Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
182
Favori
1.209.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün ankarada konya yolundaki kolumana gittim. görevli kadın ay sonunda geleceğini söyledi. bende üstelemedim.
  • 2 hafta önce araç fiyatları belli oldu, ayrıca konfigüre edebiliyorsunuz, bazı bayiler ellerine ulaşan araçları sergilemeye başlamış, bazı bayiler ellerine ulaşan araçları depolarında tutuyorlar, özellikle sergilemiyorlar (ben depoda gördüm bir bayide. sorana daha gelmedi diyorlar. bayiyi sormayın ismini verip arkadaşı kovdurmayayım. ) hâlâ siparişlerin 1 - 2 hafta sonra açılacağından, bazı bayiler ise mayıs ayının ilk haftasında açılabileceğinden bahsediyorlar. otohaber dergisi bu ayın 16. sında satışa sunulacağı iddasında.

bu kadar koordinasyonsuzluğu ve düzensizliği mercedes e yakıştıramadım açıkçası.

araçları dağıtırsın dersinki şu tarihte sergilemeye başlayın ve sipariş alın bu kadar basit. her bayide bilir ne olduğunu ne zaman olacağını. şimdi sergileyen bayi var depoda tutan bayi var. sipariş tarihi desen muamma.

mesela sergileyen bayiye gitsem, fiyatı herşeyi belli. tamam alıyorum bu aracı desem bana ne diyecekler? daha sipariş açılmadı. böyle birşey hangi markada var yahu?

bu durum yakışmadı mercedes marka imajına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwishh -- 14 Nisan 2014; 12:29:16 >

• Nabiz yoklayip fiyat konusunda firsatcilik yapilacagi gibi bir hissiyata kapildim bende.nisanda siparisleri alip, haziran teslimine kadar sebepsiz yere arac az talep cok diye 2 defa zam yapabilirler gibi.millet fazlasiyla bilincsiz ve heyecanli nede olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etiler showrooma yeni C serisi geldi mi acaba ?
  • Az once araci inceledim. Bayiler ayin 16 sindan once showroom a arac sokamiycakmis. Merkezden oyle soylenmis. Buradaki bayi bunu bilmeyerek araclari iceri koymus

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• bu arada gördüğüm araç exclusive idi. kapılar kitli olduğundan içini inceleyemedim.

belki beğenenler olur herkesin zevki kendine demekle beraber, exclusive deki bu jant tercihi bence çok kötü durmuş onu belirtmek istiyorum. aracı resmen sıradanlaştırmış.

zaten yanlış hatırlamıyorsam style ile exclusive de aynı gözüken jantı kullandılar. tek fark birisi 16 diğeri 17 jant. opsiyondan şöyle düzgün bir jant seçeyim deseniz exclusive nin fiyatı amg nin fiyatını geçiyor. araca exclusive diyip böyle bir jant tercih etmek bana çok yanlış geldi. yakında değiştirirler exclusivenin standart jantını.

avantgarde, fascination ve amg de standart sunulan jantların daha güzel olduğu düşüncesindeyim.
  • Şimdi şubeden 19 nisanda bütün showroomlarda görücüye çıkıcağını öğrendim.
  • C 180 tutulsa da biz de gidip ucuza 320 ied alsak

böyle dediğime bakmayın, araba gayet güzel ama bizde zaten c180 mevcut olduğundan yeni bir tat olsun diye de tercih ededeğim, bu sefer konfor ve plastik kalitesini ön planda tutmak yerine motor+şanzıman kombinini denemek istiyorum açıkçası. O yüzden de bu araç tutarsa bmw'nin de burnu sürter biraz da ikinci elde yüksek isteyenler de patlarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decodinho88 -- 14 Nisan 2014; 15:38:22 >
  • Araci inceledim. Detaylar linkte.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90550412&p=1#90550651

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 14 Nisan 2014; 15:59:07 >
  • merhaba aracı ınceleme fırsatım oldu fakat ınceledıgım araclarda resımde ısaretledıgım gıbı teyp ve kontrol kısmı yoktu.bılgısı olan arkadaslar yardımcı olabılır mı ?
  • c180
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: slymn.k79

merhaba aracı ınceleme fırsatım oldu fakat ınceledıgım araclarda resımde ısaretledıgım gıbı teyp ve kontrol kısmı yoktu.bılgısı olan arkadaslar yardımcı olabılır mı ?

Eklenmemis onlar ...

• opsiyon olarak mı satın alınıyor.konfıgıratorde standart olarak gelıyor.
  • slymn.k79 S kullanıcısına yanıt
    Hocam sanıyorum o comand online kontrol butonu.. yukardakide analog saat opsiyon olarak her ikisinide alabilirsiniz...
  • Bana c 180 in multimedia sistemi biraz agir , yavas geldi arkadaslar... Ses sisteminde baslar iyi ama tizler yetersiz bence....

• Arkadaşlar,

Yeni C serisinde 7G-Tronic plus otomatik şanzuman kullanılırken GLA da 7G-DCT otomatik şanzuman kullanılıyor.
    Nedenini yorumlayabilen var mı?? 7G-DCT nin (Çift kavrama olan) daha hızlı tepki verdiğini biliyorum. Yanılıyor da olabilirim.

• mazaik M kullanıcısına yanıt
    7G-Tronic daha iyi bir şanzıman. Çift kavrama olan kompakt modeller için geliştirildi. S-Serisinde bile 7G-Tronic var.
  • medulla24 kullanıcısına yanıt
    Dinlediğiniz standart ses sistemi miydi. Burmester ses sistemini çok merak ediyorum. O kadar fiyat farkına değecek bir şeyse o da düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

Bana c 180 in multimedia sistemi biraz agir , yavas geldi arkadaslar... Ses sisteminde baslar iyi ama tizler yetersiz bence....

Hocam yanılmıyorsam sizde cla200 vardı ne dersiniz cla satılıp yeni C alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aniil

quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

Bana c 180 in multimedia sistemi biraz agir , yavas geldi arkadaslar... Ses sisteminde baslar iyi ama tizler yetersiz bence....

Hocam yanılmıyorsam sizde cla200 vardı ne dersiniz cla satılıp yeni C alınır mı?

Dostum bu zamlar olmasaydi da almazdim cunku cla'nin cizimi hatlari bence daha genc ve modern.... Ha c'nin ozellikleri cok hos teknolojileri hos, kurmizi doseme cok tatl

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.