayol atarak hücresel veriyi açıp kapatabiliyorum.
    YIL 2015 olacak parlaklık kontrolünü ben değil telefon sensörleriyle halledecek.(HALLEDİYOR.)

Android çöplüğüne dönmüş ikinci el S4 plastikleri 250-300tl kasım kasılarak alabilirsiniz.100-200TL daha verip L820 sıfır alıp 1,5 sene güncelleme garantisiyle kullanabilirsiniz!

Arkaplan resimlerini neden geçiyoruz?Sistem kasıyor demedim,lg ve sony var ve nexus var neden kasılanını alalım,kısayolların olması gerekir,3 yılda 3 tane dandik güncelleme,her wp ısınıyor,yıl 2015 otomatik sensorde gece ekran güneş gibi parlıyor,tamamen kısmak istiyorum.Ve yıl 2015 bildirim menümüz demir devri.Maalesef microsoft başaramadı.Arz değilsin

• egowest kullanıcısına yanıt
    Nsu kullanmadım, güncellemedim. Canlı klasör var bende?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki güncelleme ile gelen bir hata oluşmuş. Wpcentralda okumuştum bu hatayı. Hatta birçok kişi denim var filan diyorduda sonradan hata oldugu anlaşıldı. Eğer PFD kullanıyorsanız canlı kutucuk klasör olması normal. Ama 2 ay önce denim almanıza imkan yok çünkü daha yeni başladı dağıtımı. Yani ms size bir ayrıcalık yapmaz olamaz :)
  • Microsoft şu işi düzgün yapacaksa yapsın, yapmayacaksa da bu işi toptan bıraksın. Bir daha bende Windows Phone tercih etmemeyi düşünüyorum. 1,5 yıldır kullanıyorum. Bu yavaşlıkları, tembellikleri yetti artık. 8.1 gibi hatalı bir güncellemeyi düzeltmeleri için 6-7 ay beklemeniz gerekiyor. Lumia denim bekliyoruz, tabi o da düzetilmişlerse. Windows 10 2016'dan önce gelecek diye hiç heves etmeyin. Çok radikal bir sistem değişikliğine gidiyorlar. Birde samsung gibi her ay telefon çıkartıp, kendilerine ayak bağı yapıyorlar. Sanki mükemmel bir sistem yapmışlarda zırt pırt piyasaya telefon sürüyorlar. Telefon telefon, ülke ülke ayrı olarak sistemi hazırlıyorlar, güncellemeyi veriyorlar. Bu kadar telefona bunları hazırlayacağınıza, bunlarla uğraşacağınıza gidin telefonu ios ve android seviyesine getirmeye çalışın. Adam akıllı sistem yaparsın, sistemini oturtursun o zaman çeşit çeşit telefon çıkartırsın. Bunlar yarım yamalak iş yapıyorlar, sonra yarım yamalak bir sistem ortaya çıkıyor. İnşallah here maps'ten sonra mix radio'da android'e geçerde iki güzel uygulamanın eksikliğini hissetmeyiz. O değilde olan Nokia'ya oldu. Nereden burnunu soktuta, meego projesi iptal oldu. Nokia yoksa yine meego ile zirveye oynardı. Ki 4 sene önceki sistemdi. Düşünün hem sistem hem yazılım hemde mağaza anlamında bugüne kadar nasıl gelişirdi.

• quote:

Isınma sorunu YOK.

Hocam kusura bakmayın da ısınma sorunu var.1320 kullanıyorum ve şarjdayken zaten telefonu elime almaktan korkuyorum normal zamanda da telefonda bazı oyunlarda veya Explorer de reset atıyor. Yani stabil sistem yapıyoruz diyorlar ama telefon en ufak bir kasılmada ısınmada reset atıyor. Akıllı telefon işini şu an becerememiş gibi görünüyor Windows ilerde ne olur bilemem ama denim den de belli ki çok şey beklememek lazım.w veri bile gelmiyor telefona bilmem kaç gb güncellemeyle böyle saçmalık yaparlarsa arkadaşın dediği gibi 2017 dolaylarında bada ve meego gibi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 21 Aralık 2014; 22:35:50 >

• nirvana08 kullanıcısına yanıt
    620 oyun ve internet kullanımı dışında ısındığına şahit olmadım.Bunlarda da aşırı bir ısınma yok elle rahatlıkla kullanıyorum.İE atmasını bende yaşadım lakin reset olayını hiç yaşamadım.

1320 kullanıcılarına danışın isterseniz , yazılımsal bir hata yoksa garantiye verin.
  • quote:

620 oyun ve internet kullanımı dışında ısındığına şahit olmadım.Bunlarda da aşırı bir ısınma yok elle rahatlıkla kullanıyorum.İE atmasını bende yaşadım lakin reset olayını hiç yaşamadım.

1320 kullanıcılarına danışın isterseniz , yazılımsal bir hata yoksa garantiye verin.

Hocam 1320 de var ben telefonu satacağımdan sorunu falan da olsa garantiye vermeyi düşünmüyorum ki yok 1320 lerde bu problem var zaten

• Cyan yüklü ama hücresel veri kıdayolu var bende. Lumia 720.

• quote:

Isınma sorunu YOK.

250-300 tl ye s4 bul bu forumu bırakıyorum. Geçenlerde lumia 920 imi takas teklif ettim adam 400 fark alırım dedi. 920 yi 400 e sayıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axlrose. -- 22 Aralık 2014; 0:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

Isınma sorunu YOK.

Hocam kusura bakmayın da ısınma sorunu var.1320 kullanıyorum ve şarjdayken zaten telefonu elime almaktan korkuyorum normal zamanda da telefonda bazı oyunlarda veya Explorer de reset atıyor. Yani stabil sistem yapıyoruz diyorlar ama telefon en ufak bir kasılmada ısınmada reset atıyor. Akıllı telefon işini şu an becerememiş gibi görünüyor Windows ilerde ne olur bilemem ama denim den de belli ki çok şey beklememek lazım.w veri bile gelmiyor telefona bilmem kaç gb güncellemeyle böyle saçmalık yaparlarsa arkadaşın dediği gibi 2017 dolaylarında bada ve meego gibi olacak

Sizin cihazınızda sorun var.

Evet oyunlarda ısındığı doğrudur ama dediğiniz gibi en ufak ısınmada kasma yada reset atma gibi bir duruma şimdiye kadar hiç rastlamadım. Uzun süre oyun oynadım , internette gezindim defalarca ve hiç kasma yada reset gibi bir şey görmedim. Bence siz servise bir gösterin cihazınızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: barocker

quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

Isınma sorunu YOK.

Sizin cihazınızda sorun var.

Evet oyunlarda ısındığı doğrudur ama dediğiniz gibi en ufak ısınmada kasma yada reset atma gibi bir duruma şimdiye kadar hiç rastlamadım. Uzun süre oyun oynadım , internette gezindim defalarca ve hiç kasma yada reset gibi bir şey görmedim. Bence siz servise bir gösterin cihazınızı.

Hocam sorun varsa da umrumda değil vallahi satıyorum dedim ya şimdi gidip servise versem orasını burasını kırıp sorun yok deyip gönderecekler ne gerek var ya tertemiz telefonu kırıp dökmeye

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Cyan yüklü ama hücresel veri kıdayolu var bende. Lumia 720.

Beta kullanıyorsunuz herhalde
  • yıl olcak 2015 videolardaki tam ekran sorunu hala düzelmedimi? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

evet.

ulan satın aldığım oyunu tekrar satın aldım. para gitti. bu nedir yahu traffic racer ı da para verip almıştım. ücretsiz reklamlı olmuş. reklam kalksın dedim tl kesti bu sefer. sinirim bozuldu yahu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

evet.

ulan satın aldığım oyunu tekrar satın aldım. para gitti. bu nedir yahu traffic racer ı da para verip almıştım. ücretsiz reklamlı olmuş. reklam kalksın dedim tl kesti bu sefer. sinirim bozuldu yahu.

Manuganu'dada aynısı bana oldu sayılır.Türkiye Mağaza'sından indirmiştim,daha sonra Cortana ablamıza bakmaya gitmiştim.Manuganu oynayacaktım oyunu silmiştim birde Oradaki mağazadan aldık tam oldu satın aldıktan sonra anladım olayı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.