Şimdi Ara

W213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONU (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.413
Cevap
44
Favori
133.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 motor gelmezse mevcut E 180'ler altın yerine geçecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 gelecek ama benzinli olarak. Dizel sallantida.

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Mengenler showroomlar için aracı şubat sonu mart ayı içerisi gibi getirecekmiş ..fiyatda düşü olacaktır 2.0 dizel geleceği için 1.6 dizel buyuk ihtimal ile geleceği söyleniyor .almanyada siparişleri teslim etmeye başlamışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: grgl92

Mengenler showroomlar için aracı şubat sonu mart ayı içerisi gibi getirecekmiş ..fiyatda düşü olacaktır 2.0 dizel geleceği için 1.6 dizel buyuk ihtimal ile geleceği söyleniyor .almanyada siparişleri teslim etmeye başlamışlar

Has Otodan alacağız biz eğer hoşumuza giderse araç.Neyse gelsin bir bakalım.
    Mart (sonu da olabilir) gibi showrooma girecek..ancak ilk almak isteyenlerden olursan o zaman görmeden sipariş vermek gerekebilir malesef..gerçi görmeye gerek var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Neden has oto..sakıncası yoksa sorabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasak100 Y kullanıcısına yanıt
    Sahibi tanidik

Gormeden almak istemiyoruz acikcasi,suan 5.20d kullaniyoruz zaten.Bu araci satip daha dusuk kmli 5.20d ye gececegiz yakin zamanda.E geldikten sonra bakariz hatta yeni alacagimiz 5 hosumuza giderse yeni cikacak 5 kasayi bekleyebilirizde.İkisini gorup sifir arac almak daha mantikli sanki.

• yasak100 Y kullanıcısına yanıt
    nisanda avrupa şovrumlarına geliyor. bize gelmesi mayıstan once olmaz.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Avrupada Arac ocak sonu gibi siparise acildi .mart basi teslimat yaziyor ve tanidigim sormus mart gibi teslim edilecegini soylenmis

• Bence Türkiye'de 1.6 olması ihtiyaç bir durum şahsen devlete vergi vermektense donanıma para vermeyi tercih ederim babama da öyle söyledim inşallah nasip olursa almayı düşünüyoruz daha doğrusu karar verdik.

• grgl92 G kullanıcısına yanıt
    Mercedesin resmi sitesinde nisan yaziyor. Bayiler bir halt bilmez.

In April, the world’s most intelligent business saloon will be on the market in Europe.

• Ilk partiler trenlere yuklenmis

Mercedes resmi site de yaziyor ..nisan ayinda teslim olacak yaziyor avrupa ulkeleri icin

The new E-Class, the new SLC and the enhanced SL are available to order now, with deliveries commencing in April. As the world's most forward-looking production car, the E-Class sets new standards.

Araclarin teslimat fotolari zaten burdada paylasilmisti ...Almanyada mart sonu gibi teslimat gunu veriyolarmis
    Subat sonuna dogru turkiye de ki motor secrnekleri ve fiyatlari belli olacak .onemli olan motor secenekleri ve fiyatlar ;)

Teslimat fotolari nerde paylasilmis buradaki butun fotograflari ben paylastim. Hepsi tanitim fotograflari. Teslimatlar nisan ayinda baslayacak. Turkiyeye gelmesi avrupadan 1 ay sonra oluyor genelde.

• Resmi site de yazanin yalancisiyim ben ;)

The new E-Class, the new SLC and the enhanced SL are available to order now, with deliveries commencing in April. As the world's most forward-looking production car, the E-Class sets new standards. And with prices starting at €45,303.30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grgl92 -- 10 Şubat 2016; 21:24:03 >

Kardes senin hatlar karisti galiba ustte yazdigim yorumu gormedin herhalde. Ben zaten teslimatlar nisanda demistim

• Yukarida almanyada teslimatlar basladi yazmissin ama asagida nisan diyorsun bi karar ver

orayi atlamisim yaa :))))

• E serisi Estate

• Yeni dizelin detaylari

http://www.otopark.com/2016/02/mercedesten-e-sinifina-yeni-2-0-litrelik-dizel/

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.