Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
182
Favori
1.209.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Barış26

Dinlediğiniz standart ses sistemi miydi. Burmester ses sistemini çok merak ediyorum. O kadar fiyat farkına değecek bir şeyse o da düşünülebilir.

Ewet standartdi...yeni c aliyo olsam burmester kesin koydururdummm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 tanesi hariç klasik mercedes çizgileri göremedim bu modellerde.

• Bence Yeni C serisi eskisi gibi genç nesile hitap etmiyor. Tamamen orta yaşa çekmiş hedef kitlesini. Keşke aynı teknoloji CLA'da da olsaydı D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

quote:

Dinlediğiniz standart ses sistemi miydi. Burmester ses sistemini çok merak ediyorum. O kadar fiyat farkına değecek bir şeyse o da düşünülebilir.

Standart ses sistemini kötü yaparken BMW'yi örnek almışlar heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

quote:

Standart ses sistemini kötü yaparken BMW'yi örnek almışlar heralde

Bmw ninki ses sistemi degil ki:)))))

• dün akşam eşime konfigüre ettiğim C serisin , iç mekan resimlerini gösterdim, resmen aşık oldu. hele aydınlatmalı gece fotoğraflarını görünce.

sonra, konfigüre ettiğim aracın fiyatını görünce 170,000 tl. Bütçemize göre araç baksana dieyerek azar işittim. ne yapalım bütçemiz en fazla A serisine yetiyor.

C'den sonrada A serisini beğenmiyor :)
  • fullflavor1977 F kullanıcısına yanıt
    Halinize cok acidim. O kadar fakirsiniz demek. Dalga mi geciyorsunuz siz. Butcemiz buna yetiyor dediginiz araba ideal dolulukta 100 bin liraya satiliyor. Butceni sevsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Halinize cok acidim. O kadar fakirsiniz demek. Dalga mi geciyorsunuz siz. Butcemiz buna yetiyor dediginiz araba ideal dolulukta 100 bin liraya satiliyor. Butceni sevsinler.

c sınıfına yetiyor ama d sınıfına baktık.
  • Ben de C düşünüyorum.. Fakat fiyatlar yüksek geldi..

Aynı fiyata üst segment 5 serisi alınıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymn.k79

merhaba aracı ınceleme fırsatım oldu fakat ınceledıgım araclarda resımde ısaretledıgım gıbı teyp ve kontrol kısmı yoktu.bılgısı olan arkadaslar yardımcı olabılır mı ?
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

böyle bişey olması ilgin. teyp ve kontrol kısmı tum donanımlarda standart geliyor. fotograf çekdiyseniz koyabilir misiniz. yanlış hatırlıyorda olabilirsiniz

edit: az önce bir arkadaşın incelemesini inceledim. gerçektende teşhir araçlarında olmadığını gördüm. yani şu kadar söyleyeyim bu iki parça, ozelikle o touchpad olmayan bir araca 170 bin tl para istemeleri kufur gibi geldi bana. bu ilk araçları alacak kişilere yazık olacak.

bu nedir ya berbat olmuş iç mekan

birde ısıtmalı koltuğu 20cd multimedia çıkarıp garmini çıkarıp aynı parayı istemeleri nedir. inanın bunlar milleti salak sanıyor. o touch pad ve multimedia sistemi olmadan 1 lira vermem bu araca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade038 -- 15 Nisan 2014; 19:48:42 >

• blade038 kullanıcısına yanıt
    Yuhh!!

160.000 tle 520 alırım.. Bu ne saçmalık!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün istanbul yolunda mercedes bayine uğradım, 2 adet c180 vardı , fiyatlarını bile bilmiyorlardı o kadar yeni koyulmuşlar,, biri amg paketdi diğerini hatırlamıyorum,, fotograflarda ki değiller amg paket bile bomboş, yukarıda fotografda bir arkadaşın daha dikkatini çekmiş, touchpad yok, radyo kontrolleri yok, kontrol ayar düğmeleri kapı üzerinde değil... Araba güzel ama bahsedilen fiyatların arabaları değil,, arkadaşlar dikkatinizi çekerim 1.6 arabalar bile ev fiyatına geliyor,, devlet vergi işini çok abarttı ama kimseden tık yok, herkes almaya devam ediyor,, arabalar aldıktan sonra hergün değer kaybediyor,, bence bu paraları arabaya bağlamak için ya çok zengin olmak gerek yada .... Artık siz kafanıza göre yorumlayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: slymn.k79

merhaba aracı ınceleme fırsatım oldu fakat ınceledıgım araclarda resımde ısaretledıgım gıbı teyp ve kontrol kısmı yoktu.bılgısı olan arkadaslar yardımcı olabılır mı ?

Bütün hevesim kaçtı. Konfigiratörde touchpad var gözüküyor ama gelen araçlarda yok. Ve üstelik fiyatlar enaz 10k pahalı. Modernline 3 serisine gönlüm kaymaya başladı. Bu nasıl bir satış politikası anlam veremiyorum.

• volvo gibi fiyatları makul sınırlara çekmeleri gerek...

volvo da 2.0 motor 213hp v40 cc Advance = 144bin
    -----------------------------------------------------------------
    bmw 2.0 motor 184bg 2.20d (BOM BOŞ)= 153bin
    mercedes 1.6 motor 156bg gla200 amg (boş sayılır)=130bin
    mercedes 1,6 motor 156bg C180 amg (boş sayılır)=150bin

Bu volvo'nun fiyatı neden 2.0 motor ve donanımlı olmasına rağmen rakiplerinden düşük ???
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Cunku kaputunda pervane ve yildiz yok. Volvo ancak ucuzluguyla ve guvenligiyle ön plana cikabilir.

• quote:

Cunku kaputunda pervane ve yildiz yok. Volvo ancak ucuzluguyla ve guvenligiyle ön plana cikabilir.

Yani pahalı olmasının sebebi vergi felan değil türkiyeye getirenlerin Aç gözlülüğü yüzünden fazla fiyat vermeleri?
  • quote:

pardon ama böğle bir mantık olamaz yıldız yok ççok komik gerçekten
  • quote:

Sizin paylaşımlarınızı beğenerek takip ediyorum ama bu bakış açısı bana biraz fazla fanatik geldi. Elbette mercedes bi adım öndedir ama zannettiğiniz kadar ciddi farklar yok.

• bazı arkadaşlar akaryakıtta olduğu gibi araç satışlarında tavan fiyat uygulaması istiyor herhalde.

arz talep meselesi isteyen istediği fiyatı koyar. satıyor mu siz ona bakın.

sizin mantıktan gidersek Bentley in baya bir fiyatlarını aşağıya çekmesi lazım.

ayrıca bu fiyatlandırma aracın donanımına, sunduklarına, kullanım maliyetine gelirse, çıkar bir renault latitude sahibi bu volvo S60 sunduklarına göre çok pahallı fiyatını aşağıya çekmesi lazım der. bu kıyaslamaların sonu yok.

her aracın kendi çapında gideri vardır. bunuda en iyi onu satanlar bilir ve ona göre fiyatlandırır.
  • blade038 kullanıcısına yanıt
    Ben baştan beri hep paylaşılan, gerek Mercedes Türkiye gerek global olsun, en dolu paketli c serisi resimleri olduğunu ve gelecek araçlarla bunları kıyasladığımızda hayal kırıklığı yaratabileceğini savunmuştum. 171 bin fiyat çekilen aracın donanım seviyesi tam bir komedi olmuş. İlk partiyi bildiğin bu olaylardan fazla anlamayan kişilere ittirmeye çalışacaklar. Yazık günah o paraya. 3-4 ay sonra o araçtan daha dolusunu o paraya alacak olanlar olacak.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.