Şimdi Ara

W213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONU (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.413
Cevap
44
Favori
133.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizel farkı haddinden fazla olmuş bu kadarda kazıklanmaz millet ne diyim ötv dilimide aynı farklı olsa gene birşey denmez ama aynı dilimde aynı donanımda içine bir araç daha parası koyulmuş, benzinli alınıp birde ufak dizel bir araç alınır dizel fiyatına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Bilemem. Motordan ibaret değil bu işler. Toplam paket olarak bu arabaya bu fiyat bence çok iyi.

• sünnetçi34 kullanıcısına yanıt
    Motor eski biraz. Imkan varsa dizeli alinmali ya da 1.6 beklenmeli.

• donanımları acıklamamışlar acaba donanım ne olcak bakalım.neler olcak bakalım donanımlarda kırpmalar olcakmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 9 Mart 2016; 19:23:00 >
  • Fiyatlar ya hatalı ya da aynı motorun sadece dizelini almak isteyen insanları öpme durumu var.
    Almanya satış fiyatlarında benzinli ile dizel arasında 1.000 Euro Türkiye' de ise 21.000 Euro fark var.
    Ayrıca arabalardaki donanım farkları neden 1.000 TL?
    Herşeyi geçtim tamponuda mı aynı fiyat? Direksiyonda mı aynı?
    Bir gariplik var.

• Artık bayilerin yapacağı iskonto önemli ..nabız yoklamak için bayiye sordum daha kaç liradan satılacagını bile bilmiyor..iskonto oranı ne olur diye sordugum da -%5-8 arasında olabileceğini söledi .Test araçları nisan başlarında gelmeye başlıyacakmış

• Simdiki style dan dolu olur bence.

• emrtkn E kullanıcısına yanıt
    Exclusive ile amg arasinda sadece gorsel farklar var. Onlar donanimdan ziyade tasarim konsepti. Birinde yildiz panjur var, otekinde amg tampon ve amblemli izgara. Icerde dosemeler ve direksiyon farkli. Ek donanimlar yok muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Simdiki style dan dolu olur bence.

inşallah
  • yuh artık.. dizel farkı 66.400 tl. c segmenti araç kadar..bu işin boku çıkmıştı, bunlar da sıvamış artık!

• Aynı vergi diliminde dizel benzinli farkı 66.000 TL

Aferin adamlar bu işi biliyor. Benim Tahminim yılsonuna doğru fark 85-90 bin TL yi bulur.

Yukarıda "ama onun teknolojisi yeni" diyen olmuş....
    Acıyorum . Yahu %45 ÖTV ve % 18 kdv dahil sıfır km dizel araba satıyorlar 66 bine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 9 Mart 2016; 20:44:52 >
  • Kendi ülkesinde dizel benzin farkı 2000 Euro bile değilken burada eşeğin şeyine suyu kaçırmış adamlar, gerçi 280 civarı bekliyordum ikisini, galiba adamlar benzinliden elde edeceği kârı kısıp bunu dizelle telafi etmeye çalışmışlar, geçmişte de benzerini yapmışlardı ötv/motor hacmi mevzusu yüzünden...
  • E 180 gelene kadar yakaladiklarini yolacaklar,açıklaması bu.1.6 gelene kadar selam verilecek araba degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

E 180 gelene kadar yakaladiklarini yolacaklar,açıklaması bu.1.6 gelene kadar selam verilecek araba degil.

Benzinli w213 amg alınır, dizele verilecek farka donanım doldurulur, psikolojik sınır 300 bu araba için, fazlasına suv alınır. İlerleyen dönemde w205i de elimde tutup bu aracı alabilirim. Ama donanım listeleri belli olmalı.

• dizelin fiyatını normal deyip ,benzinlinin fiyatını dusuk tutmuşlar..bence 1.6 motor gelmez , 2 sene sonra kasa eskimeye baslarken Belki..Bu arada full 5.25 x drive BMW 280.000 TL
  • Standart donanımı nasıl gelecek? Bilgi varmı o konuda?

• bu paralara ciktiktan sonra c serisine çok benzeyen bir araç yerine jaguar veya s90 bakılabilir bence.Volvo 1.5 turbo motorla uygun fiyattan girerse iyi iş yapacak gibi.Dizel farkı felaket.2.0 motorun eski teknoloji olması da sıkıntılı bir durum.Bence 1.6 geldiğinde en ideal E serisi versiyonu olacak.Hiç belli olmaz domine etme amaçlı 1.6 d modeli bile getirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 10 Mart 2016; 13:00:22 >
  • babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Zaten yeni motor koysa kafadan 50 daha koyar fiyatına.
    :)

• S90 bundan uygun olacak %90.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Aynen size katılıyorum. E segmentinde tercih edilecek diğer markalar da çok güzel. Dediğim gibi suv segmentte güzel alternatifler de var. Eğer ki 1.6 motorlar da güçlendirilerek getirilirse direk tercih nedeni olur. Araçların yüzlerinin benzemesi benim için önemli değil, kullanılan teknolojiler zaten tercih nedeni. Ama dizel kazığı öyle böyle değil. Yersen yapmışlar. Cgi motor ne kadar eski de olsa aradaki 10bg için tercih etmek ciddi manyaklık. Ki aradaki farka bugünün fiyatıyla 15750 litre benzin ediyor. Arabayı perte çıkaracak kadar yol yapılır.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.