Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
182
Favori
1.209.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iwishh

C de hangi tip süspansiyon vardı söylediler mi? fotoğraflardan sanki Sportif Agility Control gibi gözüküyor.

Agility i denediniz mi? denediyseniz ne gibi bir değişiklik oluyor amortisörler üzerinde?

birde konforlu süspansiyonlu exclusive test aracı gelirse onuda test edip amg ile konfor ve yol tutuş farklarını değerlendirebilir misiniz.

Amg idi goruldugu uzere ikisindede sert susp vardi... Agility olayini cok farkini goremedim sadece sport plusa aldiginda cla ile hemen hemen ayni oluyo....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuc olarak sunu yaziyim 103000 tl ye aldigim arabami 115000 e satip en az 147000 olan (dr indirimi ile) c yi almammmmmmmm

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 19 Nisan 2014; 20:48:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

Bugun test surusu yaptim... Cektigim fotolarida gordumuz zaten... İzlenimlerim ; cla daha cekici ve daha atak bence bunu daha cok hissediyorsunuz. C daha tok az daha konforlu. Cok fark yok bence konfor acisindan... Ama c nin ici kesinlikle daha tatli... Cla'da cercevesiz kapilar bi ayri guzel.... Ayni yakiyorlar... C nin teknolojiler ozellikle head up displaya aşik oldum desem yeridir.... Saygilar
    quote:

Orijinalden alinti: medulla24

Bugun test surusu yaptim... Cektigim fotolarida gordumuz zaten... Izlenimlerim ; cla daha cekici ve daha atak bence bunu daha cok hissediyorsunuz. C daha tok az daha konforlu. Cok fark yok bence konfor acisindan... Ama c nin ici kesinlikle daha tatli... Cla'da cercevesiz kapilar bi ayri guzel.... Ayni yakiyorlar... C nin teknolojiler ozellikle head up displaya asik oldum desem yeridir.... Saygilar

C ile CLA arasinda konfor arasinda çok fark var, bu konuda size katilmiyorum, özellikle CLA'nin arka koltuklarinda bu durum çok daha net görülür, tavandaki basiklik, camlarin küçüklügü, bogucu atmosfer.

CLA'dan zaten konfor beklemekte çok anlamsiz, bu araç konfor degil, spor, performans, gösteris arabasi, aile arabasi degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 19 Nisan 2014; 20:49:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

quote:

Bugun test surusu yaptim... Cektigim fotolarida gordumuz zaten... Izlenimlerim ; cla daha cekici ve daha atak bence bunu daha cok hissediyorsunuz. C daha tok az daha konforlu. Cok fark yok bence konfor acisindan... Ama c nin ici kesinlikle daha tatli... Cla'da cercevesiz kapilar bi ayri guzel.... Ayni yakiyorlar... C nin teknolojiler ozellikle head up displaya asik oldum desem yeridir.... Saygilar

C ile CLA arasinda konfor arasinda çok fark var, bu konuda size katilmiyorum, özellikle CLA'nin arka koltuklarinda bu durum çok daha net görülür, tavandaki basiklik, camlarin küçüklügü, bogucu atmosfer.

CLA'dan zaten konfor beklemekte çok anlamsiz, bu araç konfor degil, spor, performans, gösteris arabasi, aile arabasi degil.

Dostum bu soylediklerinin tersi birsey soylemedim ki:)) bence bi daha okuyun. Susoansiyondan bahsettim.. Dedikleriniz tamamen dogru..

• quote:

Bugun test surusu yaptim... Cektigim fotolarida gordumuz zaten... İzlenimlerim ; cla daha cekici ve daha atak bence bunu daha cok hissediyorsunuz. C daha tok az daha konforlu. Cok fark yok bence konfor acisindan... Ama c nin ici kesinlikle daha tatli... Cla'da cercevesiz kapilar bi ayri guzel.... Ayni yakiyorlar... C nin teknolojiler ozellikle head up displaya aşik oldum desem yeridir.... Saygilar
    quote:

C daha tok az daha konforlu. Cok fark yok bence konfor acisindan...

Bu yorumdan konfor açisindan fark olmadigi gibi bir anlam çikiyor, süspansiyondan bahsettiginizi söyleyerek ekleme yapmaniz daha dogru anlasilmaniza neden olmasi açisindan iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 19 Nisan 2014; 22:10:44 >

• quote:

quote:

quote:

Dostum bu soylediklerinin tersi birsey soylemedim ki:)) bence bi daha okuyun. Susoansiyondan bahsettim.. Dedikleriniz tamamen dogru..

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 19 Nisan 2014; 22:10:19 >

• bu uzaktan ısıtıcının soğutma yetisi de var mı acaba? bilgisi olan var mı?
  • quote:

quote:

Bu yorumdan konfor açisindan fark olmadigi gibi bir anlam çikiyor, süspansiyondan bahsettiginizi söyleyerek ekleme yapmaniz daha dogru anlasilmaniza neden olmasi açisindan iyi oldu.

Evet onde oturanlarin konforunda pek fark yok c serisi azcik daha iyi sadece...

• verdiginiz bilgilere tesekkürler.

bu arada ayni motor ve agirliklarinin yaklasik ayni olmasina karsin CLA nin performans olarak C nin önünde olmasi gayet normal.

CLA önden çekis ve çift kavrama yari otomatik sanzuman.

C arkadan itis ve tam otomatik sanzuman.

bu sartlarda zaten CLA nin gücünü yola daha fazla aktarmasi gerekir.

her iki modelinde hitap ettigi kesimler farkli. C ile CLA arasinda geçisler, C ile E serisi arasindaki geçislerden daha az olur. son dönemde C müsterisi kasa eski ve yenisi gelecek diye bir miktar E ye kaydi veya beklemeye aldi.

ancak C müsterisi kolay kolay CLA ya kaymaz. CLA dan C ye çok kayacagini zannetmiyorum. amg C bile olsa 35 yas ve üstü olarak bakiyorum.

2 araçta farkli bir grup müsteri grubu için tasarlandi. bence basarilida oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwishh -- 19 Nisan 2014; 23:01:12 >
  • Avantgarde donanım listesinde "Servo destekli bagaj kapama" donanımı tam olarak nedir bilen varmı? Bagaj kapağındaki düğme ile kapak mı kapanacak yoksa başka bir özellik midir?
  • son zamlardan sonra e'den c'ye düştük ama bu gidişle c de alamayacağız bu fiyatlarla..

artık başka markalara bakacağız herhalde.. 150 bin tl çok ama çok fazla bir 1.6 l motorlu c serisi mb için bile!
  • selcukakman S kullanıcısına yanıt
    Evet bagajdaki bi tuşa basıyorsunuz ve kendiliginden kapanıyor , güzel ama opsiyon olması mantıksız duruyor.
  • Geçen yaz 140 bine E180 alınabiliyordu. Vay be. Euro kuru ve vergi zammı sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Evet bagajdaki bi tuşa basıyorsunuz ve kendiliginden kapanıyor , güzel ama opsiyon olması mantıksız duruyor.

Avantgarde donanım listesinde bu özellik gözüküyor. Eğer dediğiniz şekilde ise çok iyi büyük rahatlık olacaktır.

• quote:

quote:

quote:

Evet onde oturanlarin konforunda pek fark yok c serisi azcik daha iyi sadece...

Cla sahibi oldugunuzu bildigim icin yukarida yazdiginiz yorumlar bana pek objektif gelmedi

• Dün AMG modelini showroom da inceleme fırsatım oldu. Ancak test sürüşü yapamadım. Ön taraf oturma pozisyonu ve genişlik gayet iyiydi. Malzeme kalitesi ve görünüş beklediğime deydi dedirti. Ancak benim için konfor önemli. Sizce AMG donanım a ek olarak spor yerine konfor süspansiyon alsak nasıl olur.

• Arka koltuğa oturanlar bir şeyi fark etti mi acaba yoksa sadece ben mi fark ettim??? Arkada bacak desteği çok kısa. Oturma noktası tabure gibi, tam oturuşta bacağımın bir kısmı rahatsız edici şekilde açıkta kaldı. Bindiğim araba gerçek deriydi belki ondandır diyeceğim ama sanmam. Oturma kısmı küçük yapılmış sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir haftadır kafam çok karışıktı, aracı şimdi mi alayım sonra mı alayım kararını netleştirdim,

Şu anda fiyatlar çok şişik vaziyette, bu haftam zaten Mercedes ve Bmw bayilerinde geçti, çok bir yoğunluk yok, özellikle bugün çok daha azdı hareketlilik.

Sanırım yavaş yavaş etkisini göstermeye başlamış FİYATLARIN YÜKSEKLİĞİ, talebin azalacağı yönündeki düşüncelerim daha da kuvvetlendi.

Yıl sonuna kadar fiyatların düşmesini bekleyeceğim, ondan sonra da beklediğim düşüş gerçekleşirse Yeni Kasa C180'ini alacağım, olmazsa başka bir alternatifi değerlendireceğim.

Amg Paket bir aracın anahtar teslim fiyatının en fazla 135.000- 140.000 Tl olması lazım, şu andaki fiyatlar anahtar teslim fiyatıyla beraber 12.000-15.000 TL fazla.

• Yukarıda bir arkadaşında söylediği gibi dönem araç alma değil, satma zamanı, biz de bu yüzden isteklerimizi ve arzularımızı biraz öteledik.

Alacağım araç opsiyonları ile beraber 160.000 TL'ye yaklaşıyor, o yüzden şimdilik ertelemeye aldım, bu fiyatlara çıktığınızda karşınıza Bmw 5.20i, Mercedes E180 gibi seçenekler çıkıyor,

Bunların hepsini geçtim, 160.000 TL'ye aldığım bir araç olası bir fiyat düşüşünde çok ciddi zarar ettirecek, o yüzden beklemek en iyisi gibi, araç alma işi benim açımdan rafa kalmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.