< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 31 Ağustos 2024; 17:22:57 > |
W206 MERCEDES C SERİSİ ANA KONU (C200 4matic, C200, C43) (6. sayfa)
-
-
Merhaba.
245/40/18 olan arka lastikler yerine 255/40/18 takılabilir mi?
Boşa çıkan lastiklerim var ve arkadaşımın c serisi arabasına takabilir miyiz diye araştırıyorum. -
Fark %1.21 olacağı için olabilir gibi görünüyor... aracın arkası yaklaşık 0.8cm yükselir çap farkından dolayı. -
Merhaba,
Yanıt için teşekkürler.
Dün yetkili servisten de görüş aldık. Çap ve çevre arttığı için sensörlerin okuduğu değerlerde hata oluşacağını, yanlış devir/hız hesaplamalarının da şanzıman vs. sorunlar çıkarabildiğini söylediler. Daha önce benzer sorun yaşayan bir örnekten bahsettiler. Şimdilik takmamaya karar verdik.
Bu arada özellikle 4x4 olanlarda sensör okumaları çok daha önemliymiş. 4 tekerin çekiş kontrolü vs. bu sensör okumalarından besleniyormuş.
-
servisin dediği doğdudur büyük ihtimalle çünkü lastiğin çapı değişeceği için hız okumaları da değişecektir. yukarıda verilen oran (%1.2) genel hatlarıyla kabul edilen bir oran olan %3'ün altında olması nedeniyle olabilir demiştim. ama işin içine sensör, 4 çeker vs girince olay değişiyor doğal olarak. bu arada verdiğiniz bilgi iyi oldu ileride ban da lazım olabilir.
-
Biz de %3 varsayımından yola çıkarak araştırmaya başladık aslında. Servis konuyu netleştirdi. :)
-
Kelepir sıfır almanın yolu nedir -
Erdal, bu işlerin piri sensin. Bize mi soruyorsun? -
Tüm bayiler aynı fiyat diye anlaşmış gözüküyor
Bayi kırdırmanın güncel bi yolu var mı ?
Yakın zamanda sıfır alanlar bilebilir
BMW de bunlardan öğrenmiş o da aynısını diyor %8 + %1
Audi kaldı bayi kırdırması yapabildiğim -
Merhaba, evet Bmw de böyle bir indirim var. %8 ve %1 . Sanırım %1 de meslek indirimi ?
Mercedes de belli bir indirim oranı var mı ?
-
W206 rölantide titreme sorunu kronik mi ?
Nelerden kaynaklanıyor olabilir ? -
Rölantide titreşim sorunu duydunuz mu ? -
Netice ne oldu ?
Motor soğuk sembolü bence sorun yok -
Erdal, mb mi aldın ne oldu? Seni mb forumlarında görür oldum son zamanlarda... -
Her masada varız
Burda MB’den anlayan az -
Araba henüz 10binde. Birden bire yolda ön taraftan trim sesi gelmeye başladı. Hızlı yavaş düz yol kasis fark etmiyor hep geliyor ama kasiste veya bozuk yolda daha çok. Ön kadran ile direksiyon arasındaki bir yerden geliyor. Neden olabilir?
Ayrıca aracın sağ kapısı boyandı küçik bir sürtmeden dolayı. Teslim aldığımızdan beri aracın içinde inanılmaz bir yapıştırıcı (bali) kokusu var. Daha önce de boyanan aracım oldu böyle bir koku almamıştım. -
tarcanlar yolu gözüktü
-
2. El W206 alınır -
Sayın Dostlar
W206 alan satan Burmester Orjinal mi yetkili servis ve ekspertize sorsun göstersin
Tarcanlar’a kapı döşemesinin soyulup soyulmadığını sorunuz.
Çakma ışıklı kapak taktıranlar zaten bellidir. Bu arabaların tesisatı oynanmıştır.
Orjinal görünümlü kapak olanlardan da şüphelenip teklif formu istenilmelidir.
Çakma burmester ile sanayide oynanmış arabalara karşı uyanık olunmalıdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X