Şimdi Ara

W124 kasa Mercedes fiyatları nereye gidiyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araçlarına çılgın fiyatlar istiyorlar....93-95 arası E200 araç fiyatları uçuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyiye gidiyi.
  • Beton gibi arabalar. Yıllandıkça güzelleşiyorlar yıllandıkça sağlamlıklarının kıymeti iyice farkedilmeye başlıyor. Adamlar ne araba yapmışlar
  • Genel olarak Mercedes ve BMW'lerde bir pahalılık söz konusu. Yani benim gözlemime göre 1997 model bir Mercedes E200 ya da 2000 model bir BMW e46 fiyatına 2006 model Volvo S60 alınabiliyor. Volvo fanboyluğu yapmıyorum ama 40 bin liraya kaliteli araç arıyor olsam S60'a bakardım. Neticede Mercedes ya da BMW daha kaliteli olsa bile aradaki yaş farkı Volvo'nun çok daha yeni bir araç olmasından dolayı kalite seviyesini daha yukarı çekiyor. Yani 2006 model bir S60 2000 model bir e46'dan daha iyi bir otomobil bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Genel olarak Mercedes ve BMW'lerde bir pahalılık söz konusu. Yani benim gözlemime göre 1997 model bir Mercedes E200 ya da 2000 model bir BMW e46 fiyatına 2006 model Volvo S60 alınabiliyor. Volvo fanboyluğu yapmıyorum ama 40 bin liraya kaliteli araç arıyor olsam S60'a bakardım. Neticede Mercedes ya da BMW daha kaliteli olsa bile aradaki yaş farkı Volvo'nun çok daha yeni bir araç olmasından dolayı kalite seviyesini daha yukarı çekiyor. Yani 2006 model bir S60 2000 model bir e46'dan daha iyi bir otomobil bana göre.

Yeni araçlar daha kalitesiz malesef. Volvoyu bende severim ama eski bir Mercedes kalitesi hala hiçbirinde yok.
  • Yeni herzaman iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Genel olarak Mercedes ve BMW'lerde bir pahalılık söz konusu. Yani benim gözlemime göre 1997 model bir Mercedes E200 ya da 2000 model bir BMW e46 fiyatına 2006 model Volvo S60 alınabiliyor. Volvo fanboyluğu yapmıyorum ama 40 bin liraya kaliteli araç arıyor olsam S60'a bakardım. Neticede Mercedes ya da BMW daha kaliteli olsa bile aradaki yaş farkı Volvo'nun çok daha yeni bir araç olmasından dolayı kalite seviyesini daha yukarı çekiyor. Yani 2006 model bir S60 2000 model bir e46'dan daha iyi bir otomobil bana göre.

Yeni araçlar daha kalitesiz malesef. Volvoyu bende severim ama eski bir Mercedes kalitesi hala hiçbirinde yok.

Orası illa ki öyle. Ben de her zaman için "Eski de olsa kaliteli olsun" demişimdir ama 97 model bir Mercedes ile aynı sınıfta 2006 model (Arada 9 yaş var) bir Volvo daha kalitesiz olamaz. Evet iç malzeme kalitesi olarak belki 97 model Mercedes 2006 Volvo'dan kaliteli olabilir (Bilmiyorum iki aracı da incelemek lazım) ama gerek motor olsun gerek yürüyen olsun gerek karoser sağlamlığı olsun gerekse diğer hususlarda olsun 9 yaş az bir yaş değil.
    Ha ama şu var 1997 Mercedes E200 mü yoksa aynı paraya 2010 civarı C sınıfı mı derseniz benim tercihim büyük ihtimalle 97 E200 olurdu. Ama E200 yerine de 2006 model S60 hala benim için bir seçenektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O arabanın değeri üzerindeki metalin kg cinsinden hurda celik fiyatıyla ölçülür artık. Yıl 2016:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi arabanın fiyatı yerinde sayıyorki?
  • valla arkadaşlar bende 1990 model e250 turbo var şuandada komple boyada içi ve yürüyen motor aksamı tamamen sıfırlandı boyada bitsin 60.bin verseler vermem.inanın uzun yolda gördüğünüz hemen hemen bütün motoru aynı ve küçük olmak şartıyla çoğunun eline veriyorum :D ibre 240 da tık tık vuruyor ve yol tutuşu okadar mükemmelki çoğu lüks araç virajda korkudan yavaşlıyor :D
    Bu mesaja eklenen görseller:

W124 kasa Mercedes fiyatları nereye gidiyor....

• Çok sevsem de o arabaların artık bittiğini kabul etmek gerekiyor. Alacaksanız yukarıdaki arkadaş gibi boya, alt takım, mekanik, iç mekan vs komple revizyon yaptırmanız lazım o da hastası değilseniz mantıksız. Ben 15 sene evvel bunların 300e'sini sürüyordum muhteşem arabaydı hala onun konforunu hiçbir araçta bulamıyorum ama artık kabullenmek lazım 20-30 yıllık araç oldu vadesi de doldu. Mercedes bunun aynısını sıfır olarak üretse almak için sıraya girecek yüzbinlerce insan vardır ben de dahilim buna. Ama mercedes salak mı bir daha bu kadar sağlam araba yapsın. Devir tüketim devri, dandik yap bozulsun müşteri hep gelsin hep yolayım devri.
  • kendinizi kandırmayın, uzaktan bakınca vay be taş gibiymiş, içine girince tarihi eser, w124 kasalar ne klasik ne de güncel bir araç, ara bir model ve değerinin çok üstünde fiyatlarda, gerçi şu da var ki millet 15 lere çıkartmaya başladı şahinleri, haliyle bu fiyatlara alıcı bulunabilen ortamda 200E sahibi çıkıp da 25 derse çok da garip olmaz
  • Kiymetini bilemedigim aractir
    Daha 90000 km idi
    Ne gunlerdi

• Km leri çok fazla olmasa parasını hak ediyor aslında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.