Şimdi Ara

W206 MERCEDES C SERİSİ ANA KONU (C200 4matic, C200, C43) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
18
Favori
18.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arabam 2 haftalik 3 bin km oldu simdilik cok mennunum ne trim sesi nede diger hatalar ve sikayetleri yasadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • falterubbix kullanıcısına yanıt

Aracımı satıp GLC 180 e geçtim ben bu arada.

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt

TRİM sesi filan yok

• ozib78 O kullanıcısına yanıt

w205 couple mi aldınız w206 satıp?

• falterubbix kullanıcısına yanıt

Hayır yeni GLC 180 aldım

• ozib78 O kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam neden beni etkiletlediğinizi anlayamadım sadece  

• Aracım 2023 model, sağa sinyal verildiğinde aynı zamanda selektör, uzun kısa vb yapıyor.
    Benzer sorunla karşılaşan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gurcan_Kaan kullanıcısına yanıt

Şirket araçlarında benzer bir durum yaşamıştım. Sinyal kolunun geometrisi ile alakalı sanırım, (hangi yöne olduğunu hatırlamasam da) sinyal verirken yanlışlıkla selektör de yaptırıyordum sürekli. Sinyal kolunu ilgili yöne çekerken aynı anda yanlışlıkla az da olsa yukarı da çektirdiğimi (mekanik olarak) farkettim. Araç Egea idi. Dediğim gibi kolun duruşuyla ve direksiyon üzerindeki parmaklarımın konumuyla alakalı olduğunu düşünüyorum.

• aycakir A kullanıcısına yanıt
    Sinyal verdikten sonra, sinyal koluna dokunmasan da ara ara selektör yapıyor. Kolda bir gevşeklik veya fiziki bir deformasyon yok.
    Beyin ile ilgili bir konuymuş, servis fabrikadan sipariş verdi, geldiğinde çağrılarak garantiden değiştirilecekmiş.
    Servis danışmanı farklı bir araçta da görüldüğünü ifade etti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba, seneler sonra foruma tekrardan dönmeme sebep olan konuyu açan arkadaşa özellikle teşekkür etmek isterim.

3-4 gün önce ikinci el olarak w206 Avantgarde almak nasip oldu. Dolu bir araç değil. Aracın Hybrid +23BG verme özelliğini tam anlayamadım detaylı bilen varsa anlatırsa çok sevinirim.

Aracımda Burmester sistemi yok o yüzden ses sistemi istiyor. Plug&Play Rainbow marka set gördüm 1-2 yerde kullanan bilen var mı veya başka tavsiye edeceğiniz sistemler var mıdır? Orjinal Burmester fiyatı çok yüksek diye biliyorum.

Birde İstanbul Anadolu yakasında hangi yetkili servisi tavsiye ediyorsunuz arkadaşlar.

• Arkadaşlar aracımın sol arka camında şöyle bir sıkıntı yaşıyorum; Sol arka camı 2. kademede kapatmaya çalıştığımda en üstte kadar gelip kapanıyor sonra ortaya kadar geri açılıyor. Mecbur 1.kademede manuel olarak yavaş yavaş kapatıyorum en üstte getirirsem yanlışlıkla tekrar ortaya kadar iniyor cam. Buna benzer bir olay yaşayan oldu mu ?

• kaanyilmaz1 K kullanıcısına yanıt

Cam orada birşey algılıyor ve Güvenlik nedeniyle geri aciliyor olabilir. Fitiller temiz mi bir kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.