Şimdi Ara

W209 Clk 240 veya Clk 320 tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2002-2003 W209 Clk 240 ve Clk 320 marka araçlar hakkında mümkünse özellikle kullanıcılarından ve bilgi sahibi olanlardan artıları, eksileri, yakıt tüketimleri, bakımları, uzun yol konforları ve dayanıklılık gibi konularda güncel bilgiler rica ediyorum. İki aracı birbiriyle karşılaştırmadan ayrı olarak değerlendirirseniz sevinirim. Günlük zorunlu kullanımdan ziyade haftada 3-4 gün İstanbul içi keyfi kullanım ve şehirlerarası uzun yol gezileri için düşünülmektedir, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ?
  • Merhabalar.

Kuzenim kullanıyor CLK 320. Çok memnun, konfor bakımından. Yakıt tüketimi hakkında bir şey diyemeyeceğim. Ancak büyük motorlar diğerlerine göre az yaktığı kanaatindeyim. :)
  • Bu tarz araçların şehiriçi trafikte motor hacminden dolayı pek ekonomik olmasalar da uzun yolda kasanın daha rahat ilerlemesinden dolayı şehiriçine oranla daha ekonomik olmaları düşüncenize katılıyorum. Cevabınız için de teşekkür ederim.
  • İstanbul gibi bir trafiğe sahip olan bir şehirde yaşıyorsanız biraz sıkıntı :)
  • Clk 240 veya 320'nin Yakıt tüketiminin İstanbul trafiğinde 100 km'de ortalama 14-15 litre civarlarında olacağını tahmin ediyorum, günlük zorunluluktan kullanılmayacağı için yakıt durumu bir nebze idare edilebilir (her ne kadar benzin fiyatları acımasızca artsa da), peki bahsettiğim diğer konularda yardımcı olabilir misiniz?
  • Arabaya çok hâkim olmadığım için, sadece gözle görülür kısımları söyleyebilirim. Bu konuda çok titiz olmalısınız. W211 E350 aldım, ancak bu istediğim aracı seç seç, ara ara bulamıyordum. Tam 2 senemi aldı, şimdi şükürler olsun ki aldık. Acele etmeyin, Türkiye'de sayıları çok az bildiğim kadarıyla CLK'ların. Ancak bakmaya değer. Uzun yolda ve şehiriçinde çok konfor göreceksiniz. Emmioğlu araca bakmayı sevmez. Bozulmadan bozulmaya baktırıyor sadece. Arabanın altına 2-3 senedir kullanıyor hiç dokunulmadı. Sadece yağ ve diğer değişmesi gereken şeyleri değiştiriyor o kadar. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MERCEDES S 320
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 21 senedir araç kullanırım; çok yüksek motor hacimli amerikan suv'larından üst sınıf alman sedanlara kadar geniş yelpazede araçlar kullandım, öncelikli tercihim konfor olduğu için 4 kişilik spor araçlar arasından nispeten geniş ve 4 camı da açılabilir olmasından dolayı ferah olan w209 clk'yı düşünüyorum, clk'nın sorunsuzluğuyla ilgili verdiğiniz örnek için de teşekkür ederim :) Size de hayırlı olsun aracınızı güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaşkanV8 -- 30 Aralık 2016; 0:52:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.