Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
16 Misafir (4 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.208.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha once paylaşıldı ve ilk sayfaya eklendi bu bilgiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Daha once paylaşıldı ve ilk sayfaya eklendi bu bilgiler.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukakman

quote:

Orijinalden alıntı: alfpar

quote:

quote:

C Serisine 136hp 320nm torklu motor eylülde gelecek, muhtemelen o zamana kadar benzinli satışından yeterli kota dolumunu sağlayacakları için yakın fiyatlar ile gelecektir dizel motorlu versiyon. Bu arada C180 benzinli satın almayı düşünenler var ise birlikte hareket edilebilir siparişler açılınca. Çok bir indirim olmasada %3 civarı birşeyler olabilir liste üzerinden toplu hareket edilirse diye düşünüyorum.

Evet birlikte haraket etmekte fayda var. Birde bu konsol piano black istemiyorum. Ahşap hoşuma gitmiyor. Bunun çaresi yokmudur

Sadece amg de mat siyah konsol bildigim kadariyla. Onun haricinde trim secenekleri mevcut ama konsol 3 secenekten ibaret

Önceki aracımda çok az bi alanda piano black vardı okadar dikkat etmeme rağmen çizik içindeydi. Bunda ise konsol komple piano black kaplanmış, parmak izi ve çizikten geçilmez herhalde. Ahşap harici başka alternatif yok anladığım kadarıyla. S60 ımda fırçalanmış alüminyum idi. Keşke böyle bir alternatif olasydı.

piano black dahil olmak üzere orta konsol parçalarına çizilmelere karşı özel bir kaplama yapıldığı bilgisi gelmiş. bu kaplamanın ne kadar başarılı olduğu zamanla ortaya çıkacaktır. birde piano black çok parmak izi gösteriyor. umarım buna da bir çare bulmuşlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwishh -- 2 Nisan 2014; 11:28:26 >

• W205 MERCEDES C-Class ANA KONU
  • Araç için 120 bin lira çok gibi görünüyor, bmw'nin 3.16 satışı fiyat farklarından sonra düştü.

Bu aracın başlangıcı 99 bin, avangart farkı da 3-4 bin olmalı.

Bizde ilk çıkana ilgi olduğundan araç biraz satacaktır ama türkiyede bu fiyatlardan istediği rakama ulaşılamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sChAdOw

Aynı motorlu A200'den daha ucuza satsınlar diyorsunuz yani
  • sürekli gelen zamlarla yeni gelecek olan 136lık dizel motor amg fiyatı 200 olur gibi.
  • amg paketli olana klasik mercedes izgarasi yaptirilamiyor mu acaba? bilen eden var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugway kullanıcısına yanıt
    Yaptiramazsin. Al exclusive paket amg yi ne yapican. Amg jantli siparis et olsun bitsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

C Serisine 136hp 320nm torklu motor eylülde gelecek, muhtemelen o zamana kadar benzinli satışından yeterli kota dolumunu sağlayacakları için yakın fiyatlar ile gelecektir dizel motorlu versiyon. Bu arada C180 benzinli satın almayı düşünenler var ise birlikte hareket edilebilir siparişler açılınca. Çok bir indirim olmasada %3 civarı birşeyler olabilir liste üzerinden toplu hareket edilirse diye düşünüyorum.

Evet birlikte haraket etmekte fayda var. Birde bu konsol piano black istemiyorum. Ahşap hoşuma gitmiyor. Bunun çaresi yokmudur

Sadece amg de mat siyah konsol bildigim kadariyla. Onun haricinde trim secenekleri mevcut ama konsol 3 secenekten ibaret

Önceki aracımda çok az bi alanda piano black vardı okadar dikkat etmeme rağmen çizik içindeydi. Bunda ise konsol komple piano black kaplanmış, parmak izi ve çizikten geçilmez herhalde. Ahşap harici başka alternatif yok anladığım kadarıyla. S60 ımda fırçalanmış alüminyum idi. Keşke böyle bir alternatif olasydı.

Sanırım piano black harici seçenek var,http://cserisi.com/yeni-c-serisi-ic-mekan/ 3.resime bakarsanız, kahverengi ahşap ve piano black ten farklı bir seçenek.

• Sanırım bahsettiğiniz amg pakette yer alan dekor. Eğer avantgarde pakette varsa bunu tercih edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Aynı motorlu A200'den daha ucuza satsınlar diyorsunuz yani

Yollarda 1.16 mı daha fazla yoksa A200 mü ?

Mercedes son çıkardığı araçlarda yanlış fiyat politikası izliyor. Önceki b kasası ilk çıktığında tonla görürdük, hani yeni b kasası ortalıkta yok.

Ben bu sene ötv indirimi geleceğini düşünüyorum, araç satışları dibe vurmuş durumda

• AMG PAKETTE AKILLI IŞIK SİSTEMİ STANDART OLSA ÇOK İYİ OLURDU.RESİMLERDE ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYO.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GURNAZ

AMG PAKETTE AKILLI IŞIK SİSTEMİ STANDART OLSA ÇOK İYİ OLURDU.RESİMLERDE ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYO.

bende amg de standart olur diyordum ancak yapılmadı.

amg deki led farların üzerine 3.800 TL civarında bir ek ödeme ile alınabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwishh -- 3 Nisan 2014; 9:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwishh

quote:

AMG PAKETTE AKILLI IŞIK SİSTEMİ STANDART OLSA ÇOK İYİ OLURDU.RESİMLERDE ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYO.

evet bende donanım listesinde ilk akıllı ışıkla cam tavana bakmıştım.akıllı ışık malesef standart değil.bayiler standart amg getirirler büyük ihtimal .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iwishh

quote:

evet bende donanım listesinde ilk akıllı ışıkla cam tavana bakmıştım.akıllı ışık malesef standart değil.bayiler standart amg getirirler büyük ihtimal .

Akıllı Işık sisteminin olmaması büyük eksiklik kullanışlılık ve güvenlik açısından en güzel donanımlardan biri, eskiden Fascination ve AMG'de standarttı. Resmen donanımı çalmışlar gizli zam yapmışlar

• quote:

Yollarda 1.16 mı daha fazla yoksa A200 mü ?

Mercedes son çıkardığı araçlarda yanlış fiyat politikası izliyor. Önceki b kasası ilk çıktığında tonla görürdük, hani yeni b kasası ortalıkta yok.

Ben bu sene ötv indirimi geleceğini düşünüyorum, araç satışları dibe vurmuş durumda

İlk olarak Mercedes zaten ucuz fiyatı ile araç satmaya çalışan bir marka değil.
    Hala marka algısı en üst seviyede olan araçlar satıyorlar ve fazla para istemeleri de doğal.

İkinci olarak da 1 serisi geçen sene 2732 tane, A serisi ise 4359 tane satılmıştır. Ekstra bilgi olarak A3 ise 4973 tane satılmış.
    Bu rakamlara bakınca fiyatlandırmada bir hata var gibi durmuyor.

Bu konu içerisinde daha fazla uzatmayalım bu muhabbeti (1 serisi vs A serisi) isterseniz, yeri burası değil.

B serisi zaten bizim ülkenin arabası değil, hiçbir marka bu segmentte iyi satış yakalayamıyor.
    Bmw ile Audi zaten girmiyor bu segmente.

C serisi fiyatı ise umarım beklediğiniz yerlere gelir, ama ben ihtimal vermiyorum.

Genel olarak bütün sektörlerde bir yavaşlama olacak, otomobile de yansıması doğal.
    Zaten projeksiyonlar bu şekilde yapılıyor.
    Hem satış adedi azalır hem de fiyatlar düşer ise, bambaşka bir ekonomi içine giriyoruz demektir.

iyi günler dilerim.

• Bu fiyatlar, 2012 aralıkta aldığım c180 amg paket sahibi olarak benim yüzümü güldürdü ne yalan söyleyeyim 151bin lira yeni amg paket. 2012 sonu kampanyası ile 104bin'e almıştım.

Böylece 2.elde makyajlı 7 ileri vitesli modellerin fiyatının artış göstereceği kesinleşmiş oldu.

Yeni yayınlanan liste fiyatlarından almayı düşünenlere de hayırlı olsun demek düşer bize. Tabi parası zaten çok olan için bir şey değişmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctcanbol

Bu fiyatlar, 2012 aralıkta aldığım c180 amg paket sahibi olarak benim yüzümü güldürdü ne yalan söyleyeyim 151bin lira yeni amg paket. 2012 sonu kampanyası ile 104bin'e almıştım.

Böylece 2.elde makyajlı 7 ileri vitesli modellerin fiyatının artış göstereceği kesinleşmiş oldu.

Yeni yayınlanan liste fiyatlarından almayı düşünenlere de hayırlı olsun demek düşer bize. Tabi parası zaten çok olan için bir şey değişmedi

W204 ile w205 arasinda platform (MRA), materyal (%40 aluminyum),azaltilmis turbolag, daha kaliteli ic mekan ve donanim fazlaligina ragmen bende gercek fiyatin avantgarde icin 125000tl amg icin 138-140000tl oldugu kanaatindeyim.

• alfpar A kullanıcısına yanıt
    Ben AMG için 140 bekliyordum. 151 uçuk olmuş.

Benim dikkatimi çeken donanım farkları ise style paket dahil geri görüş kamerası standart; fascination ve amgde keyless go, ön koltuk ısıtma ve garmin map pilot ön hazırlığı standart olurken, akıllı ışık sistemi opsiyonel olarak bırakılmış.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.