Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
182
Favori
1.209.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koray.cano

Siparişler henüz açılmadı. Bir kaç bayii daha lansman yaparsa açılır diye düşünüyorum ama dün 3 tane ek kontejan aldık saniyesine satıldı onlarda
    (Nisan teslimatı). GLA için hazirana kadar kota açık şuanda Edition 1 bile 3 tane gelecek araçlar içinde. Şuan da samandıra lokasyonunda fascination var göztepe de amg paket var. Test arabaları içinde henüz plakaları çıkmadı.

bir bayi siparişler açıldığında ilk verilecek KONFİGÜRE EDİLMİŞ siparişlerin gelmesinin 2-3 ayı bulabileceğini söylendi. ilk siparişler için bu süre çok uzun ve mantıklı gelmedi. 1-1,5 ay daha mantıklı gibi duruyor sanki. bayiler mutlaka kendilerini sağlama almak için müşteriye belli bir süre üzerine ekleyerek söylüyorlardır herhalde.

bu 2-3 ay bekleme süresi doğrumudur hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK-66 -- 18 Nisan 2014; 12:17:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukakman

Siparişler açılmış. İlk gelen araçlardan birini almak nasip olmadı. Üretimdeki bir araç için opsiyon koydurdum. Ne zaman teslim alacağımız hala belli değil. Şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun. İlk gelen araçlardan biri alınsa bile en erken 20 Mayısta teslim edeceklermiş.

siparişiniz hayırlı olsun.

kendinizin konfigüre ettiği bir aracı mı sipariş verdiniz yoksa hazır donanımlı bir aracı mı?

araca opsiyon ekleyip çıkarabildiniz mi?
  • selcukakman S kullanıcısına yanıt
    Nisan ayına ithal olmuş 3 tane araç kotası geldi onlarda hemen satıldı. Bize sadece gelmiş olabilir biz çünkü 2 gün lansmanımızı yapmıştık. Ama onun harici halen tam net bi kota açılmadı .
  • Malesef cla 200 amg siparişi verdiğim bayi bile yeni c için 3 ay süre verdi ve hemen karar vermememiz durumunda bu tarihin daha uzayabileceğini söyledi , bilginize .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

quote:

Aşağı yukarı bütün mercedes bayiilerine gönderilen araçlar aynı diye düşünüyorum herkesde 4 tane var.

2 tane amg paket (İridyum gümüşü-Metalik elmas güüşü)

1 tane fascination Beyaz

1 tane exclusive siyah.

Ama şuan kafalar karışık müşterilerde içinde CD çalar bile yok diyorlar nasıl bir araba falan derdimizi anlatamıyoruz Türkiye paketli araçların gelmesi lazım acil :)

türkiye paketli nasıl oluyor hangi donanımlı.ve fiyatı nekadar oluyor.en düşük olan donanım varmıydı satıyormusunuz.

Mercedes-benz sitesine girince araç üstünde ne görüyorsanız onların gelmesi lazım. Ama şuan gelen almanya araçları bomboş aksesuar eksik gelmiş. 1-2 tane başka satış danışmanı arkadaşlarımla görüştüm onlarda araçlar 2-3 ay eksik aksesuarlı gelebilir diyorlar kesin bilgi değil tabi. Ama müşterilerim beni arıyor X firma benden temmuza sipariş yaptı kaparo aldı diyor öyle bir şey yok hikaye onlar şuan kimse özel sipariş alamaz! Şuan için beklemedeyiz ne olacak be bitecek kesin bi bilgi yok araçlar hakkında.

• quote:

quote:

quote:

Aşağı yukarı bütün mercedes bayiilerine gönderilen araçlar aynı diye düşünüyorum herkesde 4 tane var.

1 tane fascination Beyaz

1 tane exclusive siyah.

Ama şuan kafalar karışık müşterilerde içinde CD çalar bile yok diyorlar nasıl bir araba falan derdimizi anlatamıyoruz Türkiye paketli araçların gelmesi lazım acil :)

türkiye paketli nasıl oluyor hangi donanımlı.ve fiyatı nekadar oluyor.en düşük olan donanım varmıydı satıyormusunuz.

Mercedes-benz sitesine girince araç üstünde ne görüyorsanız onların gelmesi lazım. Ama şuan gelen almanya araçları bomboş aksesuar eksik gelmiş. 1-2 tane başka satış danışmanı arkadaşlarımla görüştüm onlarda araçlar 2-3 ay eksik aksesuarlı gelebilir diyorlar kesin bilgi değil tabi. Ama müşterilerim beni arıyor X firma benden temmuza sipariş yaptı kaparo aldı diyor öyle bir şey yok hikaye onlar şuan kimse özel sipariş alamaz! Şuan için beklemedeyiz ne olacak be bitecek kesin bi bilgi yok araçlar hakkında.

evet lansmandaki araclar tam bir rezalet , sanki aceleyle monte edilmişte gönderilmiş gibi , aracın içine binenler artık cd çalamayacağız galiba gibi yorumlar yapıyordular ve hiçbir satış temsilciside (yogunluktan olabilir) müşterileri bilgilendirmiyordu , neden böyle bir durumla karşılaştık anlayamasamda Mercedes seni seviyoruz

• quote:

quote:

quote:

1 tane fascination Beyaz

1 tane exclusive siyah.

teşekkürler

• Bugün araçları canlı olarak görme fırsatım oldu, gerçekten güzeller. Merak ettiğim bir konu var, hafızalı sürücü koltuğunu opsiyon olarak almazsak koltuklar elektrikli mi yoksa mekanik kollu mu olacaktır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Fiyatlar uçuk illada C alacam diyorsanız ve bayilerde tanıdığınız varsa benim gibi yapın test araçları 4000-5000 km ye gelince satılıyor üstelik bunlarda kdv %1 bilginiz olsun. Yani ikinci elde zarar etmeyecek bir fiyata alabilirsiniz bu şekilde.

İyi de hocam bunu fiyata yansıtmıyorlar ki ayrıca herkesin cayır cayır kullandığı ve çeşitli denemeler yaptığı bi aracı neden alayım ha eyer ciddi ciddi indirim olursa o zaman alınır.

• Aniil A kullanıcısına yanıt
    Ciddi indirim oluyor o yuzden yazdim zaten 3 sene once dizel e teklif ettiler o sekilde 4000 deydi. Ciddi fark vardi fakat yuksek mtv yuzunden almadim. Simdilik e200 le devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koray Bey anladığım kadarıyla Mercedes de çalışıyorsunuz. peki şimdi CLA200 alacak olsam kaç ay sonra ya gelir. 2013 deki kuyruk hale var mı? 2014 kotası ne durumda 2013de yanılmıyorsam 1800 araç gelmişti. kısacası hala araç yokluğu devam ediyor mu? Teşekkürler...
  • Aniil A kullanıcısına yanıt
    Şuan için Temmuz ayına 5 tane CLA180 CDİ AMG BEYAZ araçlarım kaldı bunlar son. Benzinli ile isterseniz değiştirebiliriz. Temmuz kotası da dolarsa Ağustos,Eylül kotası gelecektir.

Yani anlayacağınız kuyruk halen devam etmektedir.

Edit:Nisan Ayına an itibari ile ilave hemen teslim 3 tane CLA180 CDİ Beyaz araç gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksezginer -- 18 Nisan 2014; 14:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fk 1000

quote:

Orijinalden alıntı: selcukakman

Siparişler açılmış. İlk gelen araçlardan birini almak nasip olmadı. Üretimdeki bir araç için opsiyon koydurdum. Ne zaman teslim alacağımız hala belli değil. Şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun. İlk gelen araçlardan biri alınsa bile en erken 20 Mayısta teslim edeceklermiş.

siparişiniz hayırlı olsun.

kendinizin konfigüre ettiği bir aracı mı sipariş verdiniz yoksa hazır donanımlı bir aracı mı?

araca opsiyon ekleyip çıkarabildiniz mi?

Üretime girecek araca opsiyon koydurdum. Beyaz içi bej renk. Standart avantgarde donanım. Ekstra bişey ekletemedim. Artık üzerinde ekstra bişey gelirse mecbur alacaz :) Tahminim 3 aya yakın beklerim gibi geliyor. Şuan çok yoğunlar. Detaylı bilgiyi yakında öğrenirim.

• quote:

Şuan için Temmuz ayına 5 tane CLA180 CDİ AMG BEYAZ araçlarım kaldı bunlar son. Benzinli ile isterseniz değiştirebiliriz. Temmuz kotası da dolarsa Ağustos,Eylül kotası gelecektir.

Yani anlayacağınız kuyruk halen devam etmektedir.

Edit:Nisan Ayına an itibari ile ilave hemen teslim 3 tane CLA180 CDİ Beyaz araç gelmiştir.

Koray Bey daha önce de belirtmiştim yine sizin için yazayım. CLA180 CDİ bence alınacak araç değil. çünkü performansı oto vitesinde etkisiyle düşük. bu araç manuel olarak gelmeliydi. MBT nin bu noktada hatası var bence. ayrıca AMG paket ile almak daha büyük saçmalık olur. peki neden? aracın dış tasarımına bakacaksınız sanki 4kapı ferrari gibi ama birde gaza basacaksınız ki o da ne yanınızdan focus TDCİ ler mi linea multijetler mi dersiniz vızıl vızıl geçecek.

• selcukakman S kullanıcısına yanıt
    paylaşım için teşekkürler.
  • Biraz önce aracı inceledim 13 tanede 1 tane AMG kalmış sadece. Hepsinin satıldığını istediğim gibi bir aracın da ağustos gibi teslim alabileceğimi söyledi. Satışlardan çok memnun ankara Balgat çok memnun

• quote:

Orijinalden alıntı: smtkgz

Biraz önce aracı inceledim 13 tanede 1 tane AMG kalmış sadece. Hepsinin satıldığını istediğim gibi bir aracın da ağustos gibi teslim alabileceğimi söyledi. Satışlardan çok memnun ankara Balgat çok memnun

Arkadaşlar, bunlar yeni araçlar, illa ki satılacaktır, önemli olan aracın fiyatını önemsemeden aracı alan bu alıcı kitle eridikten sonra ki satışlar, bir iki ay böyle gider,

Önemli olan üç ay sonrasında gelecek olan talepler.
  • Davetiyeler geldi Bostancı Mengerlerde yarın tanıtım lansmanı var.

• Geçtiğimiz çarşamba günü de koluman Göztepe showroomunda C ve GLA lansmanı yapılmıştı. Davete gelebilenler önceki E ve CLA lansmanında olduğu gibi araçları bol bol mıncıkladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yeni c180 almayı düşünüyorum fakat kafamda birkaç soru işareti var.yeni c'lerde gelen araçlar sadece exclusive ve style pakette konforlu süspansiyon olarak geliyor ben ikisininde görünüşünü sevmiyorum yaşım genç olduğu için amg'nin görünüşü hoşuma gidiyor fakat ben ve babam biraz konfora takıntılıyız yani o kadar para veriyorsak araç konforlu olmalı diye düşünüyoruz. amg'yi konforlu süspansiyon alsam yine de jantlardan dolayı konfordan sıkıntı çeker miyiz ? ya da avantgarde pakete siparişle konforlu süspansiyon ve ek olarak cam tavan ekletelim diye düşündük anlattıklarımdan az da olsa beni anladığınızı düşünüyorum sizce ne yapmalıyız? bir de benim anlamadığım türkiyede c'lerde en fazla amg satılıyor yani ben Ankara'da yaşıyorum ve c'lerin çoğuna baktığımda hepsi amg'li bu insanlar o kadar para verip konforu biraz daha mı arka plana atıyorlar konfor daha mı önemsiz onlar için ya da herkesin bildiği benim amg'yle ilgili bilmediğim farklı şeyler mi var anlayamadım bunun sebebini?

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.