Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
182
Favori
1.209.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısaca aradaki farka "marka değeri" farkı diyoruz. Ama bayilerin(ya da distribütörün) aç gözlülüğünün de bunda payı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blade038 kullanıcısına yanıt
    inceledığım dıger paketlerın hıcbırınde bu ıkı parca yoktu.ısıtmalı koltuk ozellıgı de yok tu.anladığım kadarı ıle ılk partı araclarda bu ozellıkler olmayacak .
  • test sürüşleri başladı mı acaba;bilen var mı?
  • touchpad standard olarak gelecek. ilk gelen araçlarda, almanya'da üretimde problem olduğu için gelmemiş. Bu ilk gelen araçları referans almayın.
  • donniedarko kullanıcısına yanıt
    o zaman bir enteresanlık çıkmış oluyor, ilk gelen arabalarda olmaması kazık atmak gibi. Herhalde indirim vb düşünmüşlerdir araçlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinozkan

Bugün istanbul yolunda mercedes bayine uğradım, 2 adet c180 vardı , fiyatlarını bile bilmiyorlardı o kadar yeni koyulmuşlar,, biri amg paketdi diğerini hatırlamıyorum,, fotograflarda ki değiller amg paket bile bomboş, yukarıda fotografda bir arkadaşın daha dikkatini çekmiş, touchpad yok, radyo kontrolleri yok, kontrol ayar düğmeleri kapı üzerinde değil... Araba güzel ama bahsedilen fiyatların arabaları değil,, arkadaşlar dikkatinizi çekerim 1.6 arabalar bile ev fiyatına geliyor,, devlet vergi işini çok abarttı ama kimseden tık yok, herkes almaya devam ediyor,, arabalar aldıktan sonra hergün değer kaybediyor,, bence bu paraları arabaya bağlamak için ya çok zengin olmak gerek yada .... Artık siz kafanıza göre yorumlayın :)

Dostum çok güzel değinmişin,bunu aslında her bayi yeni bir kasa geldiğinde lansman fiyatları diyerek millete pompalar fakat bizim aç gözlü ve yeni kasa delisi milletimiz (ki buna bende dahilim 2010 C 180 mercedesimi anormal bir zararla sattım 2 sene sonra)bunu her zaman yer..Eskiden hepsi kan ağlardı hatta ben alırken bile abi inan bu arabada 250 Euro kazanıyoruz demişti gülsoydaki yetkili,şimdi sanıyorum o 250 Eurolar araç başına 2500 Eur.olduç

• smtkgz S kullanıcısına yanıt
    Yildiz olmasa A serisi bu kadar cok satmaz mesela. Amblem, satislara buyuk etki ediyor. Siz mantiksiz desenizde boyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 yılımda golf 5 cıktığında ilk gelen araclarda arka camlar manuel idi. Aynı durum bunda da olmus sanırım .
  • Her markada en çok satan model, en çok kar getiren model oluyor. Özellikle vw, mercedes, bmw gibi markalarda. Normalde kar marjını düşürüp çok satmak yerine bizim ülkede tersi oluyor. Bunun nedeni de biz tüketicileriz maalesef. Zaten bu fiyata aracı alıyorlar diyerek kar marjını düşürmüyorlar. Mercedes C serisi VW Golf bu örneklerden. İki şirkette de çalışan arkadaşlarım var ve distrübütör karlarını duyduğumda ağzım açık kalmıştı. Bazı modellerden % 7 kar ederken bazılarında %20 karlar var. Bunun üstüne bir de diğer artılar gelince fiyatlar böyle şişiyor işte.
  • arka farları bentley e benzeten bir tek ben miyim?
  • Cihazı inceledim. 177 tl fiyatı vardı baktığım aracın. Deri konsol ve gerçek deri koltuklar mevcuttu. Bir defa araba güzel , alınıp kullanılabilir ama ben bugün satın alacak olsam ,

Burmaster ses sistemi
    Keyless
    Hafıza koltuk
    Touchpad
    Metalik renk
    Adaptif süspansyon

Gibi donanımların olmasını isterim. Ama gördüğüm kadarı ile fastination veya amg pakete bu donanımlara birlikte 180 civarı bir rakam çıkıyor maalesef. Geçen yıl premium e180 alanlar gerçekten mükemmel bir alışveriş yapmışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim anladığım kadarı ile her bayiye 2 adet araba gelmiş bunlardan biri (genelde AMG olanı) test aracı. bayide gördüğüm araç fascination donanımdı ve fiyatı 160000 tl idi. satıcı bu aracın akıllı led sistemi gibi ekstraları olmakla beraber geri görüş kamerası 44 lt benzin deposu gibi eksikleri olduğunu söyledi. banada fotokopi broşür verdi bende bu broşürdeki fascination donanımın özelliklerini sizlerle paylaşmak istedim.
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• Türkiye'ye ilk etapta çok az kota verilmiş. Yani bir süre araç sıkıntısı olacak. Araç henüz çok yeni, donanımı, üretimi oturana kadar zaman geçecek.

Az sabır arkadaşlar :)
  • rahmi2253 kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk mesajinda tum donanimlarin ozellikleri ve fiyatlari mevcut

• Style paketinde standart geri gorus kamerasi ? Bi yanlislik olmasin.

Bu araba alinirsa sakinlik isteyenler exlusive spor isteyenler amg almali.

Su anda siparis verince baya bi uzak tarih veriyolar. 2015 yilinda alinir ve binilir.

• Bugün aracı Ankaradaki her iki bayide de uzun uzun inceledim,

Arkadaşlar, gelen araçlar sanırım test araçları, bu araçları satmayacaklar, tanıtım araçları, söylendiği gibi touchpad, cd çalar, geri görüş kamerası yok.

Avangartde donanımlı araç yok gelen araçlar arasında, Amg, Fascination ve Exclusive var.

Amg Paket bu araçta yine en çok tercih edilecek paket olacaktır her ne kadar ben tercih etmeyecek olsam da.

Exclusive biraz orta yaş ve üstüne hitap eden bir araç,ön panjur ve ızgaralar farklı, araçta bir ağır abi havası var, spor görünüm tercih edecek olanlar bu paketi tercih etmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

Style paketinde standart geri gorus kamerasi ? Bi yanlislik olmasin.

Bu araba alinirsa sakinlik isteyenler exlusive spor isteyenler amg almali.

Su anda siparis verince baya bi uzak tarih veriyolar. 2015 yilinda alinir ve binilir.

Size hangi tarihi söylediler acaba ?
  • Aracın kapılarında Mercedes tokluğu bulamadım, kapılar çok hafiflemiş, doğrusu çok hoşuma gitmedi bu durum, önceki kasanın kapıları daha tok duruyor, Mercedes kapısı olduğunu anlıyorsun, bu araçta kapılar çok hafif ve ince.

İç mekan kalitesine söylenecek fazla bir söz yok, kaliteli, kimsenin beğenmediği, benim de aynı fikirde olduğum tablet ekran resimlerdeki gibi kötü durmasa da bu araca daha iyi bir ekran yapılabilirdi, bunun dışında araçta pek kusur göremedim, güzel araç olmuş,

Fiyatlar herkesin kabul ettiği gibi şişmiş vaziyette, yıl sonuna doğru indirim olur mu diye düşünmeden edemiyor insan.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    orası kesin ben a serisine yazıldım ilk çıktığında sonra gidip v40 aldım. benim aracımdaki donanım da bir a alsaydım 10bin daha fazla ödüyecektim en az . şu ana kdar v40 satıp c almaya düşünüyordum ben bir merso hastayım ama şu an için beklemek en doğrusu gibi geliyor
  • Dün akşam Göztepe showroom da Yeni C serisinin lansmanını gerçekleştirdik. İlk gelen partide ki araçları bize almanya gönderdiği için touch pad yok geri görüş yok audio20 yok ama normal siparişlerde bu saydıklarımın hepsi olacaktır. Elimizde 4 araç vardır 2 si sergi 2 si test aracı olacaktır. Bu araçların donanımlarında sıkıntı olabillir takılmayın çok :)

Amg paketin üzerinde yazan 171.000.-TL lik fiyatlara çok aldanmayın.Türkiye paketi dışında olduğu için öyle bir fiyat çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.