Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
16 Misafir (4 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
182
Favori
1.209.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ctcanbol

Geçtiğimiz çarşamba günü de koluman Göztepe showroomunda C ve GLA lansmanı yapılmıştı. Davete gelebilenler önceki E ve CLA lansmanında olduğu gibi araçları bol bol mıncıkladı

Şimdi biz aracı bol bol mıncıklamışmı olduk yani evet heryerine baktım fakat cd çalarını bulamadım birtürlü :D
  • Arkadaşlar,

Bu öğleden sonra aracın Fascination ve Exclusive versiyonlarını, ismi lazım değil, bir bayiide detaylı olarak inceledim ve satış temsilcisi ile de samimi bir şekilde konuştuk; izlenim ve aldığım bilgiler şu şekilde:

1. Yeni serinin özellikle iç mekanı oldukça genişlemiş; ön ve arkı kapı içleri sanki yumurta formunda, içeri bir ferahlık getirmiş; ancak arka koltuk mesafesini detaylı bir şekilde incelememe rağmen malesef gerek diz mesafesi gerekse de kafa yüksekliği anlamında iddia edildiği kadar bir rahatlama görmedim. Aynı şekilde ön konsoldan vites topuzunun kaldırılması o bölümü çok rahatlatmış, diğer yandan lcd ekran beni açıkçası rahatsız etmedi, kullanırken bakmak lazım.

2. Cam tavanın şekli biraz değişmiş, ön kısım genişlemiş, arka bölüm daralmış. Ancak araç üzerinde anahtar olmadığı için açıp kapama imkanı olmadı.

3. Sürücü koltuğu sanki biraz daha geniş bir oturma tabanına sahip olmuş, ancak bunu ayrıca teyit etmek lazım. Yine anahtar olmadığı için aracın koltuğunu en aşağı indirip baş ile tavan arasındaki mesafeyi test etme imkanım olmadı.

4. Özellikle exclusive olan gerek içerinden, gerekse dışarıdan çok çekici bir görünüm sergiliyor. Ancak o modeli alıyorsanız bence fiyat farkını verip opak yerine metalik boyaya yönelmek daha doğru olacaktır.

Satış temsilcisi, yukarıda belirtildiği şekilde, henüz araç sipariş ekranın açılmadığını, kendisine MBT tarafından bildirilen 20 araçlık kotada bulunan araçlarda ise eksiklikler olduğunu ve bunları tamamlamak için uğraştığını söyledi. Ancak sipariş konusunda daha iyimser konuştu; Mayıs içerisinde sipariş verince Temmuz ayına teslim yapabileceğini belirtti.

• bence kuyruk olması çok iyi, belki bmw satışları da düşer de rekabet kızışır
  • mrt1112 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bu araç C serisi yani standart AMG alsanızda konforlu olur. ama daha konforlu olsun derseniz tabi ki konfor süspansiyon tercih etmelisiniz. kısacası yeni C nin konforu gerek sizi gerek babanızı mutlu eder. gelelim neden AMG sorunuzun cevabına.. sen aslında en başında verdin cevabı Tabi ki Görüntü için
  • Çin pazarı için üretilen C serisi Long

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU
  • Bu araba trafiğe cıktımı ? Bugun maslakta bir araba dikkatimi cekti S serisi sandim arkadan baktigimda C180 Exlusive oldugunu gordum. Acaba ben mi yanlis gordum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar ses sistemi meraklısı insan var (ben dahil) ama ne mercedes ne bmw 150 200 bin liralık arabalarda ek donanım içinde bile harman kardon bose veya burmester (sanırım yanlış yazdım) getirmeyi akıl edemiyor ve insanlar sırf ses sistemi ek donanımı için 2 3 ay sipariş araba bekliyor? niye, neden...
  • Ben bugün tekrar bayiye gittim elindeki araçları teklif etti ancak donanımları bana hitap etmedi. Haziran'da gelecek bir aracı konfügüre ederek anlaştık. Yarında kaporayı verecem. Fascination donanıma arka koltuk güvenlik paketi, karartılmış arka camlar, akıllı led ışık sistemi eklentim. Tek aklıma takılan araç beyaz gelecek metalik bir renk için fark ödemeye değermi? Ayrıca kadife paspas dedikleri ne? Bana beraber yaptığımız konfigürasyonun çıktısını verdi. Kasko için ise 2150 tl civarı fiyat verdiler, buna ne dersiniz? Bu arada ek fark ödemeden konforlu amortisör koydurdum, bu yol tutuşunuz çok etkilermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmi2253 -- 19 Nisan 2014; 1:46:39 >
  • Konforlu amortisör dediğiniz havalı süspansiyon mu? Ayrıca keşke az birşey verip adaptif farı da ekleseydiniz, daha da güzel olurdu, hayırlı uğurlu olsun.

• Aegeus A kullanıcısına yanıt
    Havali suspansiyonlar farkli. Arkadasin bahsettigi sey exclusive donanim ile gelen standart suspansiyon. Havali suspansiyonlar airmatic adli sistem. Ek ucretle aliniyor. Akilli ledler zaten adaptif far oluyor. Arkadas ekletmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 19 Nisan 2014; 8:19:53 >
  • rahmi2253 kullanıcısına yanıt
    Kadife paspas bilgimiz kadife iste. Paspaslar kumas oluyor normalde. Konforlu suspansiyon yol tutusu cok etkilemez. Limitlerde fark olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegeus

Konforlu amortisör dediğiniz havalı süspansiyon mu? Ayrıca keşke az birşey verip adaptif farı da ekleseydiniz, daha da güzel olurdu, hayırlı uğurlu olsun.

Dediğiniz aslında doğru akıllı led ışık sistemi adaptif far demek olsada. Daha ucuz olan ek paket Adaptif uzun far yardımcısını ekletmediğimi farkettim. Şimdi onuda ekletiyorum. İsteğim dışında eklenen kadife paspas ları çıkartıp ücretsiz normal paspas alacam. Onun yerinede gider kauçuk paspas alırım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

Ben bugün tekrar bayiye gittim elindeki araçları teklif etti ancak donanımları bana hitap etmedi. Haziran'da gelecek bir aracı konfügüre ederek anlaştık. Yarında kaporayı verecem. Fascination donanıma arka koltuk güvenlik paketi, karartılmış arka camlar, akıllı led ışık sistemi eklentim. Tek aklıma takılan araç beyaz gelecek metalik bir renk için fark ödemeye değermi? Ayrıca kadife paspas dedikleri ne? Bana beraber yaptığımız konfigürasyonun çıktısını verdi. Kasko için ise 2150 tl civarı fiyat verdiler, buna ne dersiniz? Bu arada ek fark ödemeden konforlu amortisör koydurdum, bu yol tutuşunuz çok etkilermi?

aracınız hayırlı olsun.

indirim veya ekstra hediye alabildiniz mi?
  • Sadece mesleki indirim (%2) aldım.

• İste guzel bir calisma
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• Beyazida guzel ama gumus ayri.

• 2.
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

Sadece mesleki indirim (%2) aldım.

cevabınıza teşekkürler.

belirttiğiniz şekilde şuan C serisi için sadece meslek indirimi opsiyonu tanınmış. satış danışmanlarında başka indirim yetkisi yokmuş. ileride belki indirim hakkı tanınabilir dendi. 5-6 aydan önce olmaz dendi. GLA dahil diğer modeller için ise indirim opsiyonu varmış.

bu arada birisi sormuştu. meslek indirimi kimlere diye. doktor, pilot, diş hekimi ve kuyumcu için varmış.
  • Bugun test surusu yaptim... Cektigim fotolarida gordumuz zaten... İzlenimlerim ; cla daha cekici ve daha atak bence bunu daha cok hissediyorsunuz. C daha tok az daha konforlu. Cok fark yok bence konfor acisindan... Ama c nin ici kesinlikle daha tatli... Cla'da cercevesiz kapilar bi ayri guzel.... Ayni yakiyorlar... C nin teknolojiler ozellikle head up displaya aşik oldum desem yeridir.... Saygilar

• C de hangi tip süspansiyon vardı söylediler mi? fotoğraflardan sanki Sportif Agility Control gibi gözüküyor.

Agility i denediniz mi? denediyseniz ne gibi bir değişiklik oluyor amortisörler üzerinde?

birde konforlu süspansiyonlu exclusive test aracı gelirse onuda test edip amg ile konfor ve yol tutuş farklarını değerlendirebilir misiniz.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.