Şimdi Ara

W213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONU (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.413
Cevap
44
Favori
133.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    122 hp dizel kullanmazlar E de. En asagi 136 olur. Gerci yeni 2.0 dizel 150 hp den basliyor belli olmaz.
  • 232 hp 2.0 litre Dizeli en iyisi olur aslında. Ama 160 dci motor ilerleyen dönem gelirse 2.0 litreyi baltalar.

Yine de mümkün mertebe güçlü olması tercih sebebi.

Şu an 525d nin 250-300 aralığında satıldığını göz önüne aldığımızda , bu Aracın da 270 li rakamlarda olması muhtemel.

1.6 Dizeli ise 200 TL Lerin Başlarında fiyatlanır diye tahmin ediyorum.

Benzinli 1.6 ise 200 bandının altında olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

232 hp 2.0 litre Dizeli en iyisi olur aslında. Ama 160 dci motor ilerleyen dönem gelirse 2.0 litreyi baltalar.

Şu an 525d nin 250-300 aralığında satıldığını göz önüne aldığımızda , bu Aracın da 270 li rakamlarda olması muhtemel.

İç mekanda resital sunuyor resmen araba. İç-dış dengesinin en iyi sağlandığı E serisi olacak muhtemelen W213..
  • quote:

232 hp 2.0 litre Dizeli en iyisi olur aslında. Ama 160 dci motor ilerleyen dönem gelirse 2.0 litreyi baltalar.

arkadaşlar iç tanıtım videolarında aşağıda paylaştığım linkte 1:34 te görünen resim yeni e serisinin önü değil mi

https://www.youtube.com/watch?v=yQU3jqaJDAg&feature=youtu.be

• bufujamal kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istblacken

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

quote:

Orijinalden alıntı: Laji

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

http://www.emercedesbenz.com/autos/mercedes-benz/e-class/near-production-e-class-w213-prototype-photos/

anladığım kadaruyla mercedes artık renault motorunu bırakıp .kendi ürettiği 1.6 dizel motoru artık mercedes e serisine uygulayacakmış.diğer modellerede uygular mutlaka bence

Motor gücü hakkında bilgi var mı?

o daha belli değil.bakalım nasıl olcak.

1.6 litre dizel 122 beygir deniyor iki kaynakta... Reno'dan 1.6 litre 160 beygir dizeli alsalar daha iyiydi.
    https://www.carwow.co.uk/news/New-Mercedes-E-Class-price-specs-and-release-date-1882
    http://www.carmagazine.co.uk/spy-shots/mercedes-benz/mercedes-e-class-2016-spied-straight-sixes-are-back/

bilgi için teşekkürler

• Dehset-ül vahset bir arac geliyor.
    S serisi satislarini bile etkileyebilir.

BMW nasil cevap verecek merakla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

Dehset-ül vahset bir arac geliyor.

Bmw nin cevabı aslında yaklaşık olarak belli. Onlar da yeni 7 serisinin yavrusunu yapacaklar muhtemelen.

Frankfurt otomobil fuarında incelemiştim yeni 7 serisini. O da güzel , o da dijital ekranlı kaliteli bir araba. Muhtemelen bundan aşağı kalmaz da yine de Mercedes in verdiği hissiyat ayrı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: individual

Dehset-ül vahset bir arac geliyor.

Bmw nin cevabı aslında yaklaşık olarak belli. Onlar da yeni 7 serisinin yavrusunu yapacaklar muhtemelen.

Frankfurt otomobil fuarında incelemiştim yeni 7 serisini. O da güzel , o da dijital ekranlı kaliteli bir araba. Muhtemelen bundan aşağı kalmaz da yine de Mercedes in verdiği hissiyat ayrı.

Alıntıları Göster
    Kamuflaj yok gibi bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 11 Aralık 2015; 14:02:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Kamuflaj yok gibi bişey.

Alıntıları Göster
    artık iyice belli oldu arkada tanıtım sırasında yeni e serisinin fotoğrafları
    W213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONUW213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

artık iyice belli oldu arkada tanıtım sırasında yeni e serisinin fotoğrafları
    W213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONUW213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONU

Alıntıları Göster
    şaşırdık mı hayır. Keşke farklı bir şey gelseydi.

• quote:

şaşırdık mı hayır. Keşke farklı bir şey gelseydi.

Alıntıları Göster
    18 ocakta siparişe açılıyor, 16 nisanda bayilerde(Almanya).
  • quote:

18 ocakta siparişe açılıyor, 16 nisanda bayilerde(Almanya).

Alıntıları Göster
    cok fazla ekran cok fazla ışık.
    eski kasa daha güzelmiydi ne...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BVY

cok fazla ekran cok fazla ışık.
    eski kasa daha güzelmiydi ne...

Alıntıları Göster
    alamayacak olmak üzücü
  • Ben ön yüzünü w211 ve w212 den çok daha fazla beğendim. Özellikle Ferrari vari amg tampon beni benden aldı muhteşem tamamlayıcı olmuş. Ama arka stoplara hiç dokunmayacaklardi ya da daha özgün bi şekilde yapsalardı keşke. İç mekanda kusur görmek zaten mümkün değil. Kısacası araç bomba olmuş çıtayı çok fazla yükseltti mercedes.
  • Cok guzel gorunuyor.
  • C nin büyüğü değil de S in küçüğü olması güzel olmuş..

Maybach versiyonu olur mu acaba
  • Laji L kullanıcısına yanıt
    Olacak. Testleri bile yapiliyor suan.
  • Güzelim E serisini ne hale getirdiler şuanki kasa bundan çok çok daha iyi bence.Mercedes dediğinde helede E serisi ise biraz köşeli ağır hatları olur hep böyle olmuştur.Eski Jaguar larda kullanılan şu demode kavisli yan hat çizgisi bütün Mercedes modellerini sardı.Güzel filan değil arabanın ağır başlılığını alıyor tamamen basitleştiriyor ve küçülmüş hissiyatı veriyor.Mercedesin bir klasik arka stop tasarımı vardır tanımayan bilmeyen yoktur o stopları yokolmuş gitmiş.İç tasarım desen S class ın E ye uyarlanmış hali ve her tarafı yuvarlak yada oval hatlar sarmış ben hiç sevemedim S classtada yeni E serisinde de.Araba dashboard u bildiğin gibi olmalı opera salonu değilki aşırı süslü ve sanatsal olsun.Yeni Bmw 5 serisi öyle bir gelecekki akılları başlardan alacak muhtemelen.1995 te yaptığı gibi yılın otomobili bile seçilmesi işten değil.Heleki motor şanzıman seçenekleri yine hayran bırakacaktır kendine kesin.Bmw 5 serisi teknoloji kalite ve sürüş özellikleriyle kolay kolay bu sınıfta meydanı boş bırakmaz..

• engineeer E kullanıcısına yanıt
    5 serisi 7 serisiyle ayni ic kabinle gelecek. E kadar iddali olacagini sanmiyorum. 7 nin kabini kotu bence.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.