Şimdi Ara

w10 ve denim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denim kuranlar daha sonradan pfd yi aktif edip son güncellemeyi aldı mı yoksa sadece denim güncellemesini kurup bıraktı mı?

Bir diğer soru ise son pv güncellemeyi alıp daha sonrasında denim güncellemesini kuran var mı?

Denim içeriğinde benim bildiğim kadarı ile hücresel veri dahil değil, son pv güncellemesi ile dahil olan bir özellik yükleyenler sorulara doğru yanıt verirse olay netleşmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 20 Aralık 2014; 20:36:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Denim kuranlar daha sonradan pfd yi aktif edip son güncellemeyi aldı mı yoksa sadece denim güncellemesini kurup bıraktı mı?

Bir diğer soru ise son pv güncellemeyi alıp daha sonrasında denim güncellemesini kuran var mı?

Denim içeriğinde benim bildiğim kadarı ile hücresel veri dahil değil, son pv güncellemesi ile dahil olan bir özellik yükleyenler sorulara doğru yanıt verirse olay netleşmiş olur.

PFD kurmadım,denim sadece mağazadan güncellemeler yaptım.

Preview kurmadan Denim kuruldu.

Peki hocam pil tasarrufunda % vardı canlı kutucuğunda , GDR 2 ile mi gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Denim kuranlar daha sonradan pfd yi aktif edip son güncellemeyi aldı mı yoksa sadece denim güncellemesini kurup bıraktı mı?

Büyük olasılık ile öyle olacaktır eğer şuan o da yoksa zira son pv ile geldi o da.

920 için bir yerlerde yayınlansa bu konu üzerine daha net konuşabilirdik ancak şuan da bildiklerimden yola çıkarak konuşmak durumunda kalıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 20 Aralık 2014; 21:05:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay H

quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Büyük olasılık ile öyle olacaktır eğer şuan o da yoksa zira son pv ile geldi o da.

920 için bir yerlerde yayınlansa bu konu üzerine daha net konuşabilirdik ancak şuan da bildiklerimden yola çıkarak konuşmak durumunda kalıyorum

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 21 Aralık 2014; 23:47:17 >

• 925'de bulunan güç yönetimi sorunu denim güncellemesi ile giderilemezse telefonu satıp androide geçiş yapmayı düşünüyorum zaten ilanda açtım ya madem dp için verdiğin son güncellemede mobil veri kısayolu ve pil yüzdesi koyuyorsun resmi tam sürümde bunları neden çıkartıyorsun koskoca yazılım firması küçücük fix güncellemesini eline yüzüne bulaştırıyorsa pek bel bağlamamak gerek kimse kusura bakmasın durum böyle bunları söyleyince hemen android fan boyu ilan ediliyoruz daha yeni geçiş yaptığım satmaya kıyamadığım 925'i zorla sattıracak en sonunda microsoft.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 20 Aralık 2014; 21:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

925'de bulunan güç yönetimi sorunu denim güncellemesi ile giderilemezse telefonu satıp androide geçiş yapmayı düşünüyorum zaten ilanda açtım ya madem dp için verdiğin son güncellemede mobil veri kısayolu ve pil yüzdesi koyuyorsun resmi tam sürümde bunları neden çıkartıyorsun koskoca yazılım firması küçücük fix güncellemesini eline yüzüne bulaştırıyorsa pek bel bağlamamak gerek kimse kusura bakmasın durum böyle bunları söyleyince hemen android fan boyu ilan ediliyoruz daha yeni geçiş yaptığım satmaya kıyamadığım 925'i zorla sattıracak en sonunda microsoft.

Satsamda para etmiyor hocam,yedekte duracak artık.Böylesine bir amiral gemiyi ayağa düşürdüler.W10 çıkınca L930 ve 1520 de kaderine terk edilecek.Zeiss lens olmasın purewiev olmasın ama android olsun.En azından satınca üç beş kuruş ediyor.s3 mininin ikinci eli L925 ten yüksek.Yedek telefon olarak dursun kenarda.Android 2 yıl sonra kasıyormuş,o zamana kadar sistemin tadını çıkarırım.w10 bekleyenlere Allah sabır versin,beni heyecanlandıracak birşeyi kalmadı klasörleme yeniliğinle h.g denim.Hücresel veri kısayolu ve arkaplan resminle yeni arayüzünle başarılar w10.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Satmak için alıyorsanız gidin ios alın. Wp size göre değil.

• MrHS kullanıcısına yanıt
    Ben gözümü kararttım bu sefer ülkemize gelecek olan denim güncellemesinde 925'de ki sorun giderilmezse kullanmıyacağım geçen sefer sabrettim bu sefer verdikleri güncelleme bir halta yaramazsa ya üç kuruşa satacağım yada annemin C6-01'ini emekliye ayırıp ona devredeceğim malzeme kalitesi ve tasarım olarak çok şık olan bir çok lumia gibi microsoft isimli yazılım konusunda sözde prof olan firma yüzünden cihazlar tuşlu telefon değerinde ancak yer ediniyor zaten nokia logolu cihazlara W10'dan sonra kimse destek beklemesin çoğu cihaza destek kesilecek belki 1520,930 gibi cihazlar güncelleme almaya devam eder android çeşitli romlar ile kullanılırsa 2 yıl değil 3-4 yıl götürür ben lolipoplu ve 64 bit desteği olan cihazları bekliyorum.
  • Hep aynı mantık hiç düşünmüyorsunuz bu insanlar wp'nun eksikleri olduğu halde ve gelişeceğine inandıkları için bile bile tercih ettiklerini ben wp sistemini deneyim edinmek ve bilgi toplamak için aldım zamanla sistemi sevdim ve diğer sistemleri aramamaya başladım ayrıca microsoft gibi bir firmanın sistemi iyileştireceğine ve yeni özellikler katacağına inanarak sisteme bağlandım ancak bu güncellemede microsoft'a olan inancım azaldı sistemi iyileştireceklerine abuk sabuk şeylerden yenilik diye milleti kandırıyorlar dp güncellemesinde mobil veri kısayolu var kararlı sürümde yok şaka gibi wp platformunu kullanalı bir yıl oldu sistemi ilk olarak kullanmaya kısa süreli olarak lumia 620 ile başladım daha sonra 1320 modelini satın aldım uzun süre kullandıktan sonra 2 hafta öncede 925'e geçtim ve yavaş yavaş yolun sonuna yaklaştığımı düşünüyorum lütfen yorum yapmadan önce insanların sistemi neden eleştirdiklerini ölçüp tartıp ona göre yorum yapın.

• Kimse de denim yokken ben de vardı ama nasıl geldi hiç bilmiyorum. Arkadaşım fark etti,yaklaşık 1,5-2 ay önce. Nasıl oluyor bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bir hata. NSU ile sıfırlandıysa yapıyordu onu. Sizdede o şekilde olmuştur yada başka bir sebebten ötürü olmuştur.
  • Bugün ms bu tepkiyi çekiyorsa,kararlı sürüme mobilveri kısayolu koymamasındandır.Kararlı sürümde ek olarak parlaklık ayarı bekliyorken yine tırt çıktı.
    MİCROSOFT KOBAYI OLDUK RESMEN.Kamerası için almaya gerek yok artık,günümüzde g7 gibi cihazlarda gayet iyi,1000₺ bandında android hakim.İnternette dolaşırken bile ısınan bi sistem,bi telefon hatta cep sobası,şekli hoş içi boş.Android ram canavarı ama kullanım zevki ve bi kalite sunuyor.Androidde adamlar gökdelenler kuruyor biz hala demir devrinde kısayol istiyoruz.Uzun süre bozulmaz bu telefonlar kenarda dursun,adam akıllı bi 32 lik g2 alıp kafayı dinleme zamanı geldi.Elveda cavephone.

• Microsoft bizleri sınıyor herhalde :) yada kendinden soğutmaya çalışan ergen kız tripleri gibi saçma sapan şeyler yapıyor ama başarılıda oluyor sanırım. böyle giderse bırakın milletin windows phone almasını elindeki kitleyide kaybedecek. hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Ben gözümü kararttım bu sefer ülkemize gelecek olan denim güncellemesinde 925'de ki sorun giderilmezse kullanmıyacağım geçen sefer sabrettim bu sefer verdikleri güncelleme bir halta yaramazsa ya üç kuruşa satacağım yada annemin C6-01'ini emekliye ayırıp ona devredeceğim malzeme kalitesi ve tasarım olarak çok şık olan bir çok lumia gibi microsoft isimli yazılım konusunda sözde prof olan firma yüzünden cihazlar tuşlu telefon değerinde ancak yer ediniyor zaten nokia logolu cihazlara W10'dan sonra kimse destek beklemesin çoğu cihaza destek kesilecek belki 1520,930 gibi cihazlar güncelleme almaya devam eder android çeşitli romlar ile kullanılırsa 2 yıl değil 3-4 yıl götürür ben lolipoplu ve 64 bit desteği olan cihazları bekliyorum.

Windows tuşunun ışığından bahsediyorsanız hala giderilmemişti ben en son kullandığımda tabi ben O2 operatörün denim'ini kurdum ne kadar fark eder bilemem

• Benim için ne Hücresel Veri ne de Canlı Klasör önemli,L925 kullanan biri olarak şarj performansı iyileştirmesi olsa kafi

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Işığı geçtim şu takılma sorununu giderip şarj problemini giderseler kafi hücresel veri falanda istemiyorum ana ekranımda hücresel veri kısayolu var zaten saydam kutucuklarım isimli uygulama sağolsun microsoft'a kaldıysak yanmışız biz kendi çözümümüzü kendimiz buluyoruz microsoft''un mobil piyasadan ekmek yemeye niyeti yok sanırım.
  • Umarım bu sorunlar W10 ile çözülür.

• Microsoft çok yavaş ilerliyor.

• yıl 2015 olmak üzere hala konuşulan bildirim ekranında mevcut olan sadece 4 seçeneğe hücresel veri gelecek mi gelmeyecek mi

sonra yok windows 10 geliyor bildiklerinizi unutunlar yok android çöpmüşçüler, windows phone bırakın android ios seviyesine gelmeyi daha symbian seviyesine ulaşamadı bu kadar zamanda, zaten bu yüzden windows phone telefonlar sözde kampanyalar adı altında yüzde 60 indirimle satılıyor ikinci el fiyatları anında çakılıyor
  • MrHS kullanıcısına yanıt
    Cep sobası

Hocam telefon cebimdeyken işten dolayı arama geldiğini fark edemiyordum. Ekranıda iş eldiveninden dolayı yüksek hassasiyete almıştım. Telefon cebimdeyken arama geliyor, cevaplıyor, karşı taraf hışır hışır ses duyunca kapatıyor. Cepteyken ekran kilidi açıldığı için telefon kafasına göre arama yapıyor sms atıyor ( Allah'tan tarifem her yöne konuşma sms var ) internete giriyor, sekme açıyor whatsappa giriyor.

Tüm bunları ne zaman fark ediyorum? Telefon cebimde ateş gibi olduğu zaman.
    Isınıyor diye o kadar da kızmamak lazım. Isınmasa fark edemeyecektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 21 Aralık 2014; 16:10:52 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.